آنتونیو نگری فیلسوف و جامعه شناس ایتالیایی در نود سالگی در پاریس در گذشت. او استاد علوم سیاسی در دانشگاه پاریس و «پادوای» رم بود. از مهم‌ترین کتاب‌های آنتونیو نگری می‌توان به «مارکس فراسوی مارکس: درس‌هایی در مورد گروندریسه»، «تاریخچه یک کمونیست» و «خداحافظ آقای سوسیالیسم» اشاره کرد. این فیلسوف ایتالیایی در سال ۲۰۰۴ به ایران سفر کرد و چند سخنرانی هم داشت. کتاب‌های متعددی از او به فارسی ترجمه شده است.

به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از بی بی سی: آنتونیو نگری فیلسوف و جامعه شناس ایتالیایی در سن نود سالگی در پاریس درگذشت. وی استاد علوم سیاسی در دانشگاه پاریس و «پادوای» رم بود.

آنتونیو نگری پس از «آنتونیو گرامشی» یکی او یکی از بزرگترین فیلسوفان پست مارکسیست بود که مارکسیسم ارتدکس و احزاب کمونیست اروپایی و همچنین سرمایه داری را مورد انتقاد قرار داد.

در سال 1979، آقای نگری به شرکت در ترور آلدو مورو، نخست وزیر ایتالیا متهم شد، اما او به فرانسه سفر کرد و در آنجا درخواست پناهندگی کرد.

او در سال 1997 به ایتالیا بازگشت و تلاش کرد تا دولت برای زندانیان و تبعیدیان دهه 1970 عفو صادر کند، اما خودش به سیزده سال زندان محکوم شد و در سال 2003 آزاد شد.

زمانی که در زندان بود به مطالعه آثار اسپینوزا، فیلسوف هلندی پرداخت که بعدها بر نظریه های مارکسیستی او تأثیر گذاشت.

از مهم ترین کتاب های آنتونیو نگری می توان به «مارکس فراتر از مارکس: درس هایی درباره گروندریسه»، «تاریخ یک کمونیست» و «خداحافظ آقای سوسیالیسم» اشاره کرد.

این فیلسوف ایتالیایی در سال 1383 به ایران سفر کرد و چندین سخنرانی داشت. بسیاری از کتاب های او به فارسی ترجمه شده است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *