تحقیقات بین المللی با استفاده از هوش مصنوعی نشان داده است که شخصیت افراد بیان ژن های او را تغییر می دهد. این یافته ها راز باستانی تعامل ذهن و بدن را روشن می کند. علاوه بر این، این اولین تحقیقی است که رونویسی کل ژنوم را در رابطه با شخصیت انسان اندازه گیری می کند.

بر اساس مقاله ای که در Nature منتشر شده است، یک تیم تحقیقاتی بین المللی متشکل از متخصصان ژنتیک، پزشکی، روانشناسی و علوم کامپیوتر با استفاده از داده های یک مطالعه 40 ساله در مورد سلامت جوانان در فنلاند، تأثیر شخصیت را بر بیان ژن مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش دیجیاتو، نتایج نشان داد که برخی نگرش‌های زندگی منجر به زندگی سالم، رضایت‌بخش و طولانی می‌شوند، در حالی که سایر نگرش‌ها منجر به یک زندگی استرس‌زا، ناسالم و کوتاه می‌شوند.

تأثیر شخصیت بر بیان ژن

این تحقیق تنظیم و بیان ژن ها را در افراد مختلف با در نظر گرفتن سه سطح خودآگاهی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. افراد مرحله اول به عنوان “بی نظم” توصیف شدند. این افراد تحت سلطه عواطف و عادات غیرمنطقی خود هستند و بر اساس سنت ها و اطاعت از مراجع عمل می کنند.

سطح دوم “سازمان یافته” است. این افراد خودکفا می توانند به طور داوطلبانه عادات خود را تنظیم کنند و برای منافع متقابل با دیگران همکاری کنند. پس از همه، این سطح “خلاق” است. این نوع از افراد عادت های خود را برای زندگی در هماهنگی با دیگران، طبیعت یا جهان تطبیق می دهند، حتی اگر این امر گهگاه نیاز به فداکاری شخصی داشته باشد.

با استفاده از هوش مصنوعی، محققان شبکه ای از 4000 ژن را کشف کردند که به صورت خوشه ای در چندین بخش از مناطق خاص مغز قرار دارند. این خوشه ها را می توان به طور انعطاف پذیر روشن و خاموش کرد. در واقع، بسته به سطح نگرشی فرد، این ژن ها برای سازگاری با مشکلات روزمره و تسهیل زندگی او فعال می شوند.

محققان همچنین دریافتند که بخشی که پاسخ‌های احساسی مانند اضطراب، ترس و غیره را تنظیم می‌کند با بخشی که بخش‌های معنادار زندگی را تنظیم می‌کند، مانند رشد مفاهیم و زبان، متفاوت است. اما مولفه های احساس و معنا توسط یک مرکز کنترل متشکل از شش ژن هماهنگ می شوند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *