طبرسی در تفسیر خود نقل کرده زمانی که حضرت یوسف دار فانی را وداع گفت، بین مردم مصر درگیری شد و هر طایفه ای میخواست جنازه یوسف در محله آنها دفن شود، تا قبر او مایه برکت در زندگیشان باشد.
به گزارش شمانیوز به نقل از بازتاب آنلاین؛ در نهایت سرانجام تصمیم بر آن شد که پیکر یوسف پیامبر را در رود نیل دفن کنند تا آب نیل از روی آن بگذرد و به همه شهر برسد تا مردم در این بهره یکسان باشند و برکت آن حضرت به طور مساوی به همه مردم برسد
مردم به طور مساوی بهره مند می شوند. به همین دلیل، پس از مرگ یوسف، او را در تابوت مرمری گذاشتند و در وسط رود نیل دفن کردند.
با وجود اینکه سال ها از آن زمان می گذرد، در مورد یوسف (علیه السلام) هنوز مواردی مبهم وجود دارد. ماجرای جابجایی قبر یوسف چیست و قبر فعلی او کجاست؟
داستان قبر حضرت یوسف و جابجایی قبر او
یوسف از پیامبران بنی اسرائیل و فرزند یعقوب نبی است که داستان زندگی او روایت می شود. یکی از زیباترین داستان های قرآن است. یوسف در کودکی توسط برادرانش به چاه انداخته شد، اما به اذن خدا از چاه فرار کرد و چند سال در مصر سلطنت کرد.
حضرت يوسف (عليه السلام) در مصر به شهرت اجتماعي و عزت والايي دست يافت، از اين رو مردم مصر در مورد محل دفن او اختلاف نظر داشتند. اما در نهایت حضرت . یوسف کجا مدفون است و اکنون قبرش کجاست؟
یوسف کجا دفن شد؟
طبرسی در تفسیر خود، اظهار داشت که وقتی یوسف از دنیا رفت، مردم مصر با هم درگیر شدند و هر قبیله ای می خواستند جسد یوسف در محله آن ها دفن شود و قبر او مایه وفور زندگی آنها باشد. در نهایت تصمیم گرفتند که پیکر یوسف پیامبر را در رود نیل دفن کنند تا آب نیل از روی آن بگذرد و به همه شهر برسد تا مردم به صورت مساوی از آن بهره مند شوند. به همین دلیل، پس از مرگ یوسف، او را در تابوت مرمری گذاشتند و در وسط رود نیل دفن کردند.
داستان جابجایی قبر حضرت یوسف و مکان فعلی آن
پس از آنکه جسد حضرت یوسف برای مدتی طولانی در رود نیل دفن شد تا زمانی که ماه بر بنی اسرائیل طلوع نکرد (به دلیل ابرهای متراکم)، خداوند به حضرت موسی علیه السلام وحی نمود که استخوانهای یوسف را از قبر بیرون آورد تا ماه بر آنها بتابد.
موسی علیه السلام از کسانی که محل قبر یوسف را می دانستند پرسید. گفتند: پیرزن می داند. موسی (علیه السلام) دستور داد پیرزن نابینا را نزد او آوردند.
حضرت موسی علیه السلام از او پرسید: آیا قبر یوسف را می شناسی؟ . پیرزن گفت: بله. موسی علیه السلام فرمود: ما را از این امر آگاه کن. فرمود: به تو خبر نمی دهم مگر اینکه چهار حاجت خود را برآورده کنم.