صادق خانی علی اکبری در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: آیین تکریم برندهای ملی و فراملی با حمایت و همکاری انجمن توسعه و بهره وری ایران و کمیسیون ملی یونسکو ایران با هدف تقویت تجارت جهانی در ایجاد ارزش افزوده تولید ثروت ملی، بهره وری و اشتغال مولد در مرکز همایش های جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.
وی افزود: در این همایش برندهایی مانند شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)، شرکت جهان فولاد سیرجان، شرکت پالایش نفت آبادان، آزمایشگاه مرکزی، شرکت پایانه ها و مخازن پتروشیمی و پتروشیمی امیر کبیر شناخته شدند.
عضو هیات مدیره کارخانجات مخابرات ایران ادامه داد: از دیگر واحدهای صنعتی که مورد تجلیل قرار گرفتند می توان به شرکت پتروپالایش آکام، شرکت پترو اکتان ایساتیس، شرکت گروه سرمایه گذاری دماوند، شرکت پنل صنعت فارس، شرکت آرشاویر آرین افلاک، شرکت نورد و لوله اهواز، اشاره کرد. شرکت دماوند انرژی عسلویه، مجتمع فولاد صنعت بناب و شرکت کاوند نهان ضمین ذکر شد.
علی اکبری یادآور شد: علاوه بر این فعالان اقتصادی از جمله گروه صنعتی برز (سهامی عام)، شرکت تایر و رابر ایران یاسا، شرکت الکترونیک کامپیوتر دالاهو، شرکت بازرسی بین المللی آذرستاویز، شرکت تولیدی مدرن تهذیه صنعت برین، شرکت اسپادانا قیر پاسارگاد (سبکو) ، شرکت آرون صنعت شیمی و شرکت صنایع دستی آقاجانی که فعالیت و تولید خود را در غیر مادری انجام داده اند و مزایای فروش را نصیب مردم سرزمین مادری کرده اند.
وی اظهار داشت: در دوره چهارم انقلاب صنعتی که از آن به عصر برند تعبیر می شود، بخش عمده ای از درآمد سالانه و تولید ناخالص ملی کشورهای توسعه یافته را مالکیت معنوی و حقوق برند کشورها تشکیل می دهد. برندهایی که حتی اگر فعالیت یا تولید خود را در اراضی غیر بومی انجام دهند بیشتر از فروش به مردم سرزمین مادری منتفع و سود می برند.
یکی از اعضای هیات مدیره کارخانجات مخابرات ایران تصریح کرد: چیزی که سال ها در کشور ما مورد غفلت قرار گرفته و حتی گاهی سرمایه گذاری هایی که در تولید و راه اندازی یک برند انجام می شود به دلیل عدم آگاهی و عدم آگاهی نتوانسته موثر و مفید واقع شود. سهل انگاری صاحبان یا بنیانگذاران آن و مجموعه عمر آن به جان صاحبش گره خورده است; این کارشناس اقتصادی گفت:
منبع:تحلیل بخش تهران