یک متخصص تغذیه گفت: انتخاب روش های صحیح بهداشتی و تغذیه می تواند به سلامت افراد و بهره مندی بیشتر از برکات این ماه کمک کند.

به گزارش خبر ایسنا، سامیه مرادی گفت: روزه در حالی که به اندام های بدن به ویژه دستگاه گوارش ما اجازه می دهد تا یک ماه استراحت کرده و قدرت جدیدی به دست آورند، از سوی دیگر باعث می شود که رسوبات مضر چربی به ویژه آنهایی که تجمع می کنند را نیز تضمین کند. در ناحیه معده و گاهی باعث بیماری می شوند، از بدن خارج می شوند. مشکلات زیادی برای ما وجود دارد. باعث کاهش و دفع سموم بدن می شود.

وی با اشاره به اینکه روزه فرمان خداوند، زندگی سالم همراه با معنویت، تلاش برای تقرب به خداوند و رسیدن به درجات تقوا است، گفت: انتخاب روش های سالم و تغذیه مناسب می تواند سلامتی بیشتری را تامین کند و به نفع مردم بیشتر باشد. از برکات خداوند در این ماه به شما کمک کند.

مرادی ادامه داد: انتخاب روش های بهداشتی و تغذیه ای مناسب می تواند به افراد کمک کند تا با سلامتی بیشتر از نعمت های الهی در این ماه بهره مند شوند و بهترین سبزی برای خوردن به عنوان سالاد در وعده صبحانه نسبت به سایر سبزی ها کاهو است و میزان آن بسیار بالاست. آب و بنابراین باید در طول روز مصرف شود.» می تواند احساس تشنگی را کاهش دهد.

این متخصص تغذیه افزود: علاوه بر این سبزی ها و میوه ها با رنگ های مختلف سلامت شما را تضمین می کنند چرا که فیبر بالای آنها از بروز یبوست در روزه داران جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه روزه داران باید رژیم غذایی سالم و باکیفیت داشته باشند تا بتوانند بدن خود را با شرایط جدید تطبیق دهند، تصریح کرد: در روزهای روزه داری برنامه غذایی افراد به دو وعده اصلی افطار و سحری محدود می شود.

مرادی افزود: در این راستا وعده صبحانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا پس از این وعده، ساعات روزه داری آغاز می شود و بدن انرژی بیشتری دریافت نمی کند. این بهتر از غذاهای دیر هضم، مانند غذاهای حاوی کربوهیدرات های پیچیده و فیبر است. این وعده غذایی شامل غلات کامل مانند میوه ها، سبزیجات و غلات و همچنین جو، گندم، عدس، لوبیا، نان سبوس دار و … می باشد. حبوبات استفاده می شود.

این متخصص تغذیه افزود: متخصصان تغذیه تاکید دارند که از مصرف غذاهای سرخ شده، چرب و شیرین در این وعده غذایی پرهیز شود.

وی با اشاره به اینکه وعده سحری در ماه مبارک رمضان همانند صبحانه در روزهای عادی است و مهمترین وعده غذایی محسوب می شود، گفت: به دلیل اینکه تمام مواد غذایی مصرفی در این وعده انرژی و مواد مغذی لازم برای تمرکز و فعالیت روزانه را تامین می کند.

مرادی با اشاره به اینکه افرادی که بدون سحور روزه می گیرند در طول روز با مشکلاتی مانند افت قند خون، کاهش تمرکز و توان کار مواجه می شوند، ادامه داد: این عوارض ربطی به روزه داری ندارد و تنها ناشی از تغذیه نامناسب است. و سحور نخوردن .

این متخصص تغذیه افزود: روزه داران سحر را به عنوان صبحانه کامل یا ناهار سبک میل کنند و خوردن سالاد و میوه در سحری را فراموش نکنند زیرا در کاهش احساس گرسنگی و تشنگی بسیار موثر است.

کمترین سالادی که می توان تهیه کرد سالاد خیار و گوجه فرنگی است که می توان با افزودن مقداری هویج یا جوانه گندم، عدس و ماش به ارزش غذایی آن افزود اما بهترین سبزی برای خوردن سالاد است. صبحانه، کاهو

مرادی بیان کرد: بهترین رژیمی که می توان برای افطار از آن استفاده کرد، رژیمی است که عمدتاً از مایعات و قندهای ساده و سریع جذب می شود، زیرا قند خون در هنگام افطار و گاهی اوقات در پایین ترین حد خود قرار دارد. یکی یکی از عوامل سردرد نزدیک افطار است پس برای افطار خرما، آب گرم یا چای کمرنگ، شیر و… بخورید. توصیه می شود برای شروع با.

این متخصص تغذیه ادامه داد: به همین دلیل نیاز شدید به مواد قندی به سرعت از بین می رود و بدن آمادگی بیشتری برای استفاده از مواد غذایی دیگر پیدا می کند، بنابراین در وعده افطار نباید مقدار زیادی غذا یا مایعات وارد بدن شود. زیرا انبساط ناگهانی معده باعث اختلال در جریان خون و سایر اعضا و جوارح می شود و همچنین باعث سوء هاضمه می شود.

به همین دلیل وی افزود: غذای اصلی افطار باید کم کم مصرف شود و از طرفی مصرف نوشیدنی های سرد به مقدار زیاد ممکن است باعث اختلالات دستگاه گوارش در روزه داران شود.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *