یک استارت آپ چینی ادعا می کند که باتری پیشرفته ای ساخته است که برد خودروهای الکتریکی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

دامنه حرکتی نه چندان بالا یکی یکی از نقاط ضعف خودروهای برقی است. اما استارت آپ Talent New Energy ادعا می کند که به فناوری پیشرفته ای دست یافته است که بر این ضعف غلبه می کند. ویژگی بارز باتری نوآورانه این استارتاپ، چگالی انرژی بالای آن است. این باتری جامد می تواند 720 وات ساعت انرژی در هر کیلوگرم وزن ذخیره کند. برای درک بهتر باید گفت که این رقم حدود دو برابر استانداردهای فعلی است. به عنوان مثال، باتری نیمه جامد 150 کیلووات ساعتی شرکت New، 360 وات ساعت انرژی به ازای هر کیلوگرم وزن ذخیره می کند. با تکیه بر این باتری عظیم می توان بیش از 1000 کیلومتر را پیمود. البته باید به این نکته نیز اشاره کنیم که قیمت باتری مذکور بسیار بالاست و با بودجه آن می توانید یک خودروی برقی دیگر خریداری کنید!

به طور کلی، چگالی انرژی بیشتر منجر به باتری‌های کوچک‌تر و سبک‌تر می‌شود و برد رانندگی خودروهای الکتریکی را بهبود می‌بخشد.

باتری انقلابی این شرکت چینی مشکل برد رانندگی خودروهای برقی را حل می کند

باتری حالت جامد چیست؟

اکثر خودروهای الکتریکی فعلی از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند. در این نوع باتری انرژی در الکترولیت مایع ذخیره می شود. اما در باتری جامد، الکترولیت مایع جایگزین مواد جامد می شود. این تفاوت ساختاری باعث ذخیره حجم بالاتری از انرژی می شود. علاوه بر این، باتری های جامد در برابر حرارت و آتش مقاومت بیشتری دارند و ایمن تر هستند.

سرعت شارژ بسیار بهتر یکی دیگر از مزایای باتری های جامد است. از این نظر، زمان لازم برای شارژ کامل باتری های جامد را می توان با زمان لازم برای سوخت گیری در پمپ بنزین مقایسه کرد.

به تنهایی به Talent New Energy اشاره نکنیم یکی یکی از شرکت های کوچک فعال در زمینه باتری های جامد است. به غیر از این شرکت، چندین شرکت دیگر و خودروساز بزرگی مانند تویوتا در حال تحقیق و توسعه در این زمینه هستند. در حال حاضر فناوری این استارت آپ چینی در مراحل اولیه قرار دارد و تنها چند نمونه اولیه از باتری جامد آن ساخته شده است.

جدا از دامنه حرکتی، نبود کمبود ایستگاه های شارژ، انتظار طولانی برای شارژ، قیمت بالا و حجم قابل توجه بسته باتری و در نتیجه وزن زیاد از دیگر مشکلات مربوط به خودروهای برقی است. با توجه به سرعت توسعه این نوع خودروها، تا 10 سال آینده اکثر این مشکلات حل خواهد شد.

منبع:آخرخودرو

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *