به گزارش مگتو، بسیاری از کاربران تاکسی های اینترنتی از این وضعیت گلایه داشتند و خواستار توجه مسئولان و نهادهای نظارتی شدند. آنها توضیح دادند: خودروهای زیادی در محدوده خدمات وجود دارد، اما رانندگان حاضر نیستند حتی مسافت های کوتاه را طی کنند، بنابراین ما مجبور به پذیرش گزینه افزایش قیمت هستیم. در عین حال مسیر مورد نظر.»

روزنامه ایران در گزارشی نوشت: این مشکل با یکی با رانندگان تاکسی‌های اینترنتی (شرکت اسنپ) گفت‌وگو کردیم و وی درباره دلیل این گزینه جدید گفت: چندی پیش رانندگان از قیمت پایین تاکسی‌های اینترنتی گلایه داشتند و حتی برخی از رانندگان از ادامه کار با تاکسی‌های اینترنتی خودداری کردند. ” ” برخی از شرکت های تاکسی اینترنتی برای حفظ مشتریان خود قیمت های خود را به طور غیر منطقی پایین می آورند و به همین دلیل رانندگان بسیار ناراضی هستند. برای حل این مشکل گزینه “عجله دارم” اضافه شده است. اما شرکت ها می توانند قیمت خود را افزایش دهند. درصد و کاهش سود به طوری که راننده پول بیشتری کسب کند و در عین حال مشتریان را راضی نگه دارد.

نیاز به تأیید سیستم عامل ها
حسین رحمانی، یکی از کارشناسان فضای مجازی درباره اینکه آیا گزینه عجله برای تاکسی های اینترنتی تخلف محسوب می شود، به «ایران» گفت: قطعا تخلف محسوب می شود و مصداق گران فروشی است. شما اظهار می کنید که عجله دارید، باید هزینه آن را بپردازید. این گزینه به این صورت است که رانندگان درخواست متقاضی را می پذیرند و مسافر اگر این گزینه را انتخاب نکند نمی تواند ماشین بگیرد. برای اینکه این گزینه باقی بماند، اپراتورهای تاکسی اینترنتی باید خدمات مناسبی را به مشتری ارائه دهند تا بتواند این گزینه را انتخاب کند.»
وی ادامه داد: قیمت های ارائه شده برای مسیرهای مختلف به ویژه برای موتورسیکلت ها باید بازنگری شود، به عنوان مثال پیک های موتورسیکلت گرفتار ترافیک نمی شوند و کارشان کمتر از رانندگان خودرو است، اما همیشه شاهد بوده ایم که هزینه پیک موتور سیکلت بسیار بالاتر از آن برای اتومبیل است.
رحمانی یادآور شد: یکی دیگر از چالش‌هایی که تاکسی‌های اینترنتی برای مردم ایجاد می‌کنند، کیفیت پایین خدمات است. اکنون خودروهای خدماتی ارائه می‌کنند که از نظر بصری آسیب زیادی دیده‌اند و برخی از آنها در واقع خودروهای فرسوده هستند. از آنجایی که تاکسی های اینترنتی وضعیت مناسبی دارند و در حال رشد هستند، توصیه می شود با پرداخت وام، رانندگان را تشویق به ارتقای خودروهای خود کنند.

افزایش نظارت و شفافیت
در حال حاضر تاکسی های اینترنتی در شهرهای بزرگ 15 درصد و در شهرهای کوچکتر 20 درصد از رانندگانی که در هوای سرد و گرم تردد می کنند، کمیسیون دریافت می کنند، در شرایطی که همه رانندگان رقم مذکور را بالا می دانند و نهادهای نظارتی را زیر سوال برده اند. که به این موضوع رسیدگی ویژه شود. البته خیلی وقت پیش نبود یکی در همین راستا یکی از مدیران اسنپ اعلام کرد که پورسانت دریافتی صرف تامین سرمایه و هزینه های عملیاتی این شرکت از جمله تامین تجهیزات و زیرساخت های لازم، توسعه و بهبود برنامه، پشتیبانی مشتریان، نیروی انسانی و غیره می شود. از وضعیت ایجاد شده توسط مدیران تاکسی های اینترنتی گلایه دارند و خواستار نظارت بیشتر بر عملکرد مدیران و رانندگان شرکت های خدمات خودرو هستند.
در هر صورت پلتفرم های ذکر شده (اسنپ و تپسی) باید با شفافیت بیشتری عمل کنند و به دنبال سودجویی از مردم و رانندگان نباشند. زمانی که این پلتفرم ها بستر تخلفات را فراهم می کنند، رانندگان پول بیشتری دریافت می کنند که نارضایتی مردم از خدمات این گروه ها را افزایش می دهد. بنابراین به جای استفاده از گزینه “من عجله دارم”، اسنپ و تپسی باید 15 درصد کمیسیون خود را کاهش دهند و بهانه نیاورند. در صورت تداوم این رویه قطعا سازمان تعزیرات و سایر مراجع نظارتی باید اقدامات جدی تری انجام دهند.

23302

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *