جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از 20 راهکار کوتاه مدت برای کاهش تصادفات رانندگی در تهران خبر داد و گفت: در این راستا طرحی با عنوان «طرح 20» در خیابان های پایتخت اجرا شد.
به گزارش ایسنا؛ سرهنگ احسان مومنی با اعلام اجرای طرح جدید پلیس راه در حوزه ایمنی راه ها با حضور خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه در هشت ماهه امسال افزایش جرحی و فوتی را در جاده های پایتخت به ثبت رساندیم. پلیس راهنمایی و رانندگی به عنوان یکی وی از جمله نهادهایی که در این زمینه مسئولیت دارند، اجرای اقداماتی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه پس از بررسی ایده ها و نظرات مختلف در نهایت به 20 راهکار کوتاه مدت اما موثر برای کاهش تصادفات رسیدیم، گفت: با توجه به تعدد این راهکارها عنوان طرح را نیز طرح 20 انتخاب کردیم. این طرح از هفته گذشته آغاز و در دستور کار تمامی رؤسای پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ قرار گرفت. امیدواریم آمار تصادفات در شهر تهران کاهش یابد. در اجرای این طرح همانطور که قبلاً نیز اشاره شد 20 راهکار برای کاهش تصادفات رانندگی در نظر گرفته شد.
جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه آموزش و فرهنگ سازی راهکار اول و اجرای قانون و اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی راهکار دوم است، تصریح کرد: همچنین برخورد با تخلفات محسوس و نامحسوس و همچنین از طریق دوربین است. “، نیز بخشی از آن است. موارد. بخش سوم به مهندسی ترافیک و اصلاح هندسه راه می پردازد. به طور کلی، این 20 راه حل پیشنهادی بر اساس این سؤالات است.
مومنی، رسیدگی به تخلفات شبانه یکی وی با برشمردن سایر اقدامات گفت: آمار ما نشان می دهد که 39 درصد تصادفات فوتی تهران دقیقاً در شب پنجشنبه به جمعه رخ داده است، یعنی 39 درصد در دو شب و 61 درصد در پنج شب دیگر. همچنین دریافتیم که 62 درصد تصادفات بین ساعت 10 شب تا 2 بامداد پنجشنبه و جمعه رخ داده است.
وی ادامه داد: در این زمینه طرح شبانه را این روزها با شدت بیشتری اجرا خواهیم کرد. از هفته دوم مهرماه تا امروز، حدود 54 هزار متخلف خودرو که مرتکب سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز شده بودند، در برنامه شبانه روز شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفتند. در این طرح به تخلفاتی که جان مردم و سایر کاربران جاده را به خطر می اندازد، رسیدگی می کنیم.
به گفته جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی محدوده تهران بزرگ، در این مدت 2 هزار و 990 خودرو توقیف و به پارکینگ ها منتقل شدند.
مومنی همچنین 50 درصد تصادفات تهران را ناشی از عدم توجه به جلو عنوان کرد و گفت: بررسی تصادفات شهر تهران نشان داد که بیشتر این حوادث رانندگی ناشی از استفاده از تلفن همراه است. ، ما این را اختصاص می دهیم این موضوع در اجرای طرح 20 نیز بسیار مورد توجه قرار گرفت.
وی از جمله مواردی که طبق قانون به آنها رسیدگی شده است، عدم استفاده از کمربند ایمنی و عدم استفاده از کلاه ایمنی توسط موتورسواران را نیز برشمرد.
جانشین رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال تاکنون با حدود 500 هزار نفر از رانندگانی که از تلفن همراه استفاده می کردند، برخورد و قانون اعمال شده است. در این مدت، قانون تقریباً 400000 موتورسوار را که کلاه ایمنی به سر نداشتند نیز مورد ضرب و شتم قرار داد. متأسفانه 90 درصد موتورسوارانی که در صحنه تصادف جان خود را از دست دادند کلاه ایمنی به سر نداشتند.