چیزی را گزارش کنید طبق آمار رسمی، 20 میلیون نفر در ایالات متحده از بیماری تیروئید رنج می برند.

ایسنا در گزارشی نوشت: احتمالا بسیاری از ما مشکلات مربوط به بیماری تیروئید را شنیده ایم. این مشکلات زمانی رخ می دهند که تیروئید قادر به ترشح مقادیر طبیعی هورمون های تیروئید نباشد.

از آنجایی که این هورمون ها نقش حیاتی در بدن دارند، بدون شک عدم تعادل آنها برای بدن مشکلاتی ایجاد می کند زیرا هورمون های تیروئید بر عملکرد مغز و اندام ها، رشد استخوان، ضربان قلب و عملکرد ماهیچه ها تأثیر می گذارد.

بر اساس گزارش موسسه ملی سرطان، کنتاکی نسبت به سایر نقاط کشور نسبت به سرطان تیروئید بالاتر است.

تیروئید عضوی در گردن است که متابولیسم بدن را کنترل می کند. متابولیسم غذایی که می خورید را پردازش می کند و آن را به انرژی تبدیل می کند. حدود 50 درصد از جمعیت به ندول تیروئید یا ندول تیروئید مبتلا می شوند، اما تنها 5 درصد از این ندول ها بدخیم هستند.

دو نوع بیماری تیروئید وجود دارد: بیش فعال و کم کار. با پرکاری تیروئید، هورمون تیروئید بیش از حد در بدن وجود دارد که منجر به تسریع متابولیسم می شود. این وضعیت می تواند منجر به حملات پانیک، اضطراب، عدم تحمل گرما، ریزش مو و تپش قلب شود.

در صورت ترشح خیلی کم هورمون تیروئید (کم کاری تیروئید) میزان متابولیسم نیز کاهش می یابد. افسردگی، افزایش وزن و کم پشتی مو از علائم کم کاری تیروئید هستند.

تیروئیدیت هاشیموتو شایع ترین بیماری تیروئیدی است که منجر به کم کاری تیروئید می شود. بیماری گریوز از هاشیموتو خطرناک تر است زیرا بدن هورمون تیروئید بیش از حد تولید می کند و می تواند منجر به پرکاری تیروئید شود.

بیماری تیروئید گریوز یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به تیروئید حمله می کند. این وضعیت منجر به پرکاری تیروئید یا تولید بیشتر هورمون های تیروئیدی نسبت به نیاز بدن می شود. بیماری گریوز شایع ترین علت پرکاری تیروئید است.

عواملی مانند جنسیت (زن بودن)، سن بالای 30 سال، سابقه خانوادگی بیماری گریوز، ابتلا به سایر بیماری های خودایمنی و استفاده از محصولات نیکوتینی خطر ابتلا به بیماری گریوز را افزایش می دهد.

علاوه بر این، بیماری هاشیموتو یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به غده تیروئید حمله می کند و باعث التهاب تیروئید می شود. بیماری هاشیموتو شایع ترین علت کم کاری تیروئید است. التهاب باعث می شود که هورمون های تیروئید کافی برای پشتیبانی از عملکرد بدن تولید نشود.

عوامل خطر بیماری هاشیموتو عبارتند از: زن بودن، بین 30 تا 50 سال سن و سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری هاشیموتو.

به گفته متخصصان، سرطان تیروئید اکنون از سلول های غده تیروئید منشا می گیرد. با این حال، اگر بیماری قبل از سرایت به سایر مناطق به صورت پزشکی درمان شود، اغلب قابل درمان است.

عوامل خطر سرطان تیروئید به جنسیت زن، اصل و نسب آسیایی، سن بین 25 تا 65 سال، سابقه خانوادگی سرطان تیروئید و مواجهه قبلی با تشعشعات در ناحیه گردن و سر بستگی دارد.

علائم سرطان تیروئید عبارتند از: توده به سرعت در حال رشد در گردن، تورم در گردن، دردی که از جلوی گردن منشأ می گیرد و تا گوش امتداد می یابد و باعث مشکل در تنفس یا بلع می شود، از جمله تغییرات صدا، گرفتگی صدا که بهبود نمی یابد. و سرفه های مداوم که به سرماخوردگی مربوط نمی شود.

در حالی که مشکلات تیروئید می تواند هر کسی را درگیر کند، زنان پنج تا هشت برابر بیشتر از مردان از آن رنج می برند. برای نظارت بر سلامت تیروئید خود در خانه، می توانید آزمایشی به نام چک گلو انجام دهید. در طی این فرآیند، یک توده یا توده در تیروئید احساس خواهید کرد.

تیروئید خود را لمس کنید. اگر توده ای را احساس کردید، نترسید. برای مراقبت بیشتر می توانید با پزشک خود تماس بگیرید.

یکی یکی از اولین راه ها برای بررسی مشکل تیروئید مراجعه به پزشک و انجام آزمایش خون است. این آزمایش‌ها نمی‌توانند سرطان تیروئید را تشخیص دهند، اما می‌توانند سطح هورمون محرک تیروئید (TSH) را بررسی کنند.

به گزارش نشریه تخصصی “Medical Express”، پیش آگهی سرطان تیروئید بسیار مطلوب است و اثربخشی ترکیبی از جراحی و سایر روش های درمانی برای این سرطان به اثبات رسیده است.

۲۳۳۲۳۳

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *