توصیه می شود که کودکان همیشه کشمش را با مواد غذایی دیگر بخورند، زیرا کشمش فوق العاده چسبنده است، به راحتی به دندان کودکان می چسبد و منجر به پوسیدگی دندان می شود.
به گزارش ایسنا، هر قاشق غذاخوری کشمش که تقریباً 15 گرم است، تقریباً 38 کیلو کالری انرژی دارد و هیچ مقدار پروتئین و چربی به بدن نمی رساند. اما همین 15 گرم کشمش تقریباً حاوی 9 گرم کربوهیدرات، 133 میلی گرم پتاسیم و 8 میلی گرم کلسیم است. با این حال، عادت به خوردن آن 5 فایده مهم دارد:
1. کشمش ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد
اگرچه کشمش حاوی قند است، اما منبع خوبی از فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. مطالعات نشان داده اند که همین ترکیبات موجود در کشمش ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند و نقش مثبتی در کاهش فشار خون داشته باشد.
2. کشمش ممکن است به کنترل دیابت کمک کند
همان ترکیبات مهم موجود در کشمش (مانند فیبر، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها) همچنین به کنترل دیابت کمک می کند زیرا با افزایش احساس سیری و کاهش مصرف غذا در طول روز مرتبط است.
3. کشمش برای بهبود سلامت دستگاه گوارش مفید است
فیبر یکی از مهم ترین مواد مغذی برای هضم سالم است، اما امروزه اکثر مردم فیبر کافی در طول روز دریافت نمی کنند. با این حال، مصرف کنترل شده و منظم کشمش در یک رژیم غذایی متعادل می تواند مصرف روزانه فیبر را افزایش دهد و در نتیجه به تقویت سیستم گوارشی کمک کند.
4. کشمش ممکن است برای حفظ سلامت دهان مفید باشد
اگرچه کشمش به طور طبیعی چسبنده است، اما خواص ویژه ای نیز دارد که به حفظ تعادل pH در دهان و ساختار دندان کمک می کند. برخی از ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در کشمش نیز با برخی از باکتری هایی که باعث پوسیدگی دندان می شوند مبارزه می کند.
5. کشمش نیز در ایجاد احساس سیری موثر است.
مطالعات علمی نشان داده است که کودکانی که از کشمش به عنوان یک میان وعده بعد از مدرسه استفاده می کنند (به خصوص در مقایسه با غذاهای ناسالم یا شکلات) در طول روز بسیار کمتر غذا می خورند و اشتهای کمتری دارند. بنابراین، افزودن مقدار کنترل شده و متعادل کشمش به رژیم غذایی روزانه می تواند به ایجاد احساس سیری کمک کند.