به گزارش مانیبان؛ کریمیان تصریح کرد: در سال 1400 مددکاری اجتماعی خوزستان به 966 نفر خدمات اشتغالزایی ارائه کرد و در سال 1402 نیز 2 هزار و 512 معلول و جویای کار در قرض الحسنه خدمات اشتغالزایی دریافت کردند و طرح های اشتغال را راه اندازی کردند.
وی با بیان اینکه در حوزه معلولان، مددکاری اجتماعی خدمات بسیار خوبی ارائه کرده است، گفت: در ابتدای فعالیت این دولت 49 هزار و 388 مستمری بگیر معلول در مددکاری اجتماعی خوزستان داشتیم که تعداد زیادی پشت نوبت مستمری بگیران بودند. اما در پایان سال 1402 تعداد از کارافتادگان تعداد مستمری بگیران به 83 هزار و 544 نفر رسید و حدود 69 درصد رشد داشتیم و در حال حاضر فرد واجد شرایطی پشت نوبت بازنشستگی نداریم.
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین پرداخت حق پرستاری که به افراد دارای معلولیت شدید پرداخت می شود از سه هزار و 351 نفر در سال 1400 به 10.59 نفر در سال 1402 افزایش یافته و تقریباً سه برابر شده است.
وی افزود: تخصیص تجهیزات توانبخشی نیز از 9.6 میلیارد تومان در سال 1400 به 26 میلیارد تومان در سال 1402 افزایش یافت که به این معناست که در اعتبارات خرید تجهیزات توانبخشی 168 درصد رشد داشته ایم.
کریمیان گفت: همچنین یارانه خرید لوازم بهداشتی برای افراد دارای معلولیت شدید از 5 هزار و 100 نفر به 10 هزار و 624 نفر افزایش یافت که 108 درصد افزایش یافت. بورسیه تحصیلی دانشجویان از 520 میلیون تومان در ابتدای دولت سیزدهم به 2.7 میلیارد تومان در سال 1402 افزایش یافت و 5 برابر شد.
او بیان کرد: یکی یکی از اقدامات منحصربفرد دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور شهیدمان جذب و بکارگیری معلولان در ادارات بود و به یاری خداوند اولین آزمون استخدامی معلولان در 26 خرداد از سال 1403 برگزار می شود.
مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: در استان خوزستان 881 معلول با تحصیلات دانشگاهی در این آزمون ثبت نام کرده اند که از این تعداد 257 نفر در ادارات و سازمان های سراسر استان استخدام می شوند.
رئیس اداره مسکن، بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه 18 هزار و 419 نفر در استان زنجان برای دریافت ودیعه مسکن به بانک معرفی شدند، گفت: 7 هزار و 607 نفر معادل 30 درصد از ثبت نام کنندگان موفق به اخذ ودیعه شدند. آی تی. وام تبدیل شد
بهزاد کردالو با بیان اینکه در دو سال گذشته بیش از 28 هزار و 92 نفر از اهالی زنجا برای دریافت تسهیلات ودیعه مسکن ثبت نام کردند، گفت: از این تعداد درخواست 2 هزار و 920 نفر رد شد.
وی با بیان اینکه 18 هزار و 419 متقاضی از استان زنجان برای دریافت سپرده مسکن به بانک معرفی شدند، تصریح کرد: از این تعداد 7 هزار و 607 نفر معادل 30 درصد متقاضیان وام سپرده مسکن دریافت کردند که مبلغ دریافتی بیش از 455 میلیارد تومب.
رئیس اداره مسکن، بازسازی راه و شهرسازی استان زنجان ادامه داد: این بانک ۲ هزار و ۷۸۷ متقاضی دریافت وام و سپرده مسکن در استان را رد کرد.
کردلو تاکید کرد: بازپرداخت وام ودیعه مسکن منوط به رعایت سه شرط است و متقاضیان دریافت این تسهیلات باید متاهل یا سرپرست باشند و در حال حاضر ملکی نداشته باشند و همچنین دارای قرارداد اجاره رسمی ثبت شده در معامله ملک و مسکن باشند. سامانه ثبت نام و دارای کد رهگیری و تاریخ اجرای قرارداد اجاره واحد مسکونی بعد از 10/01/1401 می باشد.
وی از ادامه ثبت نام تسهیلات ودیعه مسکن در استان خبر داد و ادامه داد: ساکنان استان می توانند با سامانه جامع طرح های حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی به آدرس http://saman.ir مراجعه کنند و ثبت نام کنید.
رئیس اداره برنامه ریزی، احیا و توسعه راه های استان زنجان با بیان اینکه میزان تسهیلات ودیعه مسکن متقاضیان واجد شرایط در استان زنجان با بازپرداخت پنج ساله حداکثر به 150 میلیون تومان افزایش یافته است، افزود: مستاجران. کسانی که تاکنون از تسهیلات سپرده مسکن استفاده نکرده اند، در اولویت دریافت تسهیلات بانکی مذکور خواهند بود.
کردلو تصریح کرد: کثرت متقاضیان و محدودیت اعتباری باعث ازدحام صف های دریافت وام و سپرده مسکن در بانک های استان شده است که امیدواریم با همکاری بیشتر بانک ها این مشکل برطرف شود.