فشار یکی این تبدیل به همراه روزانه بسیاری از افرادی شده است که خود را با ریتم تند زندگی پرشتاب امروزی وفق می دهند. کار پشت میز همراه با سبک زندگی کم تحرک منجر به کاهش فعالیت بدنی و بروز انواع مشکلات جسمی شده است. علاوه بر این، تمایل به میان وعده در میان کارگران میز کار در حال افزایش است.

به گزارش همشهری آنلاین، این تغییرات منفی در سبک زندگی باعث بروز مشکلات زیادی از جمله ناراحتی معده و افزایش وزن شد. عادات غذایی ناسالم نه تنها مانع تمرکز می شود، بلکه تعادل ظریف بین کار و زندگی خصوصی را نیز مختل می کند. تنقلات بسته بندی شده، که اغلب با آرد فرآوری شده پر می شوند، به این مشکلات کمک می کنند.

در نتیجه، این سوال مطرح می شود: چگونه می توان گرسنگی را بدون توسل به غذاهای فرآوری شده کنترل کرد و در نتیجه تعادل کار و زندگی سالم را حفظ کرد؟ این مقاله به تعدادی از غذاهای ضروری اشاره می کند که نه تنها انرژی شما را افزایش می دهند، بلکه به حفظ تعادل نیز کمک می کنند.

شیرینی

به گفته متخصصان تغذیه، نوشیدن دوغ به حفظ تعادل سالم کار و زندگی کمک می کند و به شما احساس شادابی می دهد. دوغ دارای خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد ویروسی است که در پیشگیری از بیماری های جدی مفید است. مصرف روزانه دوغ به حفظ سطح انرژی بدن و کنترل گرسنگی کمک می کند. متخصصان تغذیه معتقدند نوشیدن دوغ بین ساعت 10 تا 11 صبح برای سلامتی مفید است.

چای نعنا

چای نعناع به تقویت سیستم ایمنی، بهبود گردش خون، کنترل سطح هورمون ها و کاهش استرس کمک می کند. کارشناسان معتقدند نوشیدن چای نعناع با آب بعد از ناهار باعث بهبود هضم می شود. همچنین میل به چای و قهوه را کاهش می دهد.

موز

موز به دلیل محتوای فیبر بالا شناخته شده است. متخصصان تغذیه می گویند خوردن موز به عنوان میان وعده صبح یا بعد از ظهر به آرامش ذهن کمک می کند. قند طبیعی موجود در موز باعث افزایش انرژی جسمی و ذهنی می شود. موز منبع خوبی از پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان است که به کنترل سطح قند خون و جلوگیری از مشکلات قلبی کمک می کند.

بادام زمینی

پسته سرشار از ویتامین C، ویتامین A، آهن، کلسیم، پروتئین، چربی های سالم و آنتی اکسیدان هایی است که به طور موثر سطح قند خون را تنظیم می کند. مصرف پسته با تسریع سوخت و ساز بدن از سرماخوردگی و سایر بیماری های فصلی جلوگیری می کند. متخصصان تغذیه، پسته را به عنوان یک میان وعده عالی برای رفع گرسنگی توصیه می کنند.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *