روزنامه جوان نوشت: دو سه ماه اخیر نشان داد که حسین سیمای صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به تنهایی می تواند دولت چهاردهم را به حاشیه ببرد. مروری بر مواضع ایشان از انتصاب روسای پرحاشیه برخی دانشگاه ها تا ماجرای اخیر تذکر به مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها موید این ادعاست.

توضیح اینکه سید بهشید وزیر علوم طی حکمی حسینی را به عنوان سرپرست دانشگاه هنر ایران منصوب کرد. ماجرا از سخنان مودبانه حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها مبنی بر این شرایط عجیب انتصاب رئیس دانشگاه هنر آغاز شد.

مصطفی رستمی درباره انتصاب رئیس دانشگاه هنر گفت: در برخی از دوره ها برخی از کارمندان وزارت علوم از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها بحث انتصاب روسای دانشگاه ها را داشتند و این نهاد هم می دانست وظیفه ایشان دلسوز بودن است، هم کمک به دولت و هم توصیه به دوستان در محیط دانشگاه، اما متأسفانه در این دولت از انتصابات وزارت علوم اطلاعی نداریم.»

وی افزود: وقتی در رایزنی شرکت می کنیم، مشخصا نکاتی را داریم که مطرح خواهیم کرد، اما در شرایط فعلی رایزنی با این نهاد صورت نگرفته است بدن برای مشاوره در این باره انتصاب روسای دانشگاه ها، اما وزیر علوم سه روز پیش در یک سخنرانی عمومی پس از این شکایت رئیس، مسئولان این نهاد را شرمنده کرد؟ موسسه!

سیمای صراف در اجلاس سراسری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در مشهد گفت: لازمه موفقیت نمایندگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، فرهنگی بودن است. با بخشنامه و آیین نامه و دستورالعمل نمی توان به نتیجه مطلوب رسید.

این اولین بار است که وزیر علوم جمهوری اسلامی ایران به طور مشخص به رهبر انقلاب اسلامی ایران تذکر می دهد. جالب اینجاست که مسئولان نهاد حاکمیتی در دانشگاه‌ها از سوی وزیر علوم برای دریافت دستور یا توصیه‌های وزیر منصوب نمی‌شوند، بلکه به‌عنوان نهادی موازی وظایفی بر عهده دارند که قرار است وزیر علوم در اجرای آن‌ها را تسهیل کند. وظایف خود را انجام دهند و دستاوردهای آنها را در دانشگاه ها تشخیص دهند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما