به گزارش ایرنا، اسماعیل مکی زاده روز پنجشنبه به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان افزود: در 24 ساعت گذشته برخی از دریانوردان استان علیرغم هشدارهای این اداره کل مبنی بر نامطلوب بودن اقدام به این کار کردند. شرایط آب و هوایی و دریا… رفتن به دریا باعث ناراحتی و خطر برای آنها شد. را

وی با بیان اینکه شرایط جوی نامناسب حاکم بر استان از روزها قبل گزارش شده بود، جزئیات چهار عملیات امداد و نجات دریایی را تشریح کرد و گفت: در مدت مذکور یک فروند شناور در چهار مایلی جنوب اسکله به گل نشست. بهمن در جزیره قشم اورژانسی رخ داد و با اعزام تیم جستجو و نجات دریایی (ناجی 19) 13 نفر از سرنشینان این کشتی نجات یافتند.

معاون مدیرکل بنادر هرمزگان تصریح کرد: در این مدت یک فروند قایق صیادی با شش سرنشین به دلیل نقص فنی و شرایط نامساعد جوی در پنج مایلی جنوب بندر شهید حقانی با اورژانس مواجه شد و توسط ناجی 15 نجات یافت. را

مکی زاده افزود: همچنین یک فروند قایق صیادی با سه سرنشین در 6 مایلی جنوب شرقی جزیره هرمز به دلیل تمام شدن سوخت و شرایط نامساعد جوی وضعیت اضطراری اعلام کرد. مسافران این قایق نیز با استفاده از قایق بادی نجات پیدا کردند.

وی گفت: در هشت مایلی جنوب جزیره هرمز یک لنج نیز در عملیات دیگری آتش گرفت و هفت نفر از سرنشینان آن با قایق های همیار ناجی و ناجی 15 و 19 نجات یافتند.

معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: کلیه دریانوردان، گردشگران و مسافران می توانند در مواقع ضروری با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره تلفن 1550 تماس بگیرند.

در آب های استان هرمزگان که شامل خلیج فارس و دریای عمان می شود، علاوه بر هشت قایق غریق، 36 ایستگاه نجات غریق (ملوانان بومی با قایق های ماهیگیری و تجار منطقه) شبانه روز به جستجو و نجات دریایی مشغول هستند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *