پایگاه خبری تحلیلی بازتاب آنلاین (rimino.ir):

ایسنا: محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه رویداد رسانه ای «حریر» خطاب به خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره زمان برگزاری این نمایشگاه برای مطبوعات، توضیح داد: آمادگی برگزاری نمایشگاه را داریم و اقداماتی انجام شده است. این منطقه. همانطور که در آستانه بازتاب آنلاینات شورای اسلامی هستیم، دوستان ما در وزارت کشور جمع بندی کنند.

وی در عین حال تاکید کرد: یکی از دغدغه های ما محل برپایی نمایشگاه است چرا که در این فصل نماز جمعه در مصلی تهران برگزار می شود و دغدغه دیگر بحث بازتاب آنلاینات است که در روزهای آینده مطرح می شود اما قصد ما این است که نمایشگاه قبل از بازتاب آنلاینات برگزار شود مگر اینکه مشکلی در این زمینه وجود داشته باشد و باید منتظر جمع بندی ها باشیم.

در زمینه تولید آثار فرهنگی و هنری نیز باید بدانیم که استفاده از کلمه عرف صحیح نیست. ما فقط حمایت می کنیم. شخصی سازی یک کار صحنه ای است که سیالیت ایجاد نمی کند، تا زمانی که در وزارت فرهنگ کیوریتور نباشیم، اما باید فضایی ایجاد کنیم که منجر به تغییر روحیه شود، وضعیت فعلی مساعد نیست.

اسماعیلی در پاسخ به سوال دیگر رسانه ها درباره وضعیت خانواده تصریح کرد: وضعیت فعلی قطعا مساعد نیست و مشکلات جدی وجود دارد و خود ما نیز به این وضعیت انتقاد داریم اما انتقاد به معنای انفعال نیست و باید رفتار کنیم. . ما در این راستا در حوزه مقررات فعال هستیم. همه آئین نامه ها اصلاح شده و آیین نامه فیلم را در زمینه صدور پروانه ساخت و اکران تغییر داده ایم که هم اکنون در کارگروه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و به زودی ابلاغ می شود.

وی با تاکید بر اینکه باید ریل گذاری تغییر می کرد، گفت: در زمینه تولید آثار فرهنگی و هنری نیز باید بدانیم که استفاده از واژه سفارشی صحیح نیست؛ بلکه باید در زمینه تولید آثار فرهنگی و هنری نیز استفاده کنیم. ما فقط حمایت می کنیم. شخصی‌سازی یک کار صحنه‌ای است که جریان‌سازی نمی‌کند، در حالی که ما در وزارت فرهنگ کیوریتور نیستیم، اما باید فضایی ایجاد کنیم که برای تغییر روحیه مناسب باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: هر وقت تولید خوبی داشتیم مردم از آن استقبال کردند. به عنوان مثال اکنون انیمیشنی به نام «بچه باهوش» ساخته شده که در تاریخ آثار کودک و نوجوان رکورد زده و نزدیک به 50 میلیارد پلاک فروخته است و این اثر مربوط به دوره اخیر است.

ما به سینمای خانگی، فیلم ها و فیلم های تلویزیونی اهمیت می دهیم!

عضو هیئت دولت با تاکید بر اینکه خانواده های ما سرزنده هستند تصریح کرد: نهاد خانواده در جمهوری اسلامی نسبت به سایر کشورها در بالاترین سطح قرار دارد و قرار نیست از یکدیگر سیاه نمایی کنیم. با این حال، برخی از اشکالات وجود دارد. انتظار من از برگزاری چنین مراسمی این است که بتوانیم دستورالعمل اجرایی و عملیاتی داشته باشیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی نیز وجود دارد، تصریح کرد: هیچکس نباید فکر کند که جامعه ایران یک جامعه گمشده است. من سالها محقق اجتماعی هستم و شاید تعداد کمی از دوستانم در اینجا به اندازه من در زمینه خانواده تحقیق کرده باشند، اما با اطمینان و با داده های علمی می توانم بگویم که خانواده ایرانی در نقطه بالاتری قرار دارند. . البته در مقایسه با همه جوامع؛ این بدان معنا نیست که هیچ مشکلی وجود ندارد. ما نگران فیلم های خانگی، فیلم ها و تلویزیون هستیم، اما این بدان معناست که به خود می آییم و به مشکلات خود پایان می دهیم.

یارانه مطبوعات، بیمه خبرنگاران و پکیج ویژه شب یلدا برای هنرمندان

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه زمانی کمک هزینه مطبوعات پرداخت می شود، گفت: انشالله تا یکی دو هفته آینده این کار انجام می شود.

اسماعیلی همچنین با اشاره به ارائه پکیج ویژه شب یلدا به هنرمندان خاطرنشان کرد: دوستان در تلاش هستند تا بسته ای را به همه هنرمندان ارائه دهند.

وی همچنین تاکید کرد: در حال تهیه ماده 20 قانون مطبوعات هستیم که مدیران را موظف می کند از خبرنگاران اطمینان حاصل کنند. انشالله نظارت میدانی را در این زمینه اضافه خواهیم کرد.

من آن را در حوزه فرهنگ قبول ندارم. یک شبه نمی شود!

عقلانیت در فرهنگ و هنر نمی تواند بسته شود. گاهی اوقات دوستان ما از ما انتظار دارند که مانند یک سازمان نظامی عمل کنیم، اما ما این توانایی را نداریم. قوانینی در آیین نامه وجود دارد و اینکه برخی در فضای عمومی وزارت فرهنگ را به چالش می کشند به این دلیل است که ما در مرز هستیم و به همین دلیل اینقدر مورد انتقاد و سوال قرار می گیریم.

در حوزه فرهنگ قبول ندارم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت عقلانی‌سازی در حوزه فرهنگ و خانواده، تاکید کرد: عقلانی‌سازی در این بخش با تعطیلی محقق نمی‌شود. گاهی اوقات دوستان ما از ما انتظار دارند که مانند یک نهاد نظامی عمل کنیم، اما ما این توانایی را نداریم. ما باید بتوانیم با تغییر در روحیه فرهنگی به دنبال تغییر کامل باشیم.

محمدمهدی اسماعیلی در رویداد رسانه ای «حریر» که با محوریت تخصصی «زن، خانواده، رسانه؛ از هنجار تا ارزش» در فرهنگستان هنر برگزار شد و ضمن آرزوی موفقیت برای رزمندگان فلسطینی در محور مقاومت، گفت: وی افزود: امروز جامعه زنان ما جامعه ای فرهیخته و متفکر است که مملو از عناصر و فرهیختگان برجسته است که وجودشان برای ما مهم است، البته به دلایلی هنوز جایگاه واقعی زنان در رهبری اجرایی کشور را نداریم. کشور و در سیاست های مهم، اما با این وجود با کارهایی که در دولت آغاز شده و حضور تشویقی زنان، شاهد اقدامات موثری در این بخش خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه تاکید وزارت فرهنگ بر آماده سازی فضا برای حضور بانوان و عناصر شایسته است، تصریح کرد: ارتقای جایگاه بانوان و از این حیث همایش بزرگداشت مرضیه خانم را در دستور کار داریم. دباغ». به عنوان یک زن نمونه و ما در تراز انقلاب خواهیم کرد.

انتقاد وزیر ارشاد از سخنان «تهیه کننده معروف»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به سخنان دکتر سهیلا صادقی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه جامعه شناسی که در بخش اول این همایش سخنرانی کرد، گفت: در ابتدای تشکیل دولت سیزدهم و حضورم در وزارتخانه از ایشان خواستم در شورای تئاتر حضور داشته باشد. اما در دیدار با برخی از تهیه کنندگان سینما، تهیه کننده معروفی به من گفت: زنان را کنار گذاشته اند و نام سهیلا را در ترکیب این شورا گذاشته اند؛ از کجا پیدا کردی؟ این در حالی است که او یکی از افراد مشهور در رشته علوم اجتماعی ماست و این صحبت های تهیه کننده نشان داد که چقدر از ادبیات نظری رشته خود فاصله دارد که به جای تشکر از ما برای استفاده از یک بانوی برجسته و انقلابی. . در شورای پروانه اما با این ادبیات سعی کرد ما را هم منفعل کند.

وی در پاسخ به سوال یکی از میهمانان مبنی بر اینکه آیا جمهوری اسلامی در ساخت، تدوین و پخش فیلم های ضد زن و خانواده غایب است، تاکید کرد: اینطور نیست و این جملات باید واقع بینانه باشد. هر کاری می توانیم انجام دهیم، اما از نقطه مطلوب فاصله داریم.

از همه ما انتقاد می شود چون در مرزها هستیم! / فرهنگ را نمی توان یک شبه تغییر داد!

اسماعیلی با تاکید بر لزوم عقلانی کردن حوزه فرهنگ، ادامه داد: عقلانی‌سازی در این بخش با گرفتن و بسته شدن امکان‌پذیر نیست. گاهی اوقات دوستان ما از ما انتظار دارند که مانند یک سازمان نظامی عمل کنیم، اما ما این توانایی را نداریم. ما باید بتوانیم با تغییر در روحیه فرهنگی به دنبال تغییر کامل باشیم. ما یک بخش تولید و یک بخش نظارتی داریم. مقرراتی در این آیین نامه وجود دارد و اینکه برخی در فضای عمومی وزارت فرهنگ را به چالش می کشند به این دلیل است که ما در مرزها ایستاده ایم و به همین دلیل مورد انتقاد و چالش قرار می گیریم.

وی افزود: در بخش تولید باید روحیه مردم را تغییر دهیم که دهه هاست با تولید فیلم های مناسب و پخش جریانی شکل گرفته است. در عرصه فرهنگ نمی توان یک شبه تفاوت ایجاد کرد. تغییر باید تدریجی و در طول زمان باشد. امروز منطقه تولید ما تقویت شده است. وقتی شروع به کار کردم در این عمق انقلابی دوستانم می گفتند حداکثر مشارکت جبهه انقلاب حدود 5 فیلم در سال است اما امسال تقریبا 30 فیلم در جشنواره فیلم فجر یا در مورد فارابی سال 1400 ضبط کردیم. ما فقط 2 فیلم در جشنواره فجر داشتیم. امسال 17 فیلم به جشنواره ارسال کرده ایم که همگی در حوزه خانواده، اجتماع و فرماندهان بزرگ دفاع مقدس هستند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: انتظار تشویق نداریم، بلکه نقد منصفانه و دقیق است. ما به دغدغه دوستان احترام می گذاریم و خوشحالم که خواهرانم مطالبات خود را به صراحت بیان می کنند و به برادران و خواهران دینی خود قول می دهم که در این مدت تلاش کنیم تا روندی جدید و منسجم به دور از طاغوت ها در عرصه فرهنگ دنبال کنیم. . و هنر کشور

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *