جراحان به کمک چاپ سه بعدی زندگی یک زن مبتلا به تومور نادر بینی را نجات دادند.
آلیسون هاف 59 ساله با علائمی شبیه سرماخوردگی نزد پزشک رفت. بیماری او ابتدا عفونت سینوسی تشخیص داده شد و برای او آنتی بیوتیک و اسپری بینی تجویز شد. با این حال، خونریزی شدید بینی داشت و پس از بازگشت نزد پزشک، سی تی اسکن کرد و پزشکان متوجه رشد پولیپ در بینی او شدند و نمونه برداری کردند. چهار روز بعد تشخیص داده شد که آدنوکارسینوم بینی دارد.
آزمایشات تکمیلی نشان داد که او به نوع نادری از سرطان مبتلا بوده و بیش از چند هفته زنده نخواهد ماند. این نوع سرطان در غدد پوشاننده حفره بینی رخ می دهد و درمان آن شامل جراحی و پرتودرمانی است.
جراحان دریافتند که تومور در حفره مغزی بیمار گسترش یافته و عمل جراحی را دشوار کرده است. این جراحی ناحیه ای از جمجمه را که برای تنفس، حرکت، بینایی، شنوایی، بویایی و لمس حیاتی است، در بر می گرفت.
جراحان یک مدل سه بعدی از صورت مردی که از تومور نادر سرطان بینی رنج می برد ساخته اند.
کارشناسان از پرینت سه بعدی صورت او برای برداشتن تومور و بازسازی بخشی از صورت او استفاده کردند. این جراحی موفقیت آمیز بود و بیمار زنده ماند و اکنون به زندگی عادی خود ادامه می دهد.
جراحان بیمارستان دانشگاه رویال استوک گفتند که بیمار در بسیاری از بیمارستان ها قابل درمان است.
اما پرینت سه بعدی در این بیمارستان انجام می شود. این فناوری به چاپ یک مدل از صورت بیمار و مشاهده اندازه تومور کمک کرد. بنابراین پزشکان می توانند مطمئن باشند که تجربه و تخصص لازم برای انجام این جراحی را دارند.
اسکن های مختلفی بر روی بیمار انجام شد تا یک مدل سه بعدی از صورت او تهیه شود.
بیمار که از سال 2018 عود بیماری نداشته است، برای تکمیل درمان باید تحت یک عمل جراحی جزئی لب قرار گیرد.
دیا گاهیر، جراح گردن و فک و صورت در بیمارستان دانشگاه نورث میدلندز، گفت که این جراحی به لطف پرینت سه بعدی چالش برانگیز اما موفقیت آمیز بود.
او گفت ما بسیار خوش شانس هستیم که پرینت سه بعدی داریم که آخرین فناوری است.