به گزارش خبرگزاری مگتو، حجت الاسلام والمسلمین حسین فنادی، استاد دروس خارج حوزه علمیه قم در گفت وگویی درباره معنای ماه مبارک رمضان، گفت: پایان ماه مبارک رمضان و ماه مبارک رمضان روحی.» فضای میهمانی خدا فرصتی بی نظیر برای مردم، به ویژه اهل فهم و شعور است تا خود را بشناسند. و آن علم خداست; تزکیه نفس، شناخت معارف الهی، برخورد انسان با قرآن، التزام به راه معصومین علیهم السلام، راه رفتن و تقرب به خداوند، تجدد و عبادت از نعمت های گسترده خداوند متعال است. در این ماه به بشریت داده شد تا به بالاترین درجات ایمان و انسانیت برسد. غرق شد.
به گزارش شفقنا، وی افزود: دستورات قرآن، دستورات معصومین علیهم السلام و اشتیاق عارفان و مؤمنان برای ورود به ماه مبارک رمضان و شادی به خدای خود نشان دهید که این ماه مبارک مایه رشد معنوی و تعالی فکری است. همچنین با تهذیب نفس و زینت بخشیدن به اخلاق معنوی که اولین مرحله عبادت در همه دعاها و مناجات است، اعتقادات و مبانی دینی خود را تقویت کنند.
وی خاطرنشان کرد: امام زین العابدین در دعای چهل و چهارم صحیفه سجادیه با خدای منان صحبت می کند: «اللهم صلی الله علیه و آله و سلم و بالحد فی توحید و فی الناس. تسبیح و شک در دینت و جهل به سبیل و غفلت از درستکاری و نیرنگ تو. خدایا بر محمد و آل او درود فرست و ما را از الحاد در توحید و سستی در عزت نفس و شک در دین و کوری در راه ما و غفلت از تعظیم و اغوا شدن توسط دشمنت این رژیم منحوس دور کن.
وی ادامه داد: حضرت سجاد علیه السلام در جمله دیگری از همین دعا، ماه مبارک رمضان را فرصتی برای تحکیم اعتقادات و عمل به علم در این ماه و سایر ماه های سال بیان می کند: الف از بندگانت، کسانی که پرهیزگار هستند، «الذین وارث بهشت جاودانه در آن میمانند.» در آنجا به ارث میرسند و جاودانه هستند.
این استاد حوزه گفت: آنچه در این آیه دعا و ادعیه بسیار مشخص است ماه رمضان است که در سایه ایمان راسخ انسان را به مقام والای عبدالصالح که وارثان بهشت است می رساند. اصول و عملکرد در شاخه هایی که در هر دو حوزه وجود دارد باید بیش از ماه های دیگر تلاش و کوشش را بکند تا باورهای خود و جامعه، جنبه عملی و در نتیجه یک «فرد مؤمن و الف» تقویت و تحکیم شود. «جامعه مؤمن» پدید خواهد آمد.
ماه مبارک رمضان زمان تقویت باورهای دینی است
وی تصریح کرد: شهادت و پذیرش اسلام اگرچه از احکام خاصی پیروی می کند، اما خداوند از انسان می خواهد که اعتقاد راسخ به مبانی دین داشته باشد. این اصول دین است که انسان را از سختی ها و شبهات و امیال مصون می دارد و از ریا و نیرنگی که گاه در بازار رواج پیدا می کند، حفظ می کند و مردم با اراده ای قوی تر، فرایض و حدود الهی را از آنها حفظ می کنند.
وی افزود: تاریخ بهترین گواه بر این است که کسانی که در بازار داغ مخالفت با دین و دینداران پایداری کردهاند و درجات ایمان و اعتقادشان به مرحلهای از ثبات رسیده است که امیال و وسوسههای خود را از آن بیرون نیاوردهاند. «مدار دین و اتفاقاً ثبات و نظام جامعه از این گروه ثابت مانده است که «کلجبل الراسخ» بر اعتقادشان به افراط، آیات استقامت در دین و ثواب و بشارت آیات. قرآنهایی که از این ناحیه آمدهاند نشان میدهند که در هر زمان و هر زمان عوامل ضعف ایمان به اشکال مختلف در جامعه ظاهر میشوند. آیه 30 سوره مبارکه باب 10 بیانگر آن است که عاقبت به خیر و نزول رحمت و برکات با استقامت در ایمان و ایمان حاصل می شود: غمگین مباش و بشارت به بهشتی بده که همان گونه که پدر و مادرت در زندگی دنیا وعده داده ای. . به هر حال ماه مبارک رمضان زمان تقویت باورها و اعتقادات دینی است، زمان تقویت درون و برون است تا دیگر در مقابل خروش کافران نه ترسی باشد و نه غم و امیدی. در وعده های خدا
گسترش کفر، خطر بزرگی است که جامعه توحیدی را تهدید می کند
حجت الاسلام والمسلمین حسین فنادی هشدار داد: نوع خطرناک مبارزه با عقاید، ترویج کفر در جامعه است. این شکل در خط مقدم جنگ نرم دشمنان برای فروپاشی باورها در افکار و اعمال مردم و جامعه قرار دارد. افراد ضعیف النفس را به زانو در می آورد. این روش شیطانی سابقه ای طولانی دارد و از آغاز ادیان توحیدی مورد استفاده قرار گرفته است; صف بندی، حرکت فعلی بداخلاقی ها، سرزنش دین و دینداران، ایجاد جامعه ای عاری از هرگونه تکلیف و قانون و مهمتر از همه توسعه جامعه بر پایه های سست که کرامت انسان و جامعه را خدشه دار می کند. آثار بی اخلاقی و بی توجهی به استانداردها. و معیارهای الهی سنت های مطابق فطرت انسان است.
وی افزود: امروزه فضای رسانه ای جهان به این نوع تفکر دامن می زند که البته در کشورهای مختلف تا حد زیادی موفق بوده است، اما قطعا در کشورهایی که به ارزش های دینی پرداخته اند به طوری که معیارهای نورانی اسلام ملاک عمل است. هدف از این گونه رسانه ها درهم شکندن تار و پود جامعه و اشاعه فرهنگ کفرگویی تحت عناوین فریبنده ای همچون اراده آزاد، آزادی و حقوق بشر در جوامع دارای سلطه فکری است.
دغدغه اصلی دلسوزان جامعه زمانی مسائلی چون فرهنگ و سبک زندگی بود
این استاد حوزه ادامه داد: با این توطئه ظاهری چه باید کرد؟ آیا راهی جز پافشاری و تلاش برای تقویت باورهایی که مانع از نفوذ مرموز این تفکر ضد دینی به جامعه می شود وجود دارد؟ آیا نباید خودمان را تقویت کنیم تا نسل فعلی و آینده جامعه از این طوفان سیاه در امان باشند؟ ماه مبارک رمضان «شهرالاسلام» است، ماه اسلام یعنی ماهی که در آن اصول و فروع اسلام در باطن و بافت جامعه و وجود مردم برجسته می شود. همه باید بدانیم که زمانی دغدغه اصلی دلسوزان جامعه موضوعاتی از قبیل فرهنگ و سبک زندگی بود، اما امروز جبهه ملحدان و منکران پایه های اعتقادی جوامع را هدف قرار داده است، بنابراین بدیهی است عدم تمکین در بین شاخه های دینی امری عادی خواهد بود.
نخبگان مؤثر و متعهد به دلایل مختلف از قطار انقلاب بیرون انداخته شدند
وی افزود: در چنین رویارویی، مأموریت هایی لازم است که نظام اسلامی، نهادهای دینی، نخبگان متعهد و اولیای دم در آن حضور داشته باشند. در واقع جهاد واقعی امروز برای همه حفظ اعتقادات جامعه است. جامعه.» به سرعت آسیب می بیند که متأسفانه نشانه هایی از ریشه کنی دین در جامعه دیده می شود و نهاد و سازمانی که به عنوان دیده بان و مرکز فرماندهی در این جهاد مقدس عمل می کند آن طور که باید وجود ندارد و نخبگان مؤثر و متعهد هستند. اخراج شدگان به بهانه های مختلف قطار انقلاب را به حرکت درآوردند و استدلال کردند که این نیز یک فاجعه بزرگ در بحبوحه جنگ مشترک تمام عیار بین دشمنان است. سوال اصلی اینجاست که چرا عده ای با سیاست های دفعی تعداد زیادی از افراد کارآمد را در عرصه های فعالیت های اجتماعی در گوشه و کنار گذاشته اند و اقدام لازم را در این زمینه انجام نداده اند و بعید است که بتوانند این کار را انجام دهند. به هر حال این انتقاد به بسیاری از مسئولینی است که در این راه اشتباه محاسباتی کرده اند.
ایمان و اقتصاد مردم رابطه تقریباً برابری با یکدیگر دارند
فنادی در ادامه تاکید کرد: بسیاری از مسائلی که امروز برای جامعه ما تبدیل به معضل شده است وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم است که تاثیر مستقیمی بر ایمان آنها دارد – در اینجا از همه زحمات خادمان ملت که دارند تشکر می کنیم. از توان خود استفاده کرده اند – اما حقیقت این است که اقتصاد و معیشت و فراز و نشیب نیازهای اولیه مردم گاه مردم را به زانو در می آورد و این تأثیر مضاعف بر جامعه دارد و نظام به نام اسلام ساخته شده است. . گاهی احساس میشود که متولیان امر اهمیتی نمیدهند که در جامعه چه اتفاقی میافتد، در حالی که این وضعیتی است که سازمان فکری و ساختار اعتقادی مردم و جامعه را متحول و منحل میکند و گاهی مسلم است که رابطه تأثیر و تأثیر بر ایمان، اقتصاد و معیشت مردم، امری مغفول مانده است که گاه به دلیل افزایش بی رویه قیمت، روح جامعه را آزار می دهد.
مسئولان باید آستانه صبر خود را افزایش دهند
وی افزود: همانطور که گفته شد هیچکس منکر زحمات مسئولان در امور کشور نیست، اما مسئولان باید به فکر چاره ای برای شرایط فعلی باشند. امروز بیشتر امور اقتصادی کشور در دست دولتمردان است و مردم انتظار دارند اوضاع موجود سامان یابد که البته – چون روح همه توافق مالک اشتر بالا بردن آستانه صبر و شکیبایی استانداران است – مسئولان بیشتر از اینها هستند. نسبت به مادی و معنوی حساس باشند، حق الناس باشند و با تلاش بیشتر عملاً به سؤالات و مطالبات برحق مردم پاسخ دهند. چند روز زودتر یکی منتخبان در انتخابات اخیر گفتند که باید مشکلات مردم را با مسئولان اجرایی «دریافت» کرد، در حالی که مردم از منتخبان خود انتظار «مطالبه» دارند. خارجی باشید!
این کارشناس دینی در خاتمه گفت: لازم به یادآوری است که ماه مبارک رمضان اگرچه فرصتی بزرگ و بی نظیر برای اصلاح مردم و جامعه است، اما تقویت ایمان و تلاش در جهت آینده ای روشن و خوب است. گفته می شد که اهل ایمان اهل استقامت و جهاد هستند، جایی که میدان جهاد، حیثیت و استقامت و تحمل فشار اقتصادی باشد، اما حالا اینطور نیست، توقع معقولی دارند که این بار باشد. نوبت مسئولان برای احقاق حقوق مردم و تکلیف در قبال مردم است.
۲۷۲۷