به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین، میکروفونش خاموش شده است، اما ادامه می دهد، خبرنگاران سلامشان را تمام می کنند، اما او از عهدش با رئیس جمهور شهید می گوید، از ادامه مسئولیت، راهی که البته تکرار شده است. توسط چهار تن دیگر از اعضای کابینه سید ابراهیم رئیسی و مهرداد بذرپاش آخرین عضو کابینه رئیس جمهور فقید که تا هلیکوپتر سواری همراه وی بود در آخرین تصویر ثبت شده از سید ابراهیم رئیسی دیده می شود.
او البته پس از درگذشت مرحوم رستم قاسمی، 18 ماه از عمر دولت، به جمع وزرا اضافه شد. زمانی که خود را کاندیدای دولت سیزدهم معرفی می کند، ادامه راه را به نفع خود بیان می کند، اما یادآور می شود که در همان روز ثبت نام با بروشوری به وزارت کشور آمد که در آن نوشته شده بود: «اولویت ها. و راهبردهای دولت چهاردهم.» برنامه ای که ظاهراً در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تهیه شده و اکنون پیش از موعد رونمایی شده است.
از دانشگاه شریف تا حلقه مشاوران احمدی نژاد
«مهرداد بسارپاش» یکی وی یکی از چهره های جوان اردوگاه اصولگرایان است که بلافاصله پس از روی کار آمدن احمدی نژاد به جمع شخصیت های سیاسی کشور پیوست.
وی در مرداد 1359 در حالی که پدرش دو ساله بود در تهران به دنیا آمد و در فکه به شهادت رسید.
بذرپاش که در سال ۱۳۷۷ پس از قبولی در رشته مهندسی صنایع وارد دانشگاه شریف شد، ورود خود به عرصه سیاسی را در بسیج همان دانشگاه شریف آغاز کرد. فیلم معروف درگیری او و همراهانش مانند دهنوی نماینده مردم تهران در مجلس قبل که به دلایل شخصی از لیست اصولگرایان حذف شده بود را می توانید با یک جستجوی سریع در گوگل پیدا کنید. که در آن یکی در سخنرانی های دانشجویی در روز دانشجو در اوایل دهه 1980، با دخالت بذرپاش و همراهانش در میانه سخنرانی انتقادی یکی از همدانشجویان، جنجال آغاز شد.
زندگی مشترک مهرداد بذرپاش در همان دانشگاه شریف آغاز شد و در اینجا بود که با همکلاسی اش آشنا شد که پدرش علی احمدی از سیاستمداران اصولگرا و نزدیک به احمدی نژاد بود. که بعدها وزیر آموزش و پرورش دولتش شد. بذرپاش در سال 1381 و سال فارغ التحصیلی ازدواج کرد. او از همان سال عملا وارد حلقه مدیران احمدی نژادی شد. ابتدا عضوی از گروه مشاوران شهردار وقت و سپس مدیر فرهنگسرای نیاوران بود.
وقتی بذرپاش احمدی نژاد نور چشمش شد
با انتقال احمدی نژادی از جامعه به پاستور، بسارپاش ردای ریاست مشاوران جوان احمدی نژاد را بر عهده گرفت و به عنوان چراغ دولت منصوب شد.
تا جایی که در انتخابات شورای شهر دو سال بعد عملاً تصمیم گیرنده اصلی احمدی نژادی برای شورای شهر بود. لیستی که با نام راهها خوش خشت در لیست اصولگرایان طیف قالیبافی قرار گرفت، شکست بزرگی را متحمل شد.
این نشان دهنده پایان رشد فزاینده بشارپاش در دولت احمدی نژاد است نبود. بذرپاش که مدرک فوق لیسانس خود را در حین کار در دانشگاه علامه دریافت کرده و بدون آزمون به عنوان داوطلب دکتری انتخاب شده بود، پس از هدایت فرهنگسرای خاوران و بدون تجربه مستقیم صنعتی به شرکت سایپا رفت. یکی یکی از بزرگترین شرکت های تجاری کشور به او سپرده شد.
فعالیت تقریباً دو ساله بذرپاش در این حرفه با ساخت خودرویی همراه بود که مینیاتور و بعداً تیبا نامگذاری شد. خودرویی که پلت فرم آن به سکوی پایه خودروهای جدید سایپا تبدیل شد و اکنون پرمصرف ترین محصول این شرکت و جانشین آن است. پراید در بازار خودروهای داخلی
بذرپاش پس از سایپا به سازمان ملی جوانان رفت تا نائب رئیسی شود. همچنین در دولت دوم احمدی نژاد و در بحبوحه حوادث کشور در سال 1387، بذرپاش جشنواره سراسری جوانان ایرانی را در سازمان ملی جوانان برگزار کرد.
او در این سالها یکی او یکی از تندروترین روزنامه های اصولگرا به نام وطن ارز را تأسیس کرد که یکی از شاخه های رسانه ای جریان اصولگرایی افراطی برای حمله به منتقدان دولت بود. روزنامه ای که در یادداشت های حسین قدیانی برای تخریب چهره طیف اپوزیسیون از هیچ کوششی دریغ نکرده است. از شاه سعودی گرفته تا ابتکار و عادل فردوسی پور در نوشتن مطالبشان هیچ فرقی نداشت!
اما ماجرای جدایی بشارپاش از احمدی نژاد بالاخره رسید. او که در حلقه ای که با احمدی نژاد درباره ماجرای رحیم مشایی صحبت می کرد، بلافاصله اخراج شد و از قطار دولت دهم پیاده شد. البته بسارپاش در سال 90 بلافاصله پس از دولت و این بار به عنوان یکی از اعضای نزدیک به اصولگرایان تندرو نزدیک به جبهه پایداری وارد مجلس شد و یک دوره نمایندگی در مجلس را تجربه کرد.
در سال 1393 با روی کار آمدن دولت روحانی و رأی گیری لیست امید در تهران، وی در مجلس نماینده ای نداشت. او و دوستانش در این سالها به بنگاههای اقتصادی دولتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام پیوستند و با محمد مخبر، ضامن کنونی ریاست جمهوری، سازمان سیاسی جدیدی را تأسیس کردند. بذرپاش در این سالها معاونت ستاد اجرایی، ریاست هیئت مدیره بنیاد احسان، عضویت در بنیاد تعاون سپاه و تا معاونت مجلس را برعهده داشت که انتخاب اصلی رئیس هیئت مدیره در سال 1397 به دستان بازگشت. از اصولگرایان
چالش مدرک تحصیلی و حضور همه جانبه در دیوان محاسبات
در این زمان کاشت یکی او یکی از جنجالی ترین پست های خود را بر عهده گرفت. وی در حالی که شغل رسمی 20 ساله وی نامشخص بود و صلاحیت های تحصیلی او نیز مورد انتقاد قرار می گرفت، با حمایت قالیباف رئیس دیوان محاسبات شد، هرچند خود جنبش جوانان انقلابی و عدالت خواهی انتقادات شدیدی را در توییتر بیان کرد.
او که می خواست در سال 1395 کاندیدای ریاست جمهوری شود، در سال 1400 قبل از اینکه نامش با تشکیل دولت سیزدهم برای وزارتخانه های رفاه و صلح بر سر زبان ها بیفتد، از سوی هوادارانش به عنوان نمونه یک جوان مومن انقلابی معرفی شد، اما او در فهرست اول نخست وزیران جایی نداشت. شاید تنها کمک جدی تیم بذرپاش به دولت انتخاب حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش بود که اکثر نزدیکان خود را به این وزارتخانه فرستاد. اما با سقوط هلیکوپتر این پایگاه از آنها گرفته شد.
حضور در دولت ریاست جمهوری و …
مرگ رستم قاسمی و وزارت راه باعث شد تا بذرپاش در نهایت به کابینه دولت سیزدهم بپیوندد. این وزارتخانه که قول ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را داده و در وعده های انتخاباتی خود تاکید کرده بود که این کار را می کند، از واگذاری 5 میلیون قطعه زمین به مردم برای تحقق این تعهد خبر داد.
بذرپاش که اکنون به نمایندگی از تعدادی از مدیران هم پیمان مخبر از یک سو و تعدادی از کسانی که از جبهه پایداری روی گردانده اند از سوی دیگر وارد انتخابات شده است، پس از سقوط تلخ با یکی از آنها مواجه شد. بالگرد ریاست جمهوری با شایعه دیگری مبنی بر اینکه قرار است جای شهید امیر عبداللهیان را در بالگرد ریاست جمهوری بگیرد، مواجه شد اما در آخرین لحظات جای آنها عوض شده است. شایعه ای که سر و صدای زیادی در شبکه های اجتماعی به پا کرد اما بازرپاش پس از حضور در چندین برنامه زنده تلویزیونی درباره سقوط بالگرد واکنش نشان داد.
او اکنون در رقابتی پرجمعیت و با نامزدهای احمدی نژاد، قالیباف و سعید جلیلی وارد رقابت بزرگ ریاست جمهوری شده است. همه کسانی که زمانی متحدان او بودند در مسیر پیشرفت بودند.
27.27.