پس از تاج گذاری، رضاخان به میرپنج دستور داد تا تمام خیابان های تهران را به شکل صلیب درآورد. مقبره سید ناصرالدین نیز در طرح تخریب قرار دارد. منزل سید احمد طالقانی پدر جلال آل احمد در جوار امامزاده بود. در میان علمای تهران به جدیت و تقوای خشک شهرت داشت.
به گزارش شفقنا، معروف است وقتی کریم بوزرجمهری، رئیس شهربانی برای تخریب خانه و امامزاده آمد، نه رها کرد و نه او را بلند کرد و با چوب آبنوس به سرش زد. شورش شد. بازاریان وارد عمل شدند و سید احمد را چند صباحی به عتبات فرستادند.
وقتی برگشت خانه اش ویران شد و خانواده اش در خانه پاس غالی ساکن شده بودند. نسب آل احمد پس از 37 سال به سید ناصرالدین می رسد و خانه ای که جلال در آن به دنیا آمده هنوز در جوار این امامزاده نفس می کشد.
خانه پدری جلال آل احمد در منطقه پاچنار تهران در خیابان کرکان عیسی قرار دارد. این خانه در سال 1392 در فهرست میراث ملی به ثبت رسید و اکنون در اختیار صندوق استفاده و مرمت بناهای تاریخی و فرهنگی است. در سال 2019 در حراجی برای مرمت، مرمت و استفاده تحویل داده شد.
خانه حاج سیداحمد طالقانی، پدر جلال و شمس آل احمد نیز در سال 1392 به عنوان «خانه باستان شناسان کشور» معرفی شد، اما به جای باستان شناسان، محل تجمع معتادان متجاهر شد. محبوبه کاظمی دولابی توسعه دهنده فرهنگی خانه پدری جلال آل احمد است که در سال 2019 برنده حراج شد. او می گوید: برای نوسازی این خانه یک ریال هم از دولت نگرفتیم.
آنها یک کاربری «فرهنگی، هنری، پذیرایی و آیینی» برای خانه پدری جلال آل احمد در نظر گرفتند. کاربری که من هم دوستش داشتم و به کارم می خورد. در حال حاضر این خانه مراحل بازسازی را می گذراند تا به پایگاه فرهنگی، هنری و آیینی منطقه سنگلج برسد و با هماهنگی قبلی در ایام عید می توان از آن بازدید کرد. تا به حال در این مکان جلسه 100 سالگی جلال و مراسم فاطمیه را برگزار کرده ایم.