نخود کشمشی یکی این یک غذای بسیار محبوب است که اغلب به آن فندق می گویند. به عبارت دیگر، این نوع غذاها را می توان با مخلوط کردن آنها با سایر مواد غذایی مانند پسته، فندق و بادام مصرف کرد. آنها را مخلوط کرده و به عنوان فندق استفاده می کنند. در اینجا به توضیح ویژگی های نخود سوخاری کشمشی، طرز تهیه و … می پردازیم. خواهیم گفت.
به گفته زربار، نخود تفت داده شده با کشمش در دسته فندقی قرار می گیرد. نخود در واقع نخود طعم دار است. در تهیه چنین غذاهایی از نخود تازه استفاده می شود. به عبارت دیگر، تهیه نخود شامل مراحل زیر است: جوشاندن نخود، آبکش کردن، پوست کندن نخود، پختن و شیرین کردن آن. در زیر هر یک از این مراحل را توضیح می دهیم:
جوشیدن
اولین مرحله در تهیه نخود، جوشاندن نخود تازه است. در این مرحله ابتدا نخودها را با مقداری آب می جوشانند. جوشاندن نخودها برای نرمتر شدن آنهاست نه دلیل پختن آنها.
تخلیه
در مرحله دوم باید آب نخود را آبکش کنید.
پوست کنده
در مرحله سوم لازم است نخودهای خیس شده را پوست بگیرید. در این مرحله پوسته های نخود آبکش شده جدا می شوند.
آشپزی
بعد از پوست کندن، نوبت به پختن نخود می رسد. در این مرحله نخود را حرارت می دهند تا خشک شود و رطوبت آن گرفته شود.
طعم دهنده
در مرحله پنجم نخود را شیرین می کنند. در این مرحله مقداری نمک و شکر و … به نخود اضافه کنید. اضافه کردن. نخود فرنگی به طعم اضافه می شود. مواد مورد نظر را روی نخودها اضافه کنید و تفت دهید تا ترد شوند.
شناخت ویژگیهای نخود کبابی کشمشی
نخود سوخاری با کشمش خواص زیادی دارد که برخی از آنها اطلاعی ندارند. از خواص نخود سوخاری کشمشی می توان در درمان بسیاری از بیماری ها و همچنین در درمان بسیاری از مشکلات استفاده کرد. این موارد بسیار مهم هستند مانند تنظیم کلسترول بدن، کنترل وزن، درمان کم خونی، تنظیم فشار خون و درمان فشار خون بالا و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن. از دیگر خواص نخود بوداده کشمشی می توان به رفع گرسنگی، تامین آهن بدن، درمان مشکلات قلبی عروقی، تامین کلسیم بدن، پیشگیری از سرطان و… اشاره کرد. شمردنی. را می توان نام برد.
1. تنظیم کلسترول
یکی یکی از خواص نخود کشمشی تنظیم کلسترول است. در واقع نخود همراه با کشمش سرشار از ماده ای به نام دیس لیپیدمی است. این نوع مواد یکی یکی از مواد موثر در جلوگیری از تجمع کلسترول است، در نتیجه مصرف این گونه مواد غذایی به تنظیم کلسترول کمک می کند.
2. کاهش وزن با نخود و کشمش
از دیگر خواص نخود برشته با کشمش می توان به کاهش وزن و درمان چاقی اشاره کرد. این نوع غذاها سرشار از فیبر هستند. در نتیجه، مصرف آن تضمین می کند که مصرف کننده برای مدت طولانی احساس گرسنگی نمی کند. بنابراین میل به مصرف غذا کاهش می یابد.
3. درمان فشار خون
از دیگر خواص نخود بوداده کشمشی می توان به درمان و تنظیم فشار خون اشاره کرد. چنین غذاهایی حاوی پتاسیم، ویتامین ها، آهن B، آنتی اکسیدان ها و غیره هستند. سرشار از مواد معدنی ضروری مانند. است. مواد ذکر شده در کاهش فشار خون بسیار موثر است. به عنوان مثال، پتاسیم تا حد زیادی به کاهش تنش عروق خونی کمک می کند و در نتیجه فشار خون را تنظیم می کند.
4. نخود خشک شده برای رفع گرسنگی
کشمش و نخود گرسنگی را برطرف می کند. به عبارت دیگر، این نوع غذاها سرشار از پروتئین و همچنین فیبر هستند. همچنین به رفع گرسنگی و ایجاد احساس سیری در فرد کمک می کند.
5. تقویت سیستم ایمنی بدن
کشمش و نخود فرنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند. بنابراین، این نوع غذاها منبع غنی آهن هستند. آهن موجود در کشمش به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. شایان ذکر است که مصرف این ماده غذایی برای خانم های باردار بسیار توصیه می شود. زیرا استفاده از آن در دوران شیردهی به تامین انرژی بدن کمک می کند.
6. استحکام استخوان
از دیگر خواص نخود بوداده کشمشی می توان به ماندگاری و مفید بودن آن برای مشکلات استخوانی اشاره کرد. ماده غذایی مذکور برای تقویت استخوان ها، افزایش استحکام آنها، درمان پوکی استخوان یا نرمی استخوان ها و … استفاده می شود. این منبع غنی از کلسیم است که کمک می کند آن کمک می کند.
7. بهبود مشکلات قلبی عروقی
نخود با کشمش سرشار از فولات است. این نوع ماده معدنی به تنظیم سطح اسیدهای آمینه در بدن کمک می کند و از حملات قلبی و سکته جلوگیری می کند.
8. درمان کم خونی
از دیگر خواص نخود سوخاری کشمشی می توان به درمان کم خونی اشاره کرد. این نوع غذا سرشار از آهن، کلسیم، مس، ویتامین B کمپلکس و … است. منبع است. است. در نتیجه مصرف کشمش به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند و کم خونی را درمان می کند. رشد و تکثیر گلبول های قرمز یکی از مزایای مصرف نخود با کشمش است.
9. درمان و پیشگیری از انواع سرطان
از دیگر خواص نخود کشمش می توان به درمان انواع سرطان اشاره کرد. این غذا سرشار از آنتی اکسیدان است. وجود کاتچین در ساختار آن از ورود سلول های هال خارجی به بدن جلوگیری می کند.