پس از اینکه گروه‌هایی از حکیمان آفریقا را ترک کردند، اثر کمی از زیستگاه خود باقی گذاشتند تا اینکه 20000 سال بعد دوباره در اوراسیا ظاهر شدند. در این بین کجا رفتند؟ یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد باهوشی که آفریقا را ترک کرده اند در این زمان در فلات ایران ساکن شده اند.

به گزارش زومیت، شواهد فسیلی از مهاجرت های اولیه انسان های هوشمند نشان می دهد که اعضای گونه ما حداقل 210000 سال پیش آفریقا را ترک کردند، در حالی که شواهد ژنتیکی نشان می دهد که موج بزرگ مهاجرت حدود 70000 سال پیش موفق ترین بوده و ژن ها را به تمام مدرن ها منتقل کرده است. نقش انسان های غیر آفریقایی

بین 60000 تا 45000 سال پیش، کمبود گسترده فسیل‌های انسان هوشمند در سرتاسر اوراسیا وجود داشت، و این باعث شد که محققان در مطالعه جدید دریابند که انسان‌های مدرن در آن زمان به کجا رفته‌اند. بر اساس این یافته ها که در 25 مارس در مجله Nature Communications منتشر شد، محققان از مدل های آب و هوایی و داده های ژنتیکی برای تعیین اینکه فلات ایران مناسب ترین مکان برای سکونت انسان در آن زمان بود، استفاده کردند.

با این حال، همه محققان با یافته های جدید موافق نیستند و می گویند که به شواهد بیشتری نیاز است.

اجداد همه غیر آفریقایی های امروزی بین 70 تا 45 هزار سال پیش در فلات ایران زندگی می کردند.

در مطالعه قبلی، محققان فلات ایران را به عنوان یک مرکز جمعیتی که بیشتر ایران امروزی و همچنین خلیج فارس و بین النهرین را شامل می شود، تعریف کردند. اکنون تیم تحقیقاتی فرض می‌کند که اجداد همه غیر آفریقایی‌های امروزی بین 70000 تا 45000 سال پیش در آنجا زندگی می‌کردند.

محققان قبلاً داده‌های ژنوم اوراسیاهای پارینه سنگی را تجزیه و تحلیل کرده و آن داده‌ها را به شواهد باستان‌شناسی تغییرات در فناوری ابزار سنگی مرتبط کرده‌اند.

آنها دریافتند که انسان های مدرن احتمالاً یک جمعیت اصلی را تشکیل می دهند که به عنوان پایه ای برای مهاجرت های متعدد در سراسر اوراسیا عمل می کند. با این حال، به منظور استنباط محل تولد از مرکز جمعیت، یک مدل اقلیمی دیرینه باید اضافه شود که در مطالعه جدید گنجانده شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *