اگرچه دلایل مختلفی باعث شکست رژیم غذایی می شود. اما شاید بتوان گفت یکی یکی از مهم ترین علل شکست رژیم غذایی، کم خونی و کمبود آهن است. کم خونی و کمبود آهن باعث ایجاد شیرینی قوی و احساس خستگی مفرط می شود و میل به خوردن شیرینی نقش مهمی در شکست رژیم غذایی به خصوص در خانم ها دارد.

به گزارش ایسنا، رژیم های غذایی مختلف و کنار گذاشتن رژیم های غذایی قدیمی نیز از دیگر عواملی است که باعث شکست رژیم ها می شود. هنگامی که رژیم ها به طور ناگهانی متوقف می شوند، کاهش وزن در رژیم های بعدی دشوارتر می شود.

رژیم هایی که فرد را به خوردن یک ماده غذایی خاص محدود می کند نیز شکست می خورد. به عبارت دیگر، رژیم هایی که فرد را مجبور به استفاده از برخی مواد غذایی در روزهای هفته یا اعمال محدودیت های بیش از حد در رژیم غذایی می کند، منجر به شکست می شود.

علاوه بر این، رژیم های غذایی خودسرانه از دیگر عوامل شکست رژیم هستند. برای اجتناب از این جزء می توان از متخصصان تغذیه رژیم گرفت.

توقع بیش از حد از خود یکی از عواملی است که باعث شکست رژیم ها می شود. کاهش وزن اولیه به این معنی است که فرد در هر ماه حدود 2 تا 4 پوند وزن کم می کند. زیرا کاهش وزن بیشتر از این مقدار باعث عوارض زیادی مانند کبد چرب می شود.

برخی از کارشناسان نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب در روز را برای کاهش وزن توصیه می کنند. نوشیدن آب کافی به دفع سموم کمک می کند و بر روند کاهش وزن تاثیر می گذارد.

یک زندگی پر استرس می تواند ارتباط مستقیمی با مشکلات تناسب اندام داشته باشد. استرس باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول می شود که می تواند منجر به حالت های هیجانی تحریک پذیر و همچنین افزایش میل به مصرف کالری بیشتر شود.

اختلالات هورمونی مانند کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی کیستیک و مقاومت به انسولین از جمله عواملی هستند که از کاهش وزن جلوگیری می کنند. بی خوابی و اختلالات خواب بر ریتم متابولیسم و ​​عملکرد هورمون های گرسنگی مانند لپتین و گرلین تأثیر می گذارد. لپتین مسئول ارسال سیگنال به مغز برای توقف غذا خوردن است، در حالی که گرلین گرسنگی را تحریک می کند. افرادی که از بی خوابی رنج می برند یا فقط چند ساعت در شب می خوابند، سطح لپتین پایین و سطح گرلین بالا دارند. بنابراین بی خوابی منجر به چاقی می شود.

علاوه بر این، “سندرم خوردن در شب” عامل دیگری است که منجر به شکست رژیم غذایی می شود. افراد مبتلا به سندرم شب خوری؛ آنها بیشتر غذای خود را در طول شب و به دنبال بیداری های مکرر دریافت می کنند.

احساس گرسنگی یکی دیگر از عوامل شکست رژیم غذایی است. رژیم غذایی باید به گونه ای باشد که احساس گرسنگی را تا حد امکان به حداقل برساند.

به گفته دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ترکیب بدن همچنین می تواند به شکست رژیم غذایی کمک کند. اگرچه یافته های برخی مطالعات نشان می دهد که زنان بیشتر به رژیم غذایی پایبند هستند. با این حال، به دلیل وجود چربی در بدن، احتمال شکست رژیم غذایی آنها بیشتر است.

برخی از مردم فکر می کنند که گرسنگی به معنای کاهش وزن است. با این حال، گرسنه بودن به معنای کاهش وزن نیست. بسیاری از مردم برای مدت طولانی غذا نمی خورند و فکر می کنند که روزه گرفتن و حذف وعده های غذایی به کاهش وزن کمک می کند. با این حال افرادی که این کار را انجام می دهند بیشتر در معرض افزایش وزن هستند.

علاوه بر این، کمبود ویتامین D فرآیند چربی سوزی بدن را مختل می کند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *