به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا، ارتش اوکراین تقریباً دو هفته پیش حمله غیرمنتظره ای را به کورسک روسیه انجام داد و همانطور که برخی تحلیلگران نظامی و رسانه های جهانی پیش بینی کرده بودند، مواضع ارتش اوکراین را که از قبل دچار بحران شده بود، تامین کرد. بر اساس گزارش وزارت دفاع این کشور، مهمات و مهمات در حال کاهش است، اوضاع دشوارتر شده است و همزمان نیروهای روسیه در منطقه دونتسک پیشرفت قابل توجهی داشته اند و کنترل روستاها، شهرها و مناطق را به دست گرفته اند.

Politico در گزارشی می نویسد: “اوکراین با حمله به کورسک به دنبال راه اندازی کمپینی برای تحت فشار قرار دادن ایالات متحده برای رفع محدودیت های استفاده از سلاح های دوربرد است، اگرچه کاخ سفید در حال حاضر تمایلی به انجام این کار ندارد، شاید این اتفاق بیفتد.” تغییر موضوع در آینده

حمله به منطقه کورسک یکی این یکی از بزرگترین تلاش های کی یف برای تهاجم به خاک روسیه از زمان آغاز جنگ بین دو کشور در فوریه 2022 به شمار می رود و «میخائیل پودولیاک»، دستیار ارشد رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه با ایندیپندنت به وسترن کیف به این موضوع اعتراف کرد. متحدان از جمله ایالات متحده و بریتانیا در برابر حمله اوکراین به منطقه کورسک. حمله ای که در آن ارتش اوکراین متحمل تلفات سنگین شد و تجهیزات زیادی را در میدان جنگ از دست داد.

Politico به جزئیات بیشتر در مورد تلاش های اوکراین در این زمینه می پردازد و می افزاید: “مقامات اوکراین جلساتی را با اعضای کنگره برگزار کرده اند و اظهارات عمومی کرده اند.” ذهن.»

تاثیر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بر جنگ اوکراین

در ادامه این گزارش، این رسانه آمریکایی با نگاهی به سوی دیگر این موضوع می نویسد: «کیف به دنبال افزایش فشار خود با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و آینده کمک های آن کشور در سال 2025 و پس از آن نامشخص است اوکراینی‌ها بر بایدن و مشاوران ارشدش فشار می‌آورند تا روسیه را متقاعد کنند که خطر تشدید تنش با روسیه وجود ندارد و آمریکا اجازه استفاده از سلاح‌های دوربرد در خاک روسیه را خواهد داد.

انتخابات ریاست جمهوری 2024 ایالات متحده، قرار است در 5 نوامبر (15 نوامبر) برگزار شود. آبان) برگزار می شود، بر جنگ اوکراین سایه افکنده و پیش بینی می شود در صورت پیروزی «دونالد ترامپ» در انتخابات و بازگشت به کاخ سفید، کمک های نظامی و مالی واشنگتن به کی یف متوقف شود و اوکراین با آنها مذاکره کند. روسیه و شاید حتی واگذاری برخی مناطق به این کشور; که به شدت مقامات اوکراینی را نگران کرد.

پولیتیکو به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات واشنگتن و کی یف می نویسد: اوکراینی ها می خواهند در این جنگ دست های بازتری داشته باشند و همچنان به رفع محدودیت های استفاده از سلاح های دوربرد در خاک روسیه خوش بین هستند.

یکی یکی از مشاوران دولت اوکراین می‌گوید: «نشانه‌هایی وجود دارد که بایدن می‌خواهد کار بزرگی برای اوکراین انجام دهد و شاید برخی از این محدودیت‌های تسلیحاتی را قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا لغو کند». البته هیچ تضمینی وجود ندارد، اما می شنویم که بایدن افکاری دارد.»

بایدن بیش از دو سال است که از اعطای مجوز استفاده از تسلیحات آمریکایی در خاک روسیه به کی یف جلوگیری کرده و دلیل آن را تشدید تنش ها با روسیه عنوان کرده است. اگر جو بایدن نظر خود را تغییر دهد، روند جنگ احتمالاً به طور قابل توجهی تغییر خواهد کرد و به طور بالقوه به کی‌یف آزادی‌هایی خواهد داد که او معتقد است برای پیروزی به آن نیاز دارد.

مجله پولیتیکو با هشت مقام در ایالات متحده، اوکراین و سایر بخش‌های اروپا صحبت کرد و همه از مقاومت داخلی در مورد این موضوع به شرط ناشناس ماندن گزارش دادند.

ناکارآمدی تسلیحات دوربرد غربی برای اوکراین

بخشی از این مذاکرات شامل اعطای مجوز برای استفاده از موشک های Shadow of the Storm ساخت بریتانیا است. موشک های دوربرد در حال حاضر در زرادخانه اوکراین برای اصابت به فرودگاه ها و انبارهای تدارکاتی در خاک روسیه هستند. از آنجایی که این موشک ها حاوی اجزای آمریکایی هستند، دولت بایدن ممکن است بخواهد استفاده از آنها را تایید کند. اگرچه دولت انگلیس در حال تحقیق است، اما هنوز به طور رسمی چیزی اعلام نکرده است. علاوه بر این، مقامات دو طرف اقیانوس اطلس می گویند که دولت بایدن از این مشکل آگاه است.

پولتیکو نقل کرد یکی او درباره مقامات دولت بایدن می‌نویسد: «استفاده از موشک‌های «سایه طوفان» یا موشک‌های دوربرد اتکامز آمریکایی، که اوکراین ماه‌ها است خواستار استقرار آن‌ها در خاک روسیه شده است، چندان مؤثر و کارآمد نیست. همانطور که تبلیغ شد.»

برخی از قانونگذاران برجسته دموکرات از آزادی عمل بیشتر ایالات متحده برای استفاده از سلاح های آمریکایی در اوکراین استقبال می کنند.

جیسون کرو، نماینده دموکرات کنگره ایالات متحده از ایالت کلرادو گفت: «من از ارسال سلاح های دوربرد بیشتر به کیف حمایت می کنم. جنگ از آغاز تغییر کرده است و آمریکا و متحدانش باید خود را با این تغییرات وفق دهند. علاوه بر این، خطر شکست اوکراین برای نظم جهانی فاجعه بار است، بنابراین ایالات متحده باید خطر تنش ها را مدیریت کند.

پولیتیکو در پایان این گزارش به مقوله مهم دیگری اشاره می کند که موید عدم تمایل آمریکا به استفاده از سلاح های دوربرد توسط اوکراین در خاک روسیه است.

این نشریه آمریکایی با استناد به مذاکرات مقامات آمریکایی و اوکراینی می‌نویسد: «آمریکا در نهایت به تجدید روابط با روسیه فکر می‌کند و احتمالاً برداشتن محدودیت‌های استفاده از تسلیحات این تلاش‌ها را از مسیر خود خارج می‌کند».

311311

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما