دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت اظهار داشت: در اواخر سال جاری مرحله دوم سود سهام عدالت پرداخت می شود.


به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی حاجیوند درباره زمان واریز مرحله دوم سود سهام عدالت افزود: همانند سال گذشته، امسال نیز سود سهام عدالت در دو مرحله واریز می شود. که اول آن تا پایان سال است. آذر ماه پرداخت شد و برای فاز دوم پیش بینی ما این است که در پایان سال پرداخت شود، در هر صورت شرکت ها از مهلت قانونی استفاده می کنند تا سود خود را در اسرع وقت به حساب جامعه سپرده گذاری مرکزی واریز کنند. تا جایی که ممکن است. پس از تکمیل سود، مرحله دوم که مرحله انحلال است، انجام خواهد شد.

وی به سهامداران هشدار داد که مراقب پیامک های جعلی باشند و تاکید کرد: نکته مهم این است که نه تنها در مورد سود سهام عدالت، بلکه در مورد هر یک از خدمات سهام عدالت، هیچ پیامک و لینکی برای افراد ارسال نمی شود و ارتباطی با این شرکت برقرار نمی شود. سهامداران عدالت. من فکر می کنم این کلمه “هیچ” در مورد سهام بسیار مفید است. بنابراین هر لینک، پیامک و … دریافتی روی سهام دروغ و آلوده خواهد بود.

به گفته مسئولان برای هیچ یک از خدمات عدالت هیچ پیامک و لینکی برای مردم ارسال نمی شود و با سهامداران عدالت ارتباطی برقرار نخواهد شد.

کلیدواژه سود سهام علیرغم تاکید شدید مقامات مبنی بر عدم اتکا به اخبار جعلی و غیر رسمی و لینک ها برای کسب سود همچنان قربانی می شود.

اخیراً اعلام شد که اعضای باند کلاهبرداری حساب بیش از هزار نفر را هک کرده و میلیاردها تومان به جیب زده اند.

تحقیقات پلیس فتای استان البرز برای شناسایی و دستگیری این باند با شکایت تعداد زیادی از مالباختگان که مدعی دستکاری در حساب های بانکی خود بودند آغاز شد.

بررسی اظهارات این افراد نشان داد که تمامی حساب های بانکی آنها به صورت آنلاین خالی شده و هرکسی که ضرر کرده باشد قربانی کلاهبرداران فیشینگ شده است.

بررسی ها نشان داد همه این افراد پس از دریافت پیامک آلوده به دام کلاهبرداران افتاده اند. این پیامک برای کسانی که دارایی خود را از دست داده بودند با عنوان مشاهده سهام یا دریافت سود سهام ارسال شد.

۸ آذر سرهنگ سید مهدی عمران فر، رئیس پلیس فتا استان کهگیلویه و بویراحمد ماه گذشته گفت: کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک با عنوان سود سهام واریز، اطلاعات حساب بانکی شهروندان را به سرقت می برند. کاربران پس از کلیک بر روی لینک های جعلی و وارد کردن اطلاعات درخواستی یا نصب اپلیکیشن اطلاع رسانی، کلاهبرداران را در دستیابی به اهداف مجرمانه خود همراهی می کنند و در نتیجه قربانی کلاهبرداری می شوند.

سرهنگ عمران فر اظهار داشت: با بررسی و اقدام به موقع کارشناسان پلیس فتا، مبلغ 710 میلیون ریال از پول های سرقتی شاکیه در حساب هدف مسدود و با هماهنگی مقام قضایی به حساب شاکی بازگردانده شد. قدرت.

منفعت طلب، پیر و جوان، پزشک، مهندس، کارگر و کارمند و… برایشان فرقی نمی کند، فقط به دنبال پرکردن جیب خود هستند، هر روز از ترفندهای جدید برای رسیدن به اهدافشان استفاده می کنند، نکته همین است. از دست اندرکاران دادگستری در این زمینه نظارتی: کل مبلغ را خرج کنید و اخبار مربوط به سهام را فقط از منابع رسمی دنبال کنید.

پیش از این ارباب، مدیر امنیت اطلاعات سپرده گذاری مرکزی گفته بود: شرکت سپرده گذاری مرکزی برای واریز سود سهام پیامکی ارسال نمی کند. با توجه به کلاهبرداری های جدیدی که در خصوص سود سهام صورت گرفته است، مردم باید در نظر داشته باشند که هیچ سازمانی از طریق شماره موبایل شخصی پیامک ارسال نمی کند.

بنابراین، با در نظر گرفتن تورهای منتشر شده توسط سفته بازان، مطلوب است مردم هرگونه اطلاعاتی در مورد سهام را از طریق سایت های رسمی شرکت سپرده گذاری مرکزی به آدرس www.csdiran.ir، www.sejam.ir و sahamedalat.ir و سایر منابع دریافت کنند. . اقدام رسمی


اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *