به گزارش مگتو جواد عزتی بازیگری را از دهه 70 با تئاتر آغاز کرد و در دهه 80 در سریال های تلویزیونی جدی تر شد. اوج شهرت او در سریال های تلویزیونی در آثار مهران مدیری بود که در آچی کاهوه شخصیتی شیرین و دلنشین به نام «بابا اتی» خلق کرد و توانست خود را به عنوان بازیگر کمدی مطرح کند.

از اواخر دهه 80 پای عزتی به سینما باز شد و کم کم پیشرفت و شهرت او در فیلم های کمدی به جایی رسید که نامی برای خود دست و پا کند. یکی به نظر می رسید که فروش آنها از فیلم های کمدی تضمین شده بود. این روند باعث شد که او چند سال پیش به «پردرآمدترین بازیگر سال» تبدیل شود. نام مستعار یکی بیست سال گذشته بیشتر به محمدرضا گلزار و رضا عطاران نسبت داده شده است.

جواد عزتی پس از تبدیل شدن به یک بازیگر موفق در کمدی، کم کم ژانر بازیگری خود را تغییر داد و با ایفای نقش های جدی وجه دیگری از استعداد بازیگری خود را نشان داد. اگرچه این تغییر مسیر فرصت های جدیدی را در اختیار بازیگر قرار داد، اما نشانه هایی از تکرار در برخی از نقش های اخیر این بازیگر دیده می شد.

نمونه اش این است که جواد عزتی که چند فیلم آخرش مانند گذشته موفق نبوده، همچنان بازیگر محبوب و پرطرفداری است و فیلم جدیدش در پیش فروش بلیت های جشنواره صبحگاهی با استقبال خوبی از سوی مخاطبان مواجه شد.

این هنرمند که در بیش از 20 سریال تلویزیونی و برنامه خانگی و بیش از 30 فیلم حضور داشته است، اولین تجربه جدی حضور در جشنواره فیلم فجر را به سال 1386 و بیست و هشتمین دوره این جشنواره با بازی در فیلم “طلا”. و مس».

عزتی که اوج کارش در دهه 90 بود، در بیشتر سال های این دهه حداقل یک فیلم در جشنواره داشت: «همه چیز برای فروش» امیر ثقفی (دوره سی و دوم)، «کلاشینکف» سعید سهیلی (دوره سی و دوم). 143 «نرگس آبیار (دوره 32)، «فرشتگان جمع می شوند» (دوره 32)، «زاپاس» برزو نیک نژاد (دوره 34)، «ماجرای نیمه شب» ساخته محمدحسین مهدویان (دوره 95)، «تنگه ابوقریب» ساخته سعید ملکان (دوره سی و ششم)، «لاتاری» محمدحسین مهدویان (دوره سی و ششم)، «ژاندار» (دوره سی و هفتم)، «نیمروز» حسین امیری دوماری و داستان پدرام پورامیری. «خون سرخ» ساخته محمدحسین مهدویان (دوره سی و هفتم)، «دنیا با من می رقصد» ساخته سروش صحت (سی و هفتمین دوره جشنواره جهانی فجر)، «خلبان» ساخته ابراهیم ابراهیمیان (سی و هفتمین دوره جشنواره جهانی فجر). چاپ)، «دوزیستان» برزو نیک نژاد (چاپ سی و هشتم)، عتبایی از نیکی کریمی (فصل 38)، «مغز استخوان» اثر حمیدرضا قربانی (فصل 38)، «شنای پروانه» نوشته محمد کارت (فصل 38)، «خورشید» (فصل 38) قسمت 38) اثر مجید مجیدی)، “مرد بازنده” (قسمت 40) اثر محمدحسین مهدویان و “جلیقه چرم” (قسمت 41) اثر حسین میرزامحمدی.

جواد عزتی اکنون در سال 1402 و چهل و دومین دوره جشنواره فیلم فجر، بار دیگر فیلمی در این جشنواره دارد، اما این بار نه تنها به عنوان بازیگر، بلکه در اولین تجربه فیلمسازی خود در جشنواره فجر.

با بازی جواد عزتی، عباس جمشیدی فر، سعید آقاخانی، الناز حبیبی، بهزاد خلج، شبنم قربانی، جمشید جهان زاده، رامین پورایمان و کیومرث مرادی، مشتاقان و علاقه مندان زیادی در پیش فروش بلیت های جشنواره شرکت کردند. فیلمی به کارگردانی جواد عزتی و تهیه کنندگی کامران حجازی.

جواد عزتی تاکنون سه بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنواره فیلم فجر برای ایفای نقش های مکمل در فیلم های «آتابای» و دو مجموعه تلویزیونی «ماجرای ظهر» شده است اما با هیچ کدام شانسی برای کسب این جایزه نداشته است. از آنها . امروز جمعه سیزدهم فیلم «تمساح خونین» او در سینما بهمن مدیا اکران می شود و شاید این بار سیمرغ بر دوش او بنشیند.

در زیر تصاویری از حضور این بازیگر در نشست های خبری یا فراخوان های عکس برای نمایش 18 فیلمش در جشنواره فجر بازنشر می شود.


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *