به گزارش مانیبان، علیرضا عسگریان افزود: برای اجرای این برنامه جلسات متعددی برگزار می شود.دی سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای خرید سبد غذایی رایگان مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که شامل 16 قلم کالا می باشد، سازماندهی و اعتبار تعیین کردند. لبنیات، پروتئین، غلات، حبوبات، میوه و سبزی، آجیل و … باید از دهک یکم تا هفتم درآمدی از طریق سامانه الکترونیک کالابرگ به حساب یارانه سرپرست خانوار کودکان زیر پنج سال سوءتغذیه واریز شود. . طرح.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ایرنا افزود: اعتبار ماهانه در نظر گرفته شده برای هر خانوار بر اساس تعداد فرزندان در نظر گرفته شده است. برای هر کودک دهک های یکم تا پنجم درآمدی یک میلیون تومان و برای هر کودک دهک های ششم و هفتم 600 هزار تومان اعتبار دریافت می شود.
وی گفت: ابتدا اطلاعات کودکان زیر پنج سال نیازمند حمایت از طریق پایش شاخص های آنتروپومتریک کودک (اندازه گیری قد، وزن و BMI و مقایسه با منحنی رشد) در مراکز بهداشتی درمانی و منازل شهری و نیازهای تغذیه ای تغذیه. (برای رفع چاقی) (شدید، کم وزن و کوتاه قد) شناسایی و پس از جمع آوری اطلاعات دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به وزارت تعاون، کار ارائه می شود. و رفاه اجتماعی و پس از اندازه گیری های گسترده اجرا شد.
وی تصریح کرد: در مرحله اول حدود 145 هزار کودک به وزارتخانه مربوطه معرفی شدند و پس از گسترش پایگاه اطلاع رسانی رفاه حال ایرانیان، 123 هزار و 578 کودک در دهک های یک تا هفت (119 هزار و 804 سرپرست خانوار). ) در برنامه گنجانده شدند.
معاون رفاه و امور تعاون اقتصادی وزیر رفاه افزود: در مرحله دوم و سوم، حدود 151 هزار کودک به وزارت متبوع معرفی شدند و پس از بررسی های گسترده در پایگاه اطلاع رسانی رفاه ایرانیان، 135 هزار و 107 کودک (130 هزار و 547 سر) خانواده ها) در این برنامه گنجانده شده است.
وی بیان کرد: بر اساس آمار موجود، استان های گیلان، قم و البرز کمترین تعداد فرزندان واجد شرایط و استان های خراسان، کرمان، سیستان و بلوچستان بیشترین تعداد فرزندان واجد شرایط را دارند.
عسگریان افزود: تاکنون این اعتبار در سه مرحله به خانواده های مشمول طرح اختصاص یافته است. اعتبار اول در پنجم آبان ماه و مرحله دوم و سوم به طور همزمان در پنجم دی ماه از حساب سرپرستان خانوار برداشت شد. اگر خانوار به مدت 2 ماه از شارژ ماهانه خود استفاده نکند، اعتبار قبلی شارژ شده در حساب خانوار باقی میماند، اما شارژ بعدی انجام نمیشود. بنابراین خرید کالا در زمان توافق شده ضروری است.
وی تصریح کرد: در انجام اجرای این طرح از ابتدا تاکنون، عمده معاملات در سه مرحله مربوط به دهک 2 بوده است.
معاون رفاهی و اقتصادی وزیر رفاه گفت: در مرحله اول بیشترین کالاهای خریداری شده مربوط به برنج، روغن، گوشت سفید و قرمز بوده و پنیر در رتبه هشتم قرار گرفته است. یکی یکی از کم مصرف ترین کالاها بوده است.
وی بیان کرد: در مرحله دوم و سوم بیشترین میزان کالاهای خریداری شده به ترتیب مربوط به برنج، پنیر، گوشت سفید و روغن است. در هر سه مرحله، برنج در رتبه اول جدول مصرف کالا قرار دارد.
عسگریان خاطرنشان کرد: استان های کرمان (21 درصد)، خراسان رضوی (17 درصد) و سیستان و بلوچستان (15 درصد) به ترتیب بیشترین درصد مشارکت و تعداد خرید را در کشور و استان های البرز، گیلان و قم داشته اند. کمترین حضور را در مرحله دوم و سوم را داشته اند.