مهتاب ربانی، متخصص گوش و حلق و بینی می گوید: به طور کلی و طبق برنامه های ملی و بین المللی برای پایش و غربالگری شنوایی کودکان، قطع شنوایی برای همه کودکان قبل از یک ماهگی باید ایجاد شود و مراقبت های بعدی انجام شود. این مشکل منجر به موارد زیر خواهد شد: “بسیاری از بیماری های مربوط به حلزون گوش را می توان در سنین پایین تشخیص داد، به همین دلیل است که به والدین توصیه می شود این مشکل را جدی بگیرند.”
به گزارش مگتو، وی ادامه می دهد: قبلا می گفتند تا شش ماهگی تکلیف شنوایی مشخص شود و اگر کم شنوایی وجود دارد از سمعک استفاده شود. در حال کاهش است، حتی برخی معتقدند که تکلیف این داستان باید تا سه ماهگی مشخص شود، اما در این سن، از نظر رفتاری، گفتاری و مهارت های گفتاری، قطعا والدین کلید اصلی هستند. به صداها آنها این را ندارند، و به همین دلیل است که آزمایش تشخیصی مفید است.”
ربانی میگوید: «الان برای ما بسیار مهم است که کودک چقدر به صداهای بلند توجه میکند و چگونه نسبت به آن واکنش نشان میدهد. برای بررسی این حادثه گاهی مادران با سهولت بیشتری متوجه آن شده و مشکل را به پزشک گزارش می دهند. بین شش ماهگی تا یک سالگی، زمانی که کودک آواسازی را شروع میکند، اگر کودک آواسازی را شروع نکند یا دیرتر از همسالانش آن را شروع کند، یک هشدار جدی محسوب میشود.
وی تصریح می کند: با بزرگتر شدن کودک، آنچه برای پزشکان مهم است، رشد زبانی کودک در قالب کلمات و جملات است و کودک حدوداً دو ساله قطعا باید بتواند جمله ای متشکل از حداقل عبارت را بیان کند. از دو کلمه.»
این پزشک گوش و حلق و بینی می گوید: هر یک از موارد ذکر شده در ارتباط با تکلم رخ نمی دهد و سرعت واکنش کودک به صداهای محیطی کم است و یا اصلاً پاسخ نمی دهد و والدین این مشکل را گزارش می دهند تا بتوانیم اختلالات مربوط به آن را شناسایی و بررسی کنیم. به کودکان.» گوش دادن بسیار مهم است.