علی زندوکیلی یکی یکی از عوامل موفقیت نمایش «نبرد رستم و سهراب» به کارگردانی حسین پارسایی. بخش مهمی از جذابیت این نمایش در کنار انتخاب بازیگر، دکور، لباس و … به دلیل موزیکال بودن آن است. کیفیت صدای علی زندوکیلی با حال و هوای حماسی این نمایش مطابقت دارد و کاملاً با آن مطابقت دارد. زندوکیلی در این نمایش علاوه بر اجرای قطعات موسیقایی، نقش سیرینگ را نیز بر عهده دارد که حضور او محسوس است.
به گزارش بازتاب آنلاین، پیش از این از حضور بازیگران مطرح در نمایش «نبرد رستم و سهراب» نوشته بودیم، اما می توان از علی زندوکیلی به عنوان ستاره اصلی این نمایش نام برد. در Agrandisman این هفته به بررسی عملکرد این خواننده پرداخته ایم.
ویژگی ظاهری | علی زند وکیلی معمولاً به عنوان خواننده ای معرفی می شود که صدایی قوی دارد و استایل چهره و اندام او در کنار این ویژگی به او کمک می کند تا در نقش یک شخصیت تاثیرگذار در برنامه بازی کند. در «نبرد رستم و سهراب» او را با کت و شلوار رزمی سفید با موهای سفید بلند و چهرههای معتبرتر از همیشه میبینیم. آرایش او به گونه ای طراحی شده است که می تواند در مقابل شخصیت Ecumene با بازی بانیپال شومون، با ابهت تر و باوقارتر به نظر برسد.
اهمیت نقش | اهمیت نقش سیرنگ به تفسیر او در اساطیر ایران برمی گردد. سیرنگ یا سیمرغ نام حکیمی بزرگ است که در شاهنامه در کوه قاف می زیست و با مردم معاشرت نمی کرد. زال را پرورش داد و در همه حال از رستم حمایت کرد. سیرنگ در نمایش «نبرد رستم و سهراب» با آکومنه یا روح خبیث روبهرو میشود و هر چه تلاش میکند رستم را نابود کند، چتر حمایت سیرنگ برای بازگرداندن آرامش او بالاتر و بالاتر میرود. علی زندوکیلی در نقش سیرنگ ظاهر می شود. شخصیتی با ابهت و مهربان که از تاریکی و تلخی محیط می کاهد. بازیگرانی که لباس سفید پوشیده اند سیرینگ را همراهی می کنند، وقتی وارد می شوند رنگ صحنه تغییر می کند. سیرنگ جدا از ایفای نقش، بار موزیکال بودن نمایش را به دوش می کشد. در واقع به جای اینکه علی زندوکیلی به عنوان خواننده وارد نمایش شود و در فاصله بین قسمت ها قطعه ای را اجرا کند، در نقش سیرنگ ظاهر می شود و به این ترتیب موسیقی از دل ماجراهای نمایش جان می گیرد. .
ژانر اجرا و بازی. | زندوکیلی سابقه تئاتر دارد. او در نمایشهای «ترانههای قدیمی» و «ترانههای محلی» حضور داشت، اما به ایفای نقش در بخشهای مختلف محدود شد. اما این بار او بازیگر است. یکی یکی از نقش های مهم این نمایش است. بیشتر حضور او روی صحنه به دلیل تعبیر قطعات است اما در عین حال می نوازد. او در کنار بازیگران باتجربه ای که در این نمایش حضور دارند، ماهیت این نقش را درک می کند و در بیان دیالوگ و رفتار قدرتمندانه عمل می کند. درست است که در خوانندگی حضور او جذاب تر است، اما او با این نمایش نشان داد که می تواند به عنوان یک بازیگر موفق باشد. البته نباید فراموش کرد که ژانر بازیگری در این نمایش حماسی با آثار دیگر متفاوت است و این احتمال وجود دارد که زندوکیلی تنها موفق به ایفای آن نقش شده باشد. زندوکیلی در «نبرد رستم و سهراب» چند قطعه را اجرا می کند که مربوط به محتوای این برنامه است و احتمالا به زودی منتشر خواهد شد. در پایان نمایش وقتی همه بازیگران با کارگردان روی سن میآیند، او قطعه «پاتریا» را اجرا میکند که بهترین لحظه پایان یک نمایش از این نوع است. ویدئوی اجرای «وطن» زندوکیلی در این نمایش این روزها در فضای مجازی دست به دست می شود و با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.
نمایش حماسی، موزیکال «نبرد رستم و سهراب» به تهیه کنندگی سیدمحمود شبیری و حسین پارسایی، اقتباسی آزاد از شاهکار ابوالقاسم فردوسی به نویسندگی متین ایزدی است. این نمایش با اجرای امیر آقایی، الناز شاکردوست، سینا مهراد، پردیس احمدیه، امیررضا دلاوری، سیامک صفری و اجرای علی زندوکیلی تا پایان اجرا می شود. شهریور این بازی در استادیوم تنیس مجموعه ورزشی Revolución برگزار خواهد شد.