نوع برخورد ژاپنی ها و آمریکایی ها با پدیده شگفت انگیزی که ابراهیم رئیسی برای آن شورای عالی تشکیل داد!

غزل زیاری: امروزه در سراسر جهان اشتیاق زیادی برای استفاده از قابلیت‌های هوش مصنوعی مولد در تولید محتوا وجود دارد. از استفاده بازاریابی گرفته تا ترجمه پادکست ها به زبان های مختلف.

علاوه بر این وعده‌های بزرگ و جذاب و در نبود محدودیت مشخص برای هوش مصنوعی، نگرانی‌های عمده‌ای در مورد استفاده از هوش مصنوعی در کارهای مختلف نیز وجود دارد. این موارد شامل گسترش گسترده اطلاعات نادرست و استفاده از آثار نویسندگان بدون ذکر منبع و همچنین از دست دادن شغل گسترده است.

با توجه به همه این مخاطرات و خطرات، دولت‌ها در سراسر جهان در تلاش هستند تا قوانینی را در زمینه استفاده از هوش مصنوعی اجرا کنند تا علاوه بر ترویج علم و نوآوری مدرن، امنیت و استفاده منصفانه از هوش مصنوعی را نیز در کشور خود لحاظ کنند. در این مقاله به تلاش های کشورهای مختلف در این راستا می پردازیم:

آمریکا

با این حال، دولت ایالات متحده به شرکت های فناوری اجازه داده است که از هوش مصنوعی به روش خود استفاده کنند قانونگذاران تنظیم هوش مصنوعی را ضروری می دانند. در سال 2023، آنها جلسات متعددی را با شرکت های پیشرو هوش مصنوعی، از OpenAI گرفته تا Nvidia برگزار کردند.

بیشتر بخوانید:

قانونگذاران در مورد الزامات مجوز و صدور گواهینامه برای مدل های هوش مصنوعی پرخطر، در صورت لزوم، بحث کرده اند. در همان زمان، آژانس های فدرال، از جمله اداره حمایت مالی مصرف کننده، وزارت دادگستری، و همچنین کمیسیون فرصت های شغلی برابر و کمیسیون تجارت فدرال، اعلام کرده اند که بسیاری از برنامه های کاربردی هوش مصنوعی در حال حاضر مشمول چنین قوانینی هستند.

بریتانیای کبیر

بریتانیا خانه چندین شرکت هوش مصنوعی از جمله DeepMind (آزمایشگاه هوش مصنوعی گوگل) و سازنده ویدیوی هوش مصنوعی Synthesia است. هدف اجتناب از مقررات سنگینی است که مانع نوآوری می شود. این را رویترز گزارش داده است مقررات هوش مصنوعی در این کشور بر اساس اصولی مانند امنیت، شفافیت، انصاف و مسئولیت پذیری خواهد بود.

در همین حال، دولت بریتانیا قصد دارد نقشی کلیدی در مقررات هوش مصنوعی ایفا کند. اولین نشست امنیت از طریق هوش مصنوعی در کشور در ابتدای آبان ماه برگزار شد. ریشی سوناک، نخست‌وزیر بریتانیا گفت: بریتانیا مدت‌هاست که خانه فناوری‌های متحول کننده آینده بوده است. برای درک کامل فرصت های نفس گیر ارائه شده توسط هوش مصنوعی، لازم است به خطرات پیش رو پرداخته و اطمینان حاصل شود که هوش مصنوعی در سال های آینده ایمن توسعه می یابد.

بریتانیا قصد دارد به جای ایجاد یک بدنه جدید و اختصاص آن به موضوع هوش مصنوعی، مسئولیت مدیریت هوش مصنوعی را بین نهادهایی که در حوزه‌های حقوق بشر، سلامت، امنیت و رقابت کار می‌کنند تقسیم کند. این رویکردی متفاوت از قانونگذاران آمریکایی است که در حال بررسی ایجاد یک آژانس مستقل برای نظارت بر صدور مجوز مدل‌های هوش مصنوعی پرخطر هستند. دانشگاهیان منتقد راه اندازی یک نهاد مستقل هستند و معتقدند که ایجاد یک بدنه کاملا جدید زمان زیادی می برد.

اتحادیه اروپا

از سال 2021، اتحادیه اروپا که سابقه وضع مقررات سختگیرانه تری در صنعت فناوری در مقایسه با سایر مناطق جهان دارد، در حال تلاش برای تصویب قانون هوش مصنوعی، اولین قانون هوش مصنوعی در جهان غرب است.

این قانون به طبقه بندی سیستم های هوش مصنوعی بر اساس ریسک آنها می پردازد. سیستم‌های پرخطر، از جمله ابزارهای استخدام هوش مصنوعی یا نرم‌افزارهای ارزیابی امتحان، نسبت به سیستم‌های کم خطر، تابع استانداردهای بالاتری از جمله اعتبارسنجی داده‌ها و مستندسازی هستند.

قوانین پیشنهادی استفاده مزاحم و تبعیض آمیز از هوش مصنوعی را در زمینه های مختلف، مانند سیستم های شناسایی بیومتریک از راه دور در زمان واقعی در فضاهای عمومی یا سیستم های خط مشی پیش بینی بر اساس پروفایل ها ممنوع می کند.

ue.jpg

اخیراً، کمیسر اتحادیه اروپا تیری برتون اشاره کرد که اتحادیه اروپا در حال توسعه یک معاهده هوش مصنوعی است که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا برای اجرای قوانین هوش مصنوعی آماده شوند و نه تنها گروه‌های بزرگ فناوری، بلکه استارت‌آپ‌ها نیز باید در بحث‌ها شرکت کنند. برای توسعه حکمرانی هوش مصنوعی

در گذشته، رهبران استارت‌آپ گفته‌اند که قوانین پیشنهادی اتحادیه اروپا بسیار محدودکننده است.

چین

در چین تامین کننده هوش مصنوعی مولد باید مورد ارزیابی ایمنی قرار گیرد و ابزارهای هوش مصنوعی باید با ارزش‌های سوسیالیستی این کشور مطابقت داشته باشند. اما فناوری‌های هوش مصنوعی که برای استفاده در خارج از چین توسعه یافته‌اند مشمول این قوانین نمی‌شوند. منطقه سیلیکون ولی آمریکا محل استقرار مراکز تحقیق و توسعه شرکت های فناوری چینی مانند بایدو، تنسنت و هواوی است.

china.jpg

بزرگ‌ترین شرکت‌های اینترنتی چین، از جمله علی‌بابا، بایدو و JD، اخیراً چت‌ربات‌های هوش مصنوعی خود را راه‌اندازی کرده‌اند که با OpenAI JPT Chat رقابت می‌کنند. در گذشته، چین اعلام کرده بود که تا سال 2030 رهبر جهانی هوش مصنوعی خواهد بود و برنامه‌هایی را برای تجاری‌سازی هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف، از شهرهای هوشمند گرفته تا کاربردهای نظامی ارائه کرده است.

ژاپن

به نظر می رسد ژاپنی ها قوانین سست تری در مورد استفاده از هوش مصنوعی دارند. اخیرا، نخست وزیر ژاپن فومیو کیشیدا اعلام کرد که بسته اقتصادی بعدی شامل بودجه ای برای توسعه هوش مصنوعی در شرکت های کوچک و متوسط ​​است که می تواند به بقای فناوری ژاپن کمک کند.

ژاپنی ها همچنین اعلام کرده اند که استفاده از تصاویر دارای حق چاپ برای آموزش مدل های هوش مصنوعی، قانون کپی رایت را نقض نمی کند.. این بدان معنی است که ارائه دهندگان هوش مصنوعی می توانند از آثار دارای حق چاپ بدون کسب اجازه از صاحبان تصویر سوء استفاده کنند.

japan.jpg

یکی یکی از اعضای مجلس نمایندگان ژاپن که یکی از اعضای حزب دموکراتیک قانون اساسی این کشور است، گفت: در ژاپن می توان از آثار تحلیل اطلاعات صرف نظر از روش استفاده کرد، چه برای اهداف خیرخواهانه، چه برای سود و چه برای یک فعالیت. به غیر از تکثیر یا استفاده از محتوای به دست آمده از وب سایت های غیرقانونی.

وی در عین حال با اشاره به اینکه استفاده از تصاویر برخلاف میل صاحب حق چاپ از منظر حقوقی مشکل زا است، تصریح کرد: برای حمایت از صاحبان حق چاپ نیاز به قوانین و مقررات جدید است.

برزیل

قانونگذاران برزیلی شروع به تهیه پیش نویس لایحه ای در مورد استفاده از هوش مصنوعی کرده اند. این پیش نویس شامل تعهد ارائه دهندگان سیستم های هوش مصنوعی برای ارائه ارزیابی ریسک قبل از در دسترس قرار دادن محصول خود برای عموم است.

قانون‌گذاران بدون توجه به رتبه‌بندی ریسک سیستم‌های هوش مصنوعی اعلام کردند افرادی که به هر نحوی از این سیستم‌ها آسیب دیده‌اند، حق قانونی دارند که ظرف ۱۵ روز پس از درخواست خود، توضیحی درباره تصمیم یا توصیه خود دریافت کنند. کارشناسان دانشگاهی بر این باورند که توضیح اینکه چرا یک سیستم هوش مصنوعی یک کار خاص را انجام می دهد، کار دشواری خواهد بود.

ai.jpg

ایتالیا

در مارس 2023، ایتالیا اولین کشور غربی بود که به طور موقت ChatGPT به دلیل جمع آوری اطلاعات غیرقانونی ممنوع شد. از آن زمان، به گفته دولت ایتالیا، 30 میلیون یورو برای کمک به افراد بیکار و کارگرانی که در معرض خطر از دست دادن شغل خود هستند، برای بهبود مهارت های دیجیتال خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید:

منبع: دختر

۵۸۵۸

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *