ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا در بخشی از مناظره با محمد عطریانفر در کافه خبر خبرگزاری بازتاب آنلاین، با اشاره به فضای سرد سیاسی و اجتماعی کشور گفت: در این باره باید چند نکته را مطرح کنم. ; اولاً از منظر عملیاتی، این زمان معمول برای گرم کردن فضای انتخابات نیست. در دوره های انتخاباتی گذشته در کشور این تجربه را داشتیم که معمولاً حدود یک ماه مانده به انتخابات، جو انتخاباتی به آرامی شروع به گرم شدن می کند، بنابراین با توجه به سوابق انتخابات گذشته، در این زمینه دیر نکرده ایم.
وی ادامه داد: اکنون برخی جریانها هستند که واقعاً به مردم، قناعت و دیدگاههای آنها اعتقادی ندارند و این جریانها گاهی میتوانند در مناصب قدرت یا لابیهای تأثیرگذار در قدرت حضور داشته باشند. نظرات و رضایت مردم در اعماق ذهن باعث می شود که انتخابات با شور و شوق زیادی برگزار نشود.
گفتگوی جذاب عطریانفر و ایمانی; از تلاش نیروهای پنهان برای براندازی «جمهوری» نظام تا «رکود سیاسی»
عطریانافر: نظارت مستشاری پدر انتخابات را حذف کرد/ ایمانی: دلیل حضور کم مردم رد صلاحیت 10 یا 20 نفر نیست.
این سیاستمدار اصولگرا ادامه داد: البته انتخابات شورای اسلامی به دلیل رقابت در حوزه های انتخابیه کمی گرمتر از سایر انتخابات است، اما واقعیت این است که اکنون فضای کشور به طور کلی فقط انتخابات محور نیست. اما برای هر اقدام سیاسی. ، فضای مناسبی نیست و وجود نقاب دلسردی که بخشی از مردم حداقل به تعبیر آقای عطریانفر «طبقه متوسط» نسبت به عملکرد حاکمیت و کارآمدی آن دارند یک واقعیت است و این نقطه نگرانی سیاسی برای فضای سرد در سراسر کشور
وی افزود: این مشکل در انتخابات بیشتر مشهود است چرا که در نهایت مردم باید اقدام عملی کنند و پای صندوق های رای بروند اما اگر هم هست انتخابات و صندوق است. این اعتمادی که مردم باید به مجموعه دولت داشته باشند و عملکرد آن چندان مناسب نیست.
ایمانی در پاسخ به این سوال که چه کسی این فضا را ایجاد کرده است، پاسخ داد: به نظر من نباید به دنبال افراد و گروه ها باشیم، این بحث بسیار عمیق تر و طولانی تر از این حرف ها است و شاید به این برگردد که بخواهیم به طور خاص به این موضوع نگاه کنیم. دولت های 20 سال گذشته و بیایید ببینیم چه اتفاقی افتاده است، مثلاً در حوزه اقتصادی (که یکی یکی از عواملی است که مردم بیشتر از همه از آن شکایت دارند. چه مسائل تحریم و مسائل خارجی، چه مسائل سیاسی و سیاست های داخلی که باید توسط دولت انجام می شد و انجام نمی شد و یا برعکس، به این نقطه رسیده ایم.
وی افزود: عملکرد بسیاری از نهادها از جمله دولت ها و مجامع به این موضوع بستگی دارد و نمی توان تنها یک عامل را در نظر گرفت.
این فعال سیاسی اصولگرا با ذکر مثالی گفت: به عنوان مثال اگر بخواهیم به موضوع رد صلاحیت و عملکرد هیات مدیره بپردازیم، فکر می کنم این موضوع کمرنگ می شود. این مشکل خیلی عمیق تر از این حرف ها و ماست.» باید علل این نارضایتی را شناخت. حداقل برخی افراد چه رابطه ای با هم دارند؟
وی با اشاره به سخنان عطریانفر ادامه داد: به نظر من در اینجا لازم است به نکته ای اشاره کنم که در سخنان آقای عطریانفر مستتر بود و آن اینکه دولت جز مردم چیزی برای ادامه حیات ندارد. فضای بیرونی جهان را ببینیم، ما هم از فضای درونی و مشکلات درونی موجود آگاه هستیم. پس واقعیت این است که این حکومت فقط از مردم تشکیل شده است.
ایمانی گفت: از سوی دیگر جریان هایی هستند که واقعاً به مردم، شادی و دیدگاه آن ها اعتقادی ندارند و این جریان ها گاهی می توانند در مناصب قدرت یا لابی های تاثیرگذار در قدرت حضور داشته باشند.
وی افزود: جریان هایی که اعتماد چندانی به حاکمیت و نظرات و رضایت مردم در اعماق ذهن ندارند باعث می شود که انتخابات به گرمی برگزار نشود و احزاب آنچنان بازی نکنند. تا حدودی مسئول این امر است.» وضعیت فعلی که ما در حال تجربه آن هستیم. بود
این شخصیت اصولگرا گفت: فضای فعلی بدون توجه به توضیحاتی که در ابتدا دادم، اولاً محیط چندان مناسبی از نظر شادی مردم نیست. علیرغم اظهارنظرهای رهبری در اوایل سال که بر مشارکت و رقابت تأکید داشت.
وی ادامه داد: البته ایشان علاوه بر امنیت و عدالت به چهار عنصر اشاره کردند و من بر دو عنصری که می توان انتخابات را در آن به وضوح تعریف کرد یعنی «مشارکت» و «رقابت» تاکید می کنم. من آنها را دوست ندارم و سعی نمی کنم دستورات فرماندهی را اجرا کنم.
۲۷۲۱۵