بعد- برخی از مواد معدنی ممکن است نقش مهمی در حفظ سطح فشار خون سالم داشته باشند. به گفته کارشناسان، کلسیم، منیزیم و پتاسیم، سه ماده معدنی موجود در منابع مختلف غذایی، به کنترل فشار خون کمک می کنند. جیم لیو، متخصص قلب در مرکز پزشکی وکسنر دانشگاه ایالتی اوهایو می گوید: «کلسیم، منیزیم و پتاسیم همه الکترولیت های ضروری برای حفظ عملکرد طبیعی بدن هستند. پزشک شما ممکن است یک آزمایش معمولی برای تعیین اینکه آیا شما کمبود هر یک از این مواد معدنی را دارید انجام دهد. لیو می‌گوید: «یک آزمایش خون ساده می‌تواند برای اندازه‌گیری سطوح کلسیم، منیزیم و پتاسیم انجام شود تا مشخص شود آیا فرد دچار کمبود این عناصر است یا خیر».

به گزارش بهداشت و درمان اگر کمبود هر یک از سه ماده معدنی ذکر شده دارید، ممکن است نیاز به افزایش مصرف داشته باشید. متخصصان به طور کلی دریافت کلسیم، منیزیم و پتاسیم بیشتری را از طریق تغییرات رژیم غذایی توصیه می کنند. جولیا زومپانو، متخصص تغذیه می‌گوید: دریافت ویتامین‌ها و مواد مغذی از طریق غذا همیشه بر مصرف مکمل‌ها ارجحیت دارد. با این حال، افرادی که مشکلات سلامتی خاصی دارند یا داروهایی مصرف می کنند که بر توانایی بدن آنها در جذب مواد معدنی یا سرعت دفع مواد معدنی از بدن آنها تأثیر می گذارد، ممکن است نیاز به مصرف مکمل داشته باشند.

زومپانو می گوید: «اگر بر اساس آزمایش خون یا ارزیابی تغذیه دچار کمبود هستید، پزشک می تواند مکملی را برای رفع نیازهای شما توصیه کند. مهم است که مطمئن شوید به اندازه کافی از این مواد معدنی دریافت می کنید زیرا نقش مهمی در تنظیم سطح فشار خون و اینکه چه غذاهایی خوب و سرشار از هر ماده معدنی است.» لازم است بدانید که منبع آن است.

کلسیم چگونه بر فشار خون شما تأثیر می گذارد؟

کلسیم فراوان ترین ماده معدنی در بدن است و به بسیاری از عملکردهای بدن کمک می کند. زومپانو می‌گوید: «کلسیم به بدن شما کمک می‌کند تا با کمک به گشاد شدن و انقباض رگ‌های خونی، سطح فشار خون سالم را حفظ کند.

منابع کلسیم

منابع غذایی غنی از کلسیم عبارتند از: شیر، ماست، پنیر، ساردین کنسرو شده، ماهی قزل آلا (با استخوان) و برخی سبزیجات (از جمله کلم پیچ و کلم بروکلی). این ماده معدنی به لخته شدن خون و ترشح هورمون نیز کمک می کند. مقدار کلسیمی که روزانه باید دریافت کنید به عوامل مختلفی از جمله سن شما بستگی دارد. مقدار توصیه شده مصرف روزانه کلسیم به شرح زیر است:

بزرگسالان 19 تا 50 سال: 1000 میلی گرم در روز

زنان 51 تا 70 ساله: 1200 میلی گرم در روز

مردان 51 تا 70 سال: 1000 میلی گرم در روز

اگر کلسیم کافی دریافت نکنید، فشار خون شما ممکن است تنها جنبه سلامتی شما نباشد که تحت تاثیر قرار می گیرد. علائم کمبود کلسیم ممکن است در تست های تراکم استخوان دیده شود که نشان دهنده از دست دادن یا شکستگی استخوان است.

منیزیم چگونه بر فشار خون شما تأثیر می گذارد؟

منیزیم به تنظیم استخوان، پروتئین و تولید DNA و همچنین سطح قند خون و همچنین تنظیم سطح فشار خون کمک می کند. زومپانو می گوید: “منیزیم یک کوفاکتور در بیش از 300 واکنش آنزیمی در بدن از جمله سنتز پروتئین، عملکرد ماهیچه ها و اعصاب و کنترل قند خون است. تاثیر آن بر سیستم قلبی عروقی مشابه پتاسیم است.” منیزیم و پتاسیم هر دو نقش مهمی در هدایت دارند.آنها تکانه های الکتریکی در قلب و سیستم عصبی بدن دارند.

منابع منیزیم

غذاهای زیر منابع خوب منیزیم هستند:

حبوبات، آجیل، غلات کامل، سبزیجات برگ سبز (از جمله اسفناج)، شیر، ماست و برخی دیگر از محصولات لبنی.

مردان و زنان به مقادیر متفاوتی از منیزیم نیاز دارند. مقادیر توصیه شده مصرف روزانه منیزیم در زیر مورد بحث قرار خواهد گرفت:

زنان بالغ: 310 تا 320 میلی گرم در روز

مردان بالغ: 400 تا 420 میلی گرم در روز

ممکن است به بزرگسالان باردار توصیه شود که مصرف منیزیم خود را افزایش دهند. زومپانو می گوید: “کمبود منیزیم می تواند ناشی از مصرف کم مواد حاوی این عنصر در رژیم غذایی، مصرف نوشیدنی های الکلی یا استفاده از برخی داروها باشد. اولین علائم کمبود منیزیم شامل کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، خستگی و ضعف است. “

پتاسیم چگونه بر فشار خون شما تأثیر می گذارد؟

پتاسیم تقریبا برای هر فرآیندی در بدن ضروری است و به عملکرد کلیه ها و قلب، انقباض ماهیچه ها و هدایت عصبی کمک می کند. زومپانو می‌گوید: «مصرف کم پتاسیم با فشار خون بالا مرتبط است و اگر مصرف سدیم زیاد باشد، این وضعیت تشدید می‌شود.» رژیم غذایی با پتاسیم بالا ممکن است فشار خون را به دلیل افزایش اتساع عروق کاهش دهد که سدیم را از ادرار دفع می‌کند و خون را کاهش می‌دهد. جلد.”

منابع پتاسیم

منابع غذایی سرشار از پتاسیم به شرح زیر است:

میوه ها (از جمله زردآلو خشک، آلو خشک، کشمش و موز)، آب پرتقال، سبزیجات (از جمله کدو حلوایی بلوط، سیب زمینی، اسفناج، گوجه فرنگی و کلم بروکلی)، عدس، لوبیا، سویا، آجیل، شیر، ماست، گوشت از جمله (مرغ). گوشت) ماهی).

مردان و زنان به مقادیر متفاوتی از پتاسیم نیاز دارند. مقدار توصیه شده مصرف پتاسیم در زیر ذکر خواهد شد:

زنان بالغ: 2600 میلی گرم در روز

مردان بالغ: 3400 میلی گرم در روز

ممکن است به بزرگسالان باردار و شیرده توصیه شود که مصرف پتاسیم خود را افزایش دهند.

دریافت نکردن پتاسیم کافی می تواند به طرق مختلف بر سلامت شما تأثیر بگذارد. زومپانو می گوید: «کمبود پتاسیم می تواند منجر به افزایش فشار خون، افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه، بازسازی استخوان و دفع کلسیم از طریق ادرار شود.

وی خاطرنشان می کند که علائم کمبود پتاسیم می تواند شامل ضعف عضلانی، خستگی و یبوست باشد. اگر مطمئن نیستید که آیا کلسیم، منیزیم یا پتاسیم کافی دریافت می کنید، ممکن است مفید باشد که با یک متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد گزینه های خود صحبت کنید. اگر آزمایش خون نشان دهد که ممکن است از مکمل های کلسیم، منیزیم یا پتاسیم (یا بیش از یک مکمل) بهره مند شوید، پزشک می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید چه دوزی برای شما مناسب است. کارشناسان می گویند دریافت بیش از مقدار توصیه شده هر ماده معدنی مهم است زیرا دریافت بیش از حد کلسیم، منیزیم یا پتاسیم از طریق مکمل ها می تواند خطرناک باشد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *