سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد که با افزایش ضریب افزایش حقوق کلیه کارکنان دولت از 18 درصد به 20 درصد به شرط تامین منابع پایدار موافقت کرده است.

به گزارش تسنیم، سازمان برنامه و بودجه در واکنش به اظهارات سخنگوی کمیسیون تلفیق نوشت: بر اساس مصاحبه اخیر سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 1403 در خصوص مواضع نماینده دولت در خصوص مصوبات حقوق و دستمزد. این کمیسیون و برای تنویر افکار عمومی، این مصوبات اغلب با دلایل متعدد قانونی و اجرایی مواجه بوده که متأسفانه به اظهارات مستدل و آرام رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و آنها توجهی نشده است. تصویب.

برخی از استدلال های رئیس سازمان برنامه در جلسه رسیدگی به این لایحه در کمیسیون تلفیق به شرح زیر است:

1- موافقت نمایندگان کمیسیون ها با ایجاد تمهیدات ویژه فوق العاده برای کارکنان برخی دستگاه های اجرایی. با این موارد فوق العاده موافق باشید:

اولاً منجر به ایجاد بی عدالتی و تبعیض در بین کارگران و مغایر با اصل (3) قانون اساسی است که مستلزم رفع تبعیض ناروا و ارائه تسهیلات عادلانه برای همگان در تمامی زمینه های مادی و معنوی است. برای شناسایی دستگاه های شامل چه معیارهایی استفاده شد؟ چرا معیشت کارکنان این موسسات بر سایر نهادهای اجرایی اولویت دارد؟

ثانیاً، اتخاذ تدابیر فوق‌العاده فوق‌الذکر و سایر مجوزها که بار مالی آن پیش‌بینی نشده و قابل پیش‌بینی نیست، ممکن است منجر به افزایش تورم و فشار مضاعف بر اقشار جامعه شود.

ثالثاً، چنین فوریتی ناقض اصل (75) قانون اساسی است زیرا در پیش نویس دولت منابع لازم پیش بینی نشده است.

2- تامین معیشت کارگران، مستمری بگیران و مستمری بگیران همواره مورد توجه دولت بوده و سعی در افزایش حقوق و تامین معیشت آنان متناسب با سطح درآمد پایدار داشته است. دولت در زمان تنظیم لایحه بودجه در تبصره (15) پیشنهاد کرد با هدف برقراری انصاف در نظام پرداخت و دستیابی به افزایش کمتر برای کارکنان دارای حقوق، حقوق گروه های مختلف حقوقی به طور متوسط ​​18 درصد افزایش یابد. حقوق بالاتر متاسفانه برخلاف پیش نویس دولت، کمیسیون تلفیق با حذف عبارت «متوسط» و افزایش یکسان حقوق همه کارکنان اعم از حقوق کم و بالا موافقت کرد.

3- نماینده دولت با افزایش ضریب افزایش حقوق کلیه کارکنان دولت از 18 درصد به 20 درصد به شرط تامین منابع پایدار موافقت کرد.

4- منابع مالی لازم برای تعدیل حقوق بازنشستگان (فراتر از افزایش 20 درصدی) در بند (ق) تبصره (6) لایحه بودجه پیش بینی شده است.

در خاتمه شایان ذکر است سازمان برنامه و بودجه کشور با ایجاد حساب مالی واحد و اعمال مدیریت یکپارچه مالی دولت، اقدامات اساسی را برای جلوگیری از هزینه های غیرضروری در دستگاه های اجرایی و ایجاد انضباط مالی موثر انجام داده است. که گام هایی در جهت هوشمندسازی هستند یک خانوار خارج شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *