بر اساس گزارش ها آمار ابتلا به سرطان افزایشی است.
مشاور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه سرطان گفت: سرطان ها هم ارثی و هم اکتسابی هستند اما بیش از 95 درصد سرطان ها اکتسابی و قابل پیشگیری هستند.
به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از تسنیم، سیدامیر آل داود امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: متأسفانه در آمار سرطان روند افزایشی داریم و اگرچه روند افزایشی ما نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر کمتر است، اما در سال های آینده به طور فزاینده ای افزایش خواهد یافت. .” میتوانی ببینی.
وی تصریح کرد: باید روی موضوع تشخیص و درمان سرطان در مراحل اولیه کار کنیم تا از تشدید بیماری و تحمیل هزینه های بالا جلوگیری کنیم. وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که درمان در مراحل اولیه سرطان موفقیت آمیزتر است و با هزینه کمتری امکان پذیر است، اما در دوره تشدید بیماری با وجود هزینه بالا، میزان موفقیت کمتر از دوره است. شروع بیماری
مشاور معاون درمان سرطان دانشگاه مشهد افزود: همه مسئول پیشگیری و درمان سرطان هستند و از رسانه ها می خواهیم اطلاعات لازم را منتشر کنند و از مسئولان می خواهیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند تا در ساعت 2 تا 3 دهه ها بیایید در آینده با آمارهای نگران کننده تری مواجه نشویم.
آل داود با اشاره به وجود دو بیمارستان تخصصی دولتی و غیرانتفاعی دولتی و غیرانتفاعی امید و ناظران در مشهد که در زمینه سرطان فعالیت می کنند، تاکید کرد: در هر دو مرکز درمانی خدمات لازم برای بیماران سرطانی ارائه می شود که البته خدمات ارائه شده است. ارائه شده در این مراکز درمانی به ویژه در بیمارستان دانشگاه امید، مراقبت بسیار خوبی است. اما برای پاسخگویی بهتر به این دسته از بیماران باید تجهیزات لازم را فراهم کنیم تا بتوانیم پاسخگوی همه آنها باشیم که تعدادشان هم زیاد است.
مدیر گروه پرتو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مشاور معاون آموزشی این دانشگاه در حوزه سرطان گفت: تعداد تخت های بیمارستان دولتی کم است و امکانات دولتی و دانشگاهی در این بخش ها ناکافی است. برای پاسخ به افزایش تعداد بیماران سرطانی برای پاسخ دادن. سرطان مجموعه ای از بیش از 100 بیماری است و بسته به مرحله یک سرطان خاص، نیازهای درمانی متفاوتی وجود دارد و اگر بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود، مطمئناً این هزینه ها متحمل نمی شود.
آل داود با بیان اینکه سرطان هم ارثی و هم اکتسابی است، خاطرنشان کرد: بیش از 95 درصد سرطان ها اکتسابی و قابل پیشگیری هستند. متأسفانه باید گفت که سن مصرف دخانیات کاهش یافته و میزان آن افزایش یافته است، به طوری که در حال حاضر پسران نوجوان و دختران سیگار می کشند. می بینیم که این موضوع بسیار نگران کننده است زیرا به سلامت آنها آسیب می زند، در حالی که کشف مشکلات منطقه در آلودگی هوای خودروهای تک سرنشین و استفاده از پساب به جای آب در سبزیجات و آلودگی آن از دیگر مشکلات نگران کننده بود.
وی تاکید کرد: سالانه 8 میلیارد تومان برای داروی بیماران سرطانی هزینه می شود که اگر این هزینه ها صرف پیشگیری شود با سرطان فاصله داریم و اگر بیمار سرطانی در مراحل اولیه تشخیص داده شود تا 95 درصد درمان می شود. ما از هزینه های دارو و درمان اجتناب می کنیم.
آل داوود اذعان داشت: پیشگیری از سرطان تنها بر عهده یک قشر خاص و یک وزارتخانه نیست، بلکه همه آحاد جامعه و مسئولان کشور نقش دارند و موثر هستند. در 20 سال آینده با آمار بسیاری از سرطان ها مواجه خواهیم بود. دستگاه های رادیوتراپی کافی در سطح استانی و کشوری نداریم که باعث ایجاد صف های طولانی می شود. هزینه دارو نیز روز به روز در حال افزایش است. از آنجایی که داروهای جدید با تکنولوژی بالا و گران قیمت هستند، بسیاری از مردم توانایی خرید این داروهای گران قیمت را ندارند.
محمدعلی دانکوب، مدیر اجرایی برنامه سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهار داشت: دولت بسته های حمایتی ویژه ای را برای بیماران خاص، صعب العلاج و سرطانی در نظر گرفته است. به عنوان مثال، در حوزه سرطان، افراد شناسایی می شوند و تحت پوشش بسته های حمایتی قرار می گیرند که برخی از خدمات آنها رایگان است.
وی افزود: خدمات شیمی درمانی و رادیوتراپی در بخش دولتی رایگان است و اگر فردی به بخش خصوصی مراجعه کند فقط مابه التفاوت بخش دولتی و خصوصی را پرداخت می کند.
دانکوب توضیح داد: سیاست کمیسر درمان کمک به بیماران سرطانی با همکاری بخش خصوصی، خیرین و موسسات است. بنابراین افسر درمان در حوزه طب تسکینی و در بیمارستان امید فعالیت می کند، ما یک بخش طب تسکینی داریم که روانپزشک در آن مستقر است و اقدامات تسکینی و حمایتی را به بیماران ارائه می دهد. ما در این زمینه با بخش خصوصی نیز همکاری داریم و موسسات ماکسا و خطیب خدمات حمایتی در حوزه طب تسکینی ارائه می دهند.