این دو عروسک با دست ساخته شده اند و چندین برابر عروسک بازی سارا و دارا هستند و قرار است در برنامه های تئاتر، تلویزیون، نمایش های صحنه ای و خیابانی، تئاتر سیار کانون و مناسبت های مختلف به عنوان نماد عروسک های ایرانی استفاده شوند. برای تولید محتوا و اجرا برنامه برای کودکان و نوجوانان.

به گزارش ایسنا، محمد اعلمی کارگردان، عروسک گردان و عروسک گردان فیلم ها و سریال های تلویزیونی از جمله شهر موش ها خالق این عروسک ها به سفارش معاونت فرهنگی مرکز است که به عنوان سفیر فرهنگی و نماینده فرهنگ و هویت ایرانی.

این عروسک ها که در مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودک و نوجوان و با حضور وزیر آموزش و پرورش دولت چهاردهم رونمایی شد، با مواد اولیه ابری و روکش سیلیکونی و امکان فک و لب های متحرک

کانون پرورش فکری اعلام کرده است که تولید این عروسک های نمایشی همراه با پیوست فرهنگی – برای عروسک هایی با سابقه 23 ساله – بخشی از برنامه های کانون برای بازاریابی و شخصیت پردازی سایر محصولات مرتبط با کودکان مانند کتاب، فیلم، انیمیشن، تئاتر، اسباب بازی. ، نرم افزارهای نوشتن و … که به تدریج تولید و در اختیار کودکان و نوجوانان قرار می گیرد.

در همین زمینه در ماه های اخیر این مرکز از برنامه ریزی و مطالعه برای تولید محصول اصلی یعنی نسل جدید دارا و سارا، همان عروسک های خاطره ساز برای کودکان دهه 80 و 90 خبر داده است. پیگیری کند

بر این اساس علیرضا کاظمی – وزیر آموزش و پرورش در ویژه برنامه رونمایی از دو عروسک در مراسم پایانی جشنواره هنرهای نمایشی – که در سی ام شهریور 1403 در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری مرکز تهران انجام شد – وی در سخنانی درباره این عروسک ها توضیح داد و گفت: امروز اتفاق خوبی افتاد و آن رونمایی از عروسکی بود که تولید فرهنگی ماست. ما امروز در کشور به این تولیدات نیاز داریم.» بومی و ارزشمند که باورها و فرهنگ خودمان را به جامعه هدف منتقل می کند. امیدوارم در سال های آینده محصولات ارزشمندتر و بهتری را به مخاطبان عرضه کنیم.

در همین آیین حامد صحتی – مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یادآور شد: احیای عروسک های دارا و سارا را به فال نیک می گیریم و برای این حوزه برنامه ریزی جدی داریم. از طرفی باید به فکر بازاریابی فرهنگی باشیم بنابراین ساخت فیلم و اقلام فرهنگی در عروسک های دارا و سارا از برنامه های بعدی ماست.

پیش از این فرهاد فلاح – معاون فرهنگی کانون درباره جزئیات عروسک های دارا و سارا گفت: برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیاز به شخصیت های عروسکی داشتیم که بتوانند در شهرهای مختلف، برنامه های تلویزیونی، تئاترهای سیار، مناسبت ها و مراسم حضور داشته باشند. ارتباط با مخاطب باید برنامه های فرهنگی تولید و ارائه کند و این ماموریت را عروسک های دارا و سارا دنبال می کنند.

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین الملل کانون، پوشیدن این عروسک ها به لباس اقوام مختلف ایرانی، اجرای نمایش های ویژه کودکان و تولید محتوای غنی برای معرفی این عروسک ها به کودکان با قصه گویی و اجرای نمایش توسط عروسک گردانان و صدای حرفه ای. بازیگران فارسی و سایر زبان ها و گویش ها. کشور یکی از برنامه های آتی مرکز شخصیت پردازی و معرفی این عروسک ها به کودکان و نوجوانان ایرانی است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما