سایت فراز نوشت: هیچکس دقیقاً نمی داند اسمش چیست. او به سرین کورتیس معروف است و نام خانوادگی او سرین بادی است. ویدیوهای او نزدیک به 10 سال است که در فضای مجازی دست به دست می چرخد.
به گزارش فراز؛ در دورانی که هنوز شبکه های اجتماعی بر جامعه امروزی سیطره نداشتند. رفتار و طرز حرف زدنش، واکنش های عجیب و البته سبک زندگی تجملی اش خیلی زود او را در فضای مجازی تبدیل به سلبریتی کرد.
از آن نقطه به بعد مشخص بود که سرین از نظر روانی چندان متعادل نیست. شخصی که خود را شاهزاده می خواند و معتقد است که باید بر تخت سلطنتی بنشیند. حال این سوال پیش می آید که چرا «پرنس سرین» ناگهان با چنین گذشته ای به ایران آمد؟ برای پاسخ به این سوال باید ببینم او کیست و چگونه به شهرت رسید و شهرتش با دستگیری چگونه به اوج رسید.
شاهزاده از کجا آمد؟
معلوم نیست پیشینه خانوادگی دقیق سرین کورتیس چیست. آنچه در طول این سال ها مشخص شده است سبک زندگی مجلل اوست که بارها و بارها ویدیوهایی با خودروهای گران قیمت منتشر می کرد. البته اینکه آیا او واقعاً صاحب ثروت است یا توانسته است جلوی دوربین پولدار ظاهر شود، سوالی است که بی پاسخ مانده است. هر چند خودش در جایی گفته که در صنعت جواهرسازی کار می کند.
از سوی دیگر گفته می شود وی فرزند سرهنگ جلال بدیعی از سربازان عالی رتبه رژیم پهلوی است که رئیس ساواک قم نیز بوده است. اما طبق اطلاعات موجود سرین در سال 1350 در تهران به دنیا آمد. او همچنین گفت که حدود 50 سال سن دارد. سنی که البته به چهره جوانش نمی خورد.
سرین سال ها از خود به عنوان یک شاهزاده یاد می کند، زیرا نسب او به پادشاهان ایرانی می رسد. او حتی می گفت همسر رضاشاه در خانه آنها کار می کرد و علیه خانواده پهلوی زیاد صحبت می کرد. در واقع می توان گفت تنها فرد مورد تایید سرین خودش است.
تجاوز به مقدسات یا دیوانگی؟
اولین ویدیوهایی که شاهزاده سیرین منتشر شد به دلیل لحن منحصر به فردش بیشتر خنده دار بود. در برخی از این ویدئوها او بیشتر شبیه یک بیمار جنسی صحبت می کرد. البته او در فیلم های پورنو هم حضور داشته و به نظر می رسد در این صنعت فعال بوده است.
بخشی دیگر از سخنرانی وی به مبانی اسلام و مسلمین می پردازد که در رسانه های داخلی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. خبرگزاری میزان، وابسته به دادگستری، در خبر دستگیری وی، وی را فردی «حملهکننده به حرم» معرفی کرد.
البته شاهزاده سرین در این سال ها ویدئوهای زیادی از خود در توهین به قرآن و قرآن منتشر کرده است. اما انگار واقعا تعادل روحی و ثبات شخصیتی ندارد و با دیدن فیلم ها و رفتارهایش دیوانگی اش آشکارتر می شود.
ماده 263 قانون مجازات اسلامی میگوید: «هرگاه متهم به جرمی ادعا کند که اظهاراتش از روی اکراه، سهل انگاری، سهو یا در حال مستی یا عصبانیت یا بدون توجه به موضوع بوده است. شرایط.» معنی کلمات یا با نقل قول از دیگری. پیامبر محسوب نمی شود. بنابراین، با توجه به وضعیت روحی و شخصیتی سرین، به نظر نمی رسد که صرفاً او را به خاطر سب النبی سرزنش کنیم.
چرا سرین به ایران آمد؟
شاهزاده سرین سال ها در آمریکا زندگی می کند. به نظر می رسد که او ایران را قبل یا اندکی پس از انقلاب ترک کرد. مشخص نیست که او در این سال ها از طریق صنعت جواهرسازی، پورنوگرافی یا ارث خانوادگی امرار معاش کرده است. اما تعداد کمی از مردم تصور می کردند که شاهزاده سرین در آن حضور داشته باشد فروردین 1403 ناگهان در ایران ظاهر شد و فیلمی با میدان آزادی منتشر کرد.
هنوز مشخص نیست که وی با چه گذرنامه ای وارد ایران شده است، اما در آخرین حضورش در اینستاگرام در پاسخ به سوالی درباره شرایط ایران، پاسخ داد که به عنوان پناهنده زندگی می کند. اما در همان پخش می گوید در شهر اکباتان هستم و در ویدیویی دیگر هم می گوید در گوهردشت کرج هستم. در آنجا دستگیر و متهم شد. سرین کورتیس مدعی شد که از آمریکا خسته شده است و به همین دلیل به ایران آمده و می خواهد مردم را به “شورش” دعوت کند.
این حضور ناگهانی در ایران و انتشار فیلم هایی که محل اختفای او را فاش می کند، گواه دیگری بر دیوانگی سرین است. این نشان می دهد که او کاملا از وضعیتی که در آن قرار دارد بی اطلاع است.
ظهور و سقوط سریال ها در شبکه های اجتماعی
با ظهور شبکه های اجتماعی و گسترش ارتباطات، پدیده های فضای مجازی مانند سرین به شخصیت های معروف تبدیل شده اند. چهره هایی که ابتدا شناخته می شوند و سپس گاهی در برخی افراد اقتدار پیدا می کنند. آنها معمولاً با رفتار یا گفتار غیرعادی یا غیرعادی شروع می شوند. رفتارهایی که گاه مرز جنون دارند و به طور بالقوه بر پلتفرم شبکه اجتماعی تأثیر می گذارند نبود این اعداد در سطح دیوانگان محلی باقی ماندند.
اما گسترش ارتباطات فضا را برای جهانی شدن دیوانگان محلی ایجاد کرده است تا آنها دانسته یا ندانسته به چهره های شاخصی تبدیل شوند و البته برای خود پول و اعتباری کسب کنند.
این پدیده ها معمولا به یکباره رخ می دهند و پس از مدتی ستاره های خوش شانس آنها در شبکه های اجتماعی خاموش می شوند. چهره هایی مانند سهیل سنگرزاده یا «جون دل» یا برخی اراذل و اوباش بر اساس کلمات معروف از این دسته هستند.
شاهزاده سرین که قبل از ظهور شبکه های اجتماعی به یک سلبریتی تبدیل شده بود در چنین فضایی دوباره به عرصه بازگشت و با ورود ناگهانی به ایران سرنوشتی درهم در انتظار اوست. اگرچه به نظر می رسد که او و بسیاری از این پدیده های مجنون کاملاً از بیماری ها و مشکلات روانی رنج می برند و نیاز به درمان دارند.