به گزارش مگتو، مستشاران نظامی ایران سال گذشته به ویژه پس از آغاز جنگ غزه هدف حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفتند. اما این اولین بار در تاریخ بود که رژیم صهیونیستی یک مرکز دیپلماتیک ایران را هدف قرار داد. روزنامه خراسان در مطلبی نوشت: این اقدام بی سابقه صهیونیست ها برای هدف قرار دادن آخرین خط امن ایران در سوریه مورد توجه تحلیلگران داخلی و خارجی قرار گرفته است.از نگاه تحلیلگران، این مازاد تل آویو و رفتن او از قواعد تضاد و نظم حاکم بر رویارویی با تهران بی شک با واکنش ایران همراه خواهد بود. در همین زمینه، عبدالباری عطوان، کارشناس سرشناس جهان عرب، نوشت: ما نمی دانیم ایران به این اقدامات تحریک آمیز اسرائیل چه پاسخی خواهد داد. چون چاقوی اسرائیل به استخوان ایران رسیده است. اما تنها چیزی که می دانیم این است که صبر استراتژیک ایران مطمئناً به پایان خواهد رسید و ممکن است هنوز پایان آن در چشم نباشد.
محلول ته نشین در پستو!
موضوعی که صهیونیست ها بهتر از دیگران آن را درک کردند. سطح هشدار در سرزمین های اشغالی به طرز غیر قابل تصوری افزایش یافته و لحظه ای از ترس و وحشت صهیونیست ها کاسته نمی شود. اگر به فضای مجازی شهرک نشینان و شبکه های اجتماعی که در آن فعالیت می کنند نگاه کنید، ترس را به وضوح در نوشته های آنها مشاهده می کنید. چه اتفاقی خواهد افتاد و ایران به کجا خواهد رسید؟! زمان و مکان حمله و شدت آن مهم ترین پرسش هایی است که در روزهای اخیر ذهن صهیونیست ها را به خود مشغول کرده و هنوز نتوانسته اند پاسخ درستی برای آن بیابند. ترس صهیونیست ها از کمبود برق و گرسنگی باعث شد که آنها برای خرید موتور الکتریکی و ذخیره آب هجوم آورند. تصاویر منتشر شده نشان می دهد که شهرک نشینان به برخی مغازه ها هجوم آورده و تمامی مواد غذایی را غارت کرده اند. رسانههای عبری همچنین از ازدحام بیش از حد مغازهها در سرزمینهای اشغالی به دلیل نگرانی جامعه صهیونیستی از واکنش ایران خبر دادهاند که منجر به ذخیرهسازی ذخایر شده است. این مشکل به حدی جدی است که سخنگوی جبهه داخلی این رژیم را بر آن داشته تا با صدور بیانیه ای از شهرک نشینان به آرامش و عدم نیاز به صرفه جویی در مصرف آب و خرید موتور برق دعوت کند. به گزارش رسانه های صهیونیستی، اوضاع داخلی بسیار آشفته است که سران این رژیم را نگران کرده است. این نگرانی تا آنجا پیش رفت که به نوشته روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، مقامات اسرائیلی به دلیل ترس و نگرانی از واکنش ایران به حمله اخیر به ساختمان کنسولگری این کشور در دمشق، 28 سفارت و کنسولگری را در برخی کشورها تعطیل کردند. این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر به دلیل نگرانی از واکنش ایران، آمادگی امنیتی در سرزمین های اشغالی را به بالاترین سطح رسانده است. به این ترتیب برخی صهیونیست ها با انتشار فیلم هایی مدعی شدند که ارتش این رژیم در حال انتقال تعدادی موشک به احتمال زیاد از اریحا است و مدعی شدند این موشک ها برای پاسخ احتمالی ایران به مناطق جدیدی منتقل می شود!
از سایه وحشت دوری کنید و در زمان ها و مکان های غیرمنتظره واکنش نشان دهید
در این میان بدون توجه به پاسخ ایران که مسلم و غیرقابل انکار است; سوال اصلی اینجاست که پاسخ تهران به این تجاوزات صهیونیستی با چه کیفیت و سطحی خواهد بود و ایران با چه سناریوهایی روبروست. در همین راستا بهشتی پور کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با خراسان در پاسخ به این سوال که پاسخ مناسب به حمله تروریستی صهیونیست ها به کنسولگری ایران در دمشق چیست؟ وی می گوید: «هدف تل آویو این است که ایران را مستقیماً وارد میدان نبرد با آمریکا کند.» در این هدف کلی، اسرائیل میدان عمل خود در سوریه را شناسایی و ترور مستشاران نظامی ایرانی با استفاده از عوامل حاضر در سوریه تعریف کرده است. بنابراین، اسرائیل به دور از اقدامات متقابل ایران، همچنان به دنبال فرصتی برای حمله به سوریه و سپس لبنان است. این روند تا زمان وقوع جنگ مستقیم و یا تا خروج کامل ایران از سوریه ادامه خواهد داشت. البته احتمالاً همزمان روند سازماندهی حمله نیروهای نیابتی در ایران نیز در دستور کار قرار گرفته است.» وی ادامه می دهد: «اما در خصوص واکنش ایران به حمله تروریستی اسرائیل، شایان ذکر است که برخی تصور می کنند که … سطح تصمیم گیری در مدیریت بحران مانند زمین فوتبال است.» یعنی اگر دشمن برای شما زمین بازی تعریف کرد و در این زمین بازی یک ضربه (گل) مهم به شما زد، از شما انتظار دارد که همه امکانات را بسیج کنید و فوراً بسازید. ضد ضربه (گل) به دروازه حریف. ایران به خوبی میداند که اگر میخواهد موفق شود، باید زمین بازی را در جای دیگری مشخص کند و در زمان و مکانی که برای اسرائیل کاملاً غیرقابل پیشبینی است، ضربه متقابل و متناسبی وارد کند. اقدامی که باید موثر، یکسان و بازدارنده باشد تا از تکرار آن در آینده جلوگیری شود.» غافلگیری صهیونیست ها و واکنش در زمان و مکان غیرمنتظره موضوعی است که علی مهدیان، کارشناس مسائل غرب آسیا نیز به آن پرداخته است. و می گوید: «اسرائیل هر از گاهی حمله کرده است». یکی از کشورهای منطقه عملیات تروریستی انجام داد اما پس از مدتی این عملیات ها را متوقف کرد. دلیل این تعلیق، عملیاتی بود که طی آن یک خودروی حامل پرسنل نظامی اسرائیلی در هند از طریق یک عملیات مخفی منهدم شد. این عملیات چنان تاثیر داشت که اعضای سفارتخانه های اسرائیل در کشورهای دیگر از ترس چنین عملیاتی برای مدتی طولانی مخفی شدند و تا جایی پیش رفت که نتانیاهو رسما به موساد دستور توقف عملیات تروریستی را داد. وی می افزاید: اسرائیل باید هر لحظه منتظر عملیات های غیبی باشد و از نظر روانی در این فضای ترسناک قرار گیرد. حضور اسرائیلی ها در کشورشان برای آنها ناامنی ایجاد می کند.
زیرساخت های اسرائیل؛ سیبل مناسب ایران؟!
از سوی دیگر، با توجه به تکرار اقدامات صهیونیست ها، برخی کارشناسان معتقدند که انتقام گیری تهران از تل آویو باید در سطح بالاتری باشد. در همین زمینه یک کارشناس در گفت و گوی تلویزیونی تاکید کرد که برای جلوگیری از دومینوی ترور فرماندهان ایرانی باید ده پله بالاتر به این اقدام صهیونیست ها پاسخ دهیم. به گزارش رسانه های عبری و غربی، ایران اکنون گزینه های متعددی برای حمله به اسرائیل دارد. این اقدام تلافی جویانه می تواند مستقیماً از خاک ایران انجام شود یا تل آویو با کمک نیروهای مقاومت در منطقه پاسخ دهد. اما آنچه نباید فراموش کرد این است که پاسخ کشورمان به این جنایت همیشه در چارچوب دفاع از خود خواهد بود و هیچ طرفی نمیتواند با ایران درباره این اقدام صحبت کند یا بخواهد در کنار رژیم صهیونیستی قرار بگیرد. در همین زمینه، کانال تلگرامی سوریه نیوز درباره کیفیت و سطح پاسخ به اسرائیل می نویسد: «بدون شک، این حمله باید در سرزمین های اشغالی فلسطین انجام شود، باید تلفات و خسارات سنگینی به بار آورد، باید تا این حد قابل مشاهده باشد. و شنیدنی است که همه باید بدانند و بفهمند که قدرت “مبارزه” این رژیم فقط به کشتار و کشتار در نوار غزه محدود می شود و دیگر قدرتی ندارد و بالاخره باید طوری باشد که بداند. اگر بخواهد اقدام جدیدی انجام دهد چندین برابر هزینه خواهد داشت. به همین دلیل خود را برای حمله به ایران آماده می کند و مدام آدرس هایی برای تعیین شکل و ماهیت حمله صادر می کند… تمام تلاش این رژیم برای نابودی ایران است. یکی حمله به سفارتخانه ها یا کنسولگری ها یا منافع خود در خارج از فلسطین اشغالی، زیرا عواقب حمله در داخل فلسطین بسیار جدی است. ادامه میدهد: «پیشنهاد مشخص در این زمینه، تخریب هر سه نیروگاه و همچنین 22 نیروگاه برق این رژیم است.» تخریب نیز به معنای تخریب کامل و 100 درصدی است که تقریباً هیچکس نتواند آنها را بازسازی یا جایگزین کند. دو سال. هیچ یک از کشورهای همسایه قدرت تامین نیازهای انرژی این رژیم را ندارند و این مشکل تاثیرات عظیم و درازمدتی بر این رژیم خواهد گذاشت و منجر به مهاجرت گسترده شهرک نشینان از فلسطین اشغالی خواهد شد.
2323