متابولیسم بدن از فردی به فرد دیگر متفاوت است و تحت تاثیر عواملی مانند سن، جنسیت، عادات روزانه و جنبه های مختلف سلامتی است.

به گزارش ایسنا، عملکرد متابولیسم بدن و عملکرد تبدیل مواد مغذی به انرژی برای هر اندامی متفاوت است. متابولیسم طبیعی بدن قند خون را تنظیم می کند و مسئول کنترل وزن و سلامت قلب است. با این حال، بسیاری از فرآیندهایی که متابولیسم بدن را کند می کنند نادیده گرفته می شوند که دلیل افزایش وزن و برخی مشکلات سلامتی است.

6 عامل کاهش متابولیسم بدن عبارتند از:

صبح زود بیدار شدن: یکی یکی از رایج ترین اشتباهاتی که متابولیسم بدن را کند می کند، بیدار شدن خیلی زود صبح است. کم خوابی خود عاملی برای افزایش وزن محسوب می شود و برای تنظیم متابولیسم بدن باید حداقل 7 ساعت در شب بخوابید.

ننوشیدن آب کافی: نوشیدن آب کافی در صبح باعث افزایش عملکرد متابولیک در طول روز می شود. بدن شما بعد از خواب کم آب می شود و ننوشیدن آب کافی عاملی است که باعث کاهش متابولیسم و ​​افزایش وزن می شود. نوشیدن آب گرم با لیمو یک گزینه سالم برای شروع روز است.

مصرف ناسالم صبحانه: خوردن غذاهای ناسالم در صبح یا حذف این وعده غذایی به طور کامل بر عملکرد سالم متابولیسم تأثیر می گذارد. به جای آن خوردن غذاهای سالم منبع اصلی انرژی شما در طول روز است. دریافت پروتئین کافی، کربوهیدرات های پیچیده، آنتی اکسیدان ها، فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای چرب و پرهیز از مصرف قندهای تصفیه شده و ساده در صبح بسیار مهم است.

صبحانه دیرهنگام: برای جلوگیری از تولید بیش از حد هورمون گرسنگی، صبحانه سالم را در یک زمان مشخص بخورید. این باعث افزایش متابولیسم و ​​سرعت بخشیدن به توانایی بدن در سوزاندن کالری و تبدیل چربی ها و قندها به انرژی می شود.

نوشیدن قهوه شیرین: قهوه یکی یکی از پرمصرف ترین نوشیدنی ها در صبح است و به شما کمک می کند تا از شر بی خوابی خلاص شوید. علی‌رغم این فواید، می‌تواند بر متابولیسم تأثیر منفی بگذارد، به‌ویژه زمانی که با شیر، خامه یا شکر پرچرب مصرف شود. بهترین کار این است که قهوه سیاه را بدون هیچ گونه افزودنی بنوشید.

استرس در مسیر کار: استرس طولانی مدت باعث افزایش هورمون کورتیزول و کاهش متابولیسم می شود. واقعا استرس یکی یکی از دلایل اصلی اضافه وزن است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما