راه دیگری برای دامن زدن به شبهه و نفرت نسبت به شهید مطهری وجود نداشت
فرزند شهید مطهری، محمد مطهری به حکم شروین حاجی پور با توجه به مطالعه کتاب نظام حقوق زن در اسلام یکی وی در پاسخ به جریمه ها، خلاصه ای از کتاب خطی را ارائه و در شبکه مجازی منتشر کرد.
پی ام آپلود، حجت الاسلام والمسلمین محمد مطهری فرزند علامه شهید مرتضی مطهری در یادداشتی از ایده خوانی و جمع بندی کتاب شهید مطهری انتقاد کرد. یکی وی به بررسی اعتقادات شروین حاجی پور پرداخت.
محمد مطهری در یادداشت خود به بیان این نظر پرداخت:
قاضی محترم شروین حاجی پور خواننده ترانه «برای…» با ده ها میلیون بازدید، خواندن و خلاصه کتاب «نظام حقوق زن در اسلام» استاد مطهری را محکوم کرده است. مجازات های دیگر چیست؟ سه سال و هشت ماه زندان و دو سال منع رفت و آمد! برای اطمینان از هدایت محکوم و پیروانش به راه راست، «خلاصه کتاب» باید با دست نوشته شود و نتایج کار به صورت آنلاین منتشر شود. موضوع این یادداشت فقط همین قسمت از قضاوت است.
اگر کسی بخواهد یک شبه در ذهن و قلب حداقل صدها هزار جوان ایرانی بدبینی و حتی نفرت ایجاد کند، چاره ای جز این نیست. (البته به دلیل عدم توجه و عدم عمد چنین تصمیمی گرفته شده است.)
همانطور که نمی توانید جوانانی را که علاقه ای به امام (ره) ندارند با زنجیر و غل و زنجیر به حرم امام بیاورید و از آنها انتظار داشته باشید که نسبت به امام محبت کنند، نمی توانید با مجازات خواندن کتاب های اسلامی به آن دست یابید. چیزی مثبت در چشم کسی ایجاد کرد
این شهید در مورد جوانان معتقد بود که «اگر به اندازه کافی آب زلال و گوارا می دادیم، به سراغ آب های آلوده نمی رفتند» (نهضت های اسلامی، ص 93). ظاهراً قاضی محترم بر خلاف ایشان معتقد است که آب زلال اندیشه اسلامی را نه تنها برای آمدن جوان باید فراهم کرد، بلکه باید آب زلالی را در گلو ریخت و این هل دادن را انجام داد. عمومی باشد و لذا در متن دستور قضایی درج شود و خلاصه کتاب از طرف محکوم علیه در فضای مجازی منتشر شود.
از اقلیت کینه توز و متعصب که اکثریت مدافعان «زن، زندگی، آزادی» هستند که بگذریم، بدون شک استاد مطهری اگر بخواهند تحت تأثیر متفکران اسلامی قرار گیرند، جایگاه ویژه ای در میان آنان دارد.
این موقعیت نه تنها به دلیل بیان سیال و مستدلی است که او چندین سال از عمر خود را صرف پرداختن به مسائل مربوط به حقوق زنان کرده است، بلکه بیش از همه به دلیل فراوانی عنصر کمیاب عدالت در قضاوت در آثارش است (همچنین). در رابطه با غرب). ، بلکه درک تنها هشتاد روز. از دوران جمهوری اسلامی و همچنین مقاومت او در برابر پذیرش پست اجرایی از سوی روحانیت از همان ابتدا، این امر باعث شده است که این شهید به عنوان یک چهره حکومتی – که مدعیان شعار مزبور به آن برخورد کرده اند. بسیار حساس هستند
هرکس با آثار شهید مطهری آشنا باشد می داند که بین اندیشه و آرمان استاد در برخورد با منتقدان و ضد اندیشه ها با آنچه امروز کم و بیش دیده می شود فاصله وجود دارد.
گمان میکنم قاضی محترم این کتاب را نخوانده باشد، اما با نگاهی که در این حکم نهفته است، برخی از بخشها – مانند عبارت زیر در مورد حقوق بشر در همان کتاب – را مضر میدانست و در نگاه ناپدید میشد. برای یک کتاب دیگر او می نویسد:
در دنیای غرب از قرن هفدهم قدم به قدم در کنار نهضت های علمی و فلسفی، جنبشی در حوزه مسائل اجتماعی به نام «حقوق بشر» شکل گرفت. نویسندگان و متفکران قرن هفدهم و هجدهم با پشتکار تحسین برانگیزی عقاید خود را درباره حقوق طبیعی، فطری و مسلم انسان منتشر کردند. ژان ژاک روسو، ولتر و مونتسکیو نویسندگان و متفکران این گروه هستند. این گروه حق بزرگی بر جامعه بشری دارند» (نظام حقوق زنان در اسلام، ص 12). واضح است که این ستایش را باید در کنار انتقادات فراوان او از اندیشه غربی، از جمله نگاه آن به حقوق بشر، دید.
برای جلوگیری از تکرار این گونه احکام، شایسته است فرماندهی محترم قوه قضائیه قضات را موظف به مطالعه کتاب این شهید «آینده انقلاب اسلامی ایران» نمایند. سلسله سخنرانیهایی که اغلب در همان 80 روز ایراد میشد و موضوعاتی مانند آزادی، عدالت و مشکل زنان در جمهوری اسلامی را مورد بحث قرار میداد – و هر کدام بعدها به داستانهایی منتهی شد – مورد بررسی قرار گرفت. شما باید یک برنامه داشته باشید؛ بعید نیست این حکم در رسانه های غیرفارس جهان مورد تمسخر قرار گیرد و شاهد اخبار آن در روزنامه های ژاپنی، اسپانیایی و ترکیه باشیم.
ناگفته نماند که این یادداشت نباید به هیچ وجه حمایت از خواننده مذکور یا شعر او و یا تایید بخشی دیگر از جمله وی تلقی شود. ممکن است افراد بی دقت اما منصف به مطالعه مجدد این مقاله تشویق شوند، اما به دلیل ماهیت بیمار، هیچ راهی برای جلوگیری از تفسیر مغرضانه و خودخواهانه او وجود ندارد.