رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: کالاهای قاچاقی که سلامت مردم را تحت تاثیر قرار می دهند، قطعا یا تاریخ مصرف گذشته یا فاقد استاندارد هستند و استفاده از آنها ممکن است به فرد آسیب برساند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ مهدی افشاری توضیح داد: پلیس امنیت اقتصادی در سال 1397 از پلیس آگاهی منفک شد و به عنوان نیروی انتظامی مستقل به جرایم مختلف اقتصادی از جمله قاچاق، پولشویی، فرار مالیاتی، زمین خواری، احتکار و اخلالگری رسیدگی می کند. وی گفت: با توجه به ماهیت فعالیت ما که مبتنی بر پیش بینی، پیشگیری، شناسایی، مبارزه و مبارزه با جرایم اقتصادی است. یکی از جمله مسائلی که برای ما بسیار مهم است و باعث عقب‌نشینی‌های زیادی برای اقتصاد کشور می‌شود؛ بحث قاچاق کالاست.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: این پلیس با سایر نیروهای پلیس همکاری می کند و امسال نسبت به سال های گذشته 34 درصد افزایش کشفیات را ثبت کردیم. کالاهای قاچاق معمولاً از طریق وسایل نقلیه شاتل به پایتخت می رسد. با بازدید و بررسی در انبارها وضعیت عرضه این کالاها را مشخص می کنیم و با صاحبان آنها مذاکره می کنیم.

وی افزود: تمرکز ما امسال روی پرونده های کلان و سازمان یافته قاچاق کالا بوده است. به عنوان مثال در این چند هفته اخیر کشفی در این منطقه داشتیم که ارزش آن بیش از پنج ریال همت بود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ درباره کیفیت کالاهای قاچاق گفت: کالاهای سلامت محور بر سلامت مردم تاثیر مستقیم دارد. قاچاقچیان قطعا فقط به فکر سود خود هستند و به سلامت مردم اهمیت نمی دهند، بنابراین کالاهای بی کیفیت، غیراستاندارد و حتی تاریخ مصرف گذشته را وارد کشور می کنند که قطعا برای سلامتی مضر است.

افشاری در خصوص انتقال این کالاهای قاچاق نیز گفت: انتقال این کالاها مشروط به شرایط خاصی است، به عنوان مثال برخی از آنها باید در یخچال نگهداری شود یا در ظروف مخصوص نگهداری شود که قطعاً قاچاقچیان به آن پایبند نیستند. “ممکن است به دارو آسیب برساند.

وی به شهروندان توصیه کرد هرگز کالاهای مرتبط با سلامت مردم را به صورت قاچاق وارد کشور نکنند. استفاده نکنید و سلامتی خود را به خطر نیندازید.

سوء استفاده از کارت سوخت در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ ادامه داد: گزارش هایی مبنی بر سوء استفاده از کارت های سوخت توسط شهروندان به دست ما رسیده و تحقیقات پلیسی در این خصوص آغاز شده است یکی از پمپ بنزین ها یکی وقتی رانندگان به بهانه‌های مختلف برای سوخت‌گیری می‌آمدند، کارت‌های سوخت مردم را از نگهبانان می‌گرفت و تراشه‌ها را از روی کارت‌ها در می‌آورد و تراشه‌های سوخته یا سیم‌کارت‌های سوخته را جایگزین می‌کرد و می‌گفت کارت سوخته و از این روش استفاده می‌شود. برای سرقت کارت سوخت و مردم مجبور شدند باک آزاد را پر کنند و دوباره برای دریافت کارت سوخت اقدام کنند.

افشاری گفت: این فرد سوخت مردم را سرقت و به استان های مرزی می فرستاد تا به کشورهای دیگر قاچاق کند. خوشبختانه این فرد شناسایی و دستگیر شد. تعداد شکایات این پرونده 40 نفر بود که به پلیس مراجعه کردند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما