به گزارش بازتاب آنلاین، «علی باقری» سرپرست وزارت امور خارجه ایران بر مجازات رژیم صهیونیستی در پی اقدامات این رژیم در ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد.
باقری در شبکه اجتماعی عادی سازی جنایت و ابتذال شرارت نوشت.
سرپرست وزارت امور خارجه ایران نوشت: همه ما در قبال آن وظیفه و مسئولیت اخلاقی داریم. یکی بیایید در برابر بدترین بلاهای به جا مانده از قرن گذشته، یعنی اشغال خونین و استعمار سرزمین فلسطین و آوارگی و نسل کشی مداوم یک ملت، سکوت نکنیم.
وی تاکید کرد: فاجعه ننگینی که ده ماه است در فلسطین اشغالی رخ می دهد، نه تنها نتیجه ظلم و گستاخی یک نیروی اشغالگر آپارتاید است، بلکه نتیجه «احساس معافیت از مجازات» جنایتکاران است با حمایت غیرقابل انکار آمریکا و چند کشور غربی دیگر.
حمله تروریستی رژیم اسرائیل علیه ثبات و امنیت منطقه ای و بین المللی بود
باقری با بیان اینکه «جنایت رژیم غاصب اسرائیل در قتل اسماعیل هنیه بخشی از پروژه نسل کشی فلسطینیان است و نه چیز دیگر»، نوشت: جمهوری اسلامی ایران بدون کوچکترین تردیدی باند جنایتکار مسلط بر مردم را مقصر می داند. سرزمین فلسطین را به خاطر این جنایت اشغال کرده است.
این دیپلمات ارشد ایرانی با تاکید بر اینکه “حمله تروریستی رژیم اسرائیل ثبات و امنیت منطقه ای و بین المللی را هدف قرار داد”، نوشت: این وحدت بقای خود را در برابر هرج و مرج و جنگ در سرزمین های اشغالی دارد محیط.
وی نوشت: مدارا با اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل، همه قواعد و هنجارهای زندگی مسالمت آمیز بین المللی و همچنین قواعد روابط بین الملل را چه در زمان صلح و چه در زمان درگیری به حالت تعلیق در می آورد.
سرپرست وزارت امور خارجه ایران در ادامه توئیت های خود نوشت: ترور ناجوانمردانه اسماعیل هنیه نمونه بارز کشتار خودسرانه و نقض فاحش حقوق بشر است. پاسخ جمهوری اسلامی ایران روشن و قاطع خواهد بود.
برای بازگرداندن امنیت و ثبات پایدار در منطقه، باید به اشغال پایان داده شود
باقری با انتقاد از انفعال شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال رژیم صهیونیستی نوشت: متاسفانه شورای امنیت در انجام وظایف خود کوتاهی کرده است و دلیل آن نیز حمایت آشکار آمریکا، انگلیس و فرانسه از رژیم اسرائیل است. یکی یکی از موانع اصلی کارآمدی سازمان ملل در 80 سال گذشته، اشغال فلسطین بوده است.
وی با بیان اینکه «احیای امنیت و ثبات پایدار در منطقه غرب آسیا مستلزم پایان اشغالگری است»، نوشت: اشغال فلسطین ریشه و عامل تداوم ناامنی و جنگ در منطقه است.
این دیپلمات ارشد ایرانی با یادآوری اینکه «در این ده ماه تمام اهداف مورد حمله رژیم اشغالگر غزه منحصراً غیرنظامیان بوده است»، دو سوال نوشت: «آیا به تانک، هواپیمای نظامی یا پایگاه نظامی فلسطین حمله شده است؟» اساساً آیا در این پادگان هدفی غیر از زنان، کودکان، افراد مسن و بی گناه وجود دارد؟
باقری در پایان توئیت خود نوشت: ما معتقدیم که وجدان آگاه و فطرت انسانی مردم در اقصی نقاط جهان، حامیان این رژیم را وادار به تسلیم خواسته های عمومی برای پاسخگویی به جنایات ارتکابی علیه مظلومان خواهد کرد. مردم.” فلسطین.”
310310