به گزارش بازتاب آنلاین هامان هاشمی، وی گفت: شاید تا صد سال پیش دولت ها برای اشتغال زایی و درآمدزایی به فکر ساخت کارخانه ها و کارگاه های صنعتی بودند و بیشترین سرمایه گذاری را در این زمینه برای ایجاد اشتغال و افزایش اشتغال می کردند. کار وی با توجه به کاهش رشد اقتصاد جهانی به دلیل تورم، جنگ و شرایط اقتصادی جهان در سال 2024، افزود: گردشگری عاملی محرک در رشد و بهبود تولید ناخالص داخلی محسوب می شود که نقش اساسی در اقتصاد جهانی
هاشمی افزود: امروزه صنعت گردشگری به جایگاه مناسب خود نزدیک شده است و دولت ها و جوامع به اهمیت این صنعت و جایگاه آن در مسائل سیاسی و اقتصادی پی برده اند به طوری که این صنعت در رتبه پنج مهم و مهم مالی قرار می گیرد. صنایع.” صنایع تولیدی در جهان.
عضو هیئت گردشگری اتاق بازرگانی گرگان یکی وی از مسائل مهم حوزه اقتصادی اطلاع داشت و افزود: گردشگری یکی این بخش یکی از بخشهای محرک و شتابدهنده اقتصاد کشور است و ایران با جاذبههای طبیعی و فرهنگی فراوان و اقلیم چهارفصل و همچنین تاریخی، هنری و… آثار مذهبی و معماری .
وی خاطرنشان کرد: گردشگری نمونه ای از سیاست های اقتصادی است که دولت ها به دلیل ارزآوری، اشتغال و فعالیت اقتصادی دنبال می کنند.
هاشمی با بیان اینکه گردشگری 6 تا 7 درصد کل مشاغل را به خود اختصاص می دهد، افزود: بنابراین توسعه این صنعت منجر به ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری در کشور و در نتیجه استان می شود.
وی بزرگترین مزیت گردشگری را درآمدزایی از طریق درآمد ارزی دانست و گفت: صنعت هتلداری می تواند با اهرم درآمد حاصل از هزینه های گردشگری سرمایه گذاری مجدد کند.
وی ادامه داد: برخی از مقاصد ممکن است این پول را برای توسعه بیشتر صنعت گردشگری خود هزینه کنند، برخی دیگر ممکن است این درآمد را صرف خدمات عمومی مانند آموزش و سلامت کنند.
هامان هاشمی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از عواملی که می تواند در حوزه گردشگری در اقتصاد موثر باشد، تقویت زیرساخت های اقتصادی در حوزه گردشگری است تا درآمد ارائه دهندگان خدمات گردشگری افزایش یابد و هزینه ها کاهش یابد.
هاشمی به بازارهای تاریخی اشاره کرد یکی وی یکی از مهمترین میراث تمدن بشری را از جمله مقاصد اصلی گردشگری به ویژه گردشگری اقتصادی معرفی کرد و گفت: گردشگری اماکن تاریخی و به ویژه بازارها از جمله: یکی جزو اولویت های گردشگری شهرها هستند.
وی در پایان گفت: بر اساس سند چشم انداز، پیش بینی می شود سهم ایران از درآمد جهانی گردشگری در سال 1404 به دو درصد برسد، بنابراین ایران در سال 1404 سالانه حدود 25 میلیارد دلار از گردشگران ورودی درآمد کسب خواهد کرد، اما روند فعلی اینگونه نیست. رضایت بخش است و مسیر دشوار ایران برای دستیابی به دو درصد از درآمد گردشگری جهانی را نشان می دهد. بنابراین توجه به اهداف سند چشم انداز می تواند عامل مهمی در تسریع سرعت رشد و توسعه باشد.
46