به گزارش خبرگزاری مگتو، واکنش ها به توهین جنجالی علیرضا پناهیان به پیامبر اسلام و امیرالمومنین ادامه دارد. هادی سروش در تازه ترین واکنش در یادداشتی در جماران نوشت:
هر بار که توت از این باغ می آید تازه تر از همیشه است!!
صاحب آنتن زنده و حمایت من از هر طرف یک بار دیگر باعث تعجب شده است!!
او! وی پس از ارائه نظریه «اولویت ولایت بر عدالت» و «مبنای رسالت بر قدرت و نه اخلاق» در برنامه زنده رسانه فراگیر دولت در آغاز ماه مبارک رمضان، با صدای بلند فریاد زد. «تلخ گوشت پیامبر و علی»!!
حرف ما این است؛ با متهم کردن “گوشت تلخ” به شیرین ترین، نمی توانید تلخی خود را شیرین کنید! و کلاممان کم است.
اما برای برخی از جوانان که ممکن است آنچه را که عزیزشان میگوید مطابق با موازین دینی میدانند، گفتاری مستدل و مستند بر اساس منابع دینی آوردهایم، پس خدای نکرده بعد از مدتی میبینند که تمام دین خود را صرف کردهاند. بر احساسات خود و حمل کالاهای بازار دنیای دیگران!!
قرآن و حدیث و تاریخ نشان می دهد که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم شیرین ترین جواهر هستی است و علی علیه السلام لحظه ای در علم و عمل به رسول خدا صلی الله علیه و آله نیست. ) رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) را جدا کرد، او شیرین ترین عالم است.
با نگاهی گذرا به منابع دینی می توان به این ادعا دست یافت.
قرآن کریم عظمت اخلاقی و شیرینی رسول خدا (ص) را در مراحل مختلف برای همگان بیان می کند.
وی در فاز اول درباره مهربانی اخلاق و رفتارش با همگان گفت: «انک لاعلی خلق عظیم» (قلم/4)
در مرحله بعد؛ خداوند متعال حسن رفتار او با مؤمنان را چنین بیان کرده است: ـ همانا پیامبری از میان شما به سوی شما آمده است که باید به خاطر او سختی بکشید. او نسبت به شما غیرت و نسبت به مؤمنان دلسوز است.
او متهم به گشودن بال های عشق برای مؤمنان بود. «واخفظ جناحک لمنه اتباک منا المؤمنین» (شعراء/215) و موفق شد و خداوند او را تأیید کرد; رحمت خدا بر آنان چیست؟» (آل عمران/159)
تحقق مفاد این آیات را می توان مثلاً در سیر حیات پیامبر مشاهده کرد; رسول رحمت الهی (ص) با مردم ناراحت و خوشحال بود. پس به تشییع جنازه آنان رفت و در دورترین نقطه مدینه از بیماران عیادت کرد. «یاشیا الجنائز و یاود المرادی فی اقصی المدینه» (بحار 16/228).
در مرحله سوم؛ مهربانی سبک و رفتار او با جاهلان و حتی دشمنان، امر به بخشش و احسان و غلبه بر جهل است. «خد العفو و امر عرفی و نهی از جاهل» (اعراف 199)
به همین دلیل در کتاب معروف «تاریخ دمشق» فهرستی از افرادی وجود دارد که پیامبر مبالغ هنگفتی به آنها داده است و در میان آنها نام ابوسفیان و اولاد او به چشم می خورد، حتی پیامبر (ص) نیز به آنها داده است. نام او سهم خمس مشرکان هستند.
حلاوت وجود مبارک پیامبر (ص) را نمی توان در سخنان یارانش – زن و مرد – شمرد.
مثلا ؛ پس از جنگ احد، همسر عمرو بن جموح اجساد همسر و برادر و پسرش را که همگی در جنگ احد شهید شده بودند به داخل شهر برد و گفت: این که من رسول خدا هستم. «خداوند (ص) در صحت و سلامت بودن، دلیل آن است که تشخیص مصائب من آسان است. (سیره بن هشام ج 1 ص 677 )
آیا ممکن است کسی “گوشت تلخ” داشته باشد؟ و جوامع انسانی یکی پس تسخیر از دیگری؟!
این فتوحات ریشه در فتح مدینه دارد، زمانی که مردم اخلاق، مدنیت و فرهنگ غنی اسلام را آموختند و مسلمان شدند تا آنجا که گفتند: «فتح مدینه با قرآن».
در اینجا بزرگترین دشمن پیامبر – ابوسفیان اعتراف می کند: «قیصر و کسری و پادشاهانش را دیدم، ولی در هیچ کجا به اندازه مسلمانان و پیامبرشان ارادت و محبت ندیدم.» (بحار، ج 21، ص 99).
حضرت امیر (علیه السلام) در نهج البلاغه با این جمله چه زیبا از نهایت تأثیر پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم چنین بیان کرده است: «دلها از محبت پیامبر خدا و چشمها آکنده شد. چیزی بیشتر از این نمیخواهد ببیند.» جز پیامبر: «تمله القلوب و العیون غنیین» (خ/192).
استاد مطهری از تأثیر محبت ایشان در دلها مثالی میزند و میگوید: «این یک نوع هیپنوتیزم فوقالعاده بود».
اگر سیره و سیره رسول خدا چنین باشد، رفتار محبت آمیز حضرت امیرالمومنین علیه السلام نسبت به دوستان و دشمنان روشن است و جای هیچ تردیدی باقی نمی گذارد. و روایت «علی غشون فی ذات الله» که توسط گوینده در این پخش خوانده می شود، در صورتی که سند قابل قبولی داشته باشد، اشاره به جریان خاصی دارد و مستقیماً به «حرام شرع و حقوق مردم» مربوط می شود. دوستان می توانند ارتباط برقرار کنند.
در پایان؛ شرمساری بزرگ خود را از اهانت به ساحت مقدس رسول خدا (ص) و امیرالمومنین (علیه السلام) در رسانه های حکومتی که حاصل خون صدها هزار شهید عزیز بود ابراز می کنیم.
وای خدای من نمیذارم بری!
2727