به گزارش خبرگزاری بازتاب آنلاین به نقل از هفته نامه قم بزرگ، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی ذوالنوری نماینده قم و نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم در نشست ماهانه جامعه قمی های مقیم تهران گفت: در سال 1385، 1388 به ثمر رسید. وی در پاسخ به این سوال که مهمترین کار شما برای قم چه بوده است؟ ? وی گفت: سعی کردم بیشتر به امور مجلس بپردازم تا کارهای کوچک و پر زرق و برق.

نماینده مردم قم در شورای اسلامی افزود: اگر ما نماینده مجلس هستیم، محل مجلس روشن است و با دادگاه بهارستان است و وظایف نماینده یعنی قانونگذاری نیز مشخص است و ما باید این کار را انجام دهیم، بیایید تمرکز کنیم.»

* کار نماینده مجلس که دکل را حرکت می دهد تیر برق نیست

گفت: سعی کردم اسیر چیزهای کوچک نباشم و مشغول پاره کردن نوارها با قیچی و برداشتن مقداری خاک نباشم. اگر ما مسئولین نوار را نشکنیم، پروژه باید مورد استفاده مردم قرار گیرد. برای حل مشکلات مردم باید به فکر کارهای بزرگ باشیم نه اینکه کارهای نمایشی انجام دهیم.

ذوالنوری با تاکید بر لزوم توجه به وظایف نماینده در قبال مردم گفت: ممکن است در هر مراسم ختم و عروسی حضور نداشته باشم و در آسفالت و کارهای جزئی در جاده ها حضور نداشته باشم چرا که اینطور نیست. “جاب یک نماینده است، اما من همیشه تلاش کرده ام.” مشکلات را در سطح کلان بررسی کنید.

وی تصریح کرد: وظیفه نماینده این نیست که در خیابان بایستد و مثلاً بگوید فلان تیر برق را بردارید. گاهی جایگاه نمایندگی آنقدر فرو می‌رود که بسیاری از بزرگان که می‌توانند برای کشور مفید باشند، رغبتی به این کار ندارند، زیرا احساس می‌کنند با رسیدگی به امور مهم مجلس نمی‌توانند این کار را انجام دهند و دست از تلاش بردارند و به کارهای کوچک و آشکار بپردازند. مسائل؛ یعنی جایگاه و تعادل نماینده تنزل می یابد.

*اگر فقط 50 درصد از شرایط نمایندگی در مجلس محقق می شد…

وی با بیان اینکه مردم نیازی به کار نماینده ندارند، گفت: اگر نمایندگان مجلس تنها 50 درصد وظایف نمایندگی خود را انجام دهند، به فاطمه زهرا (س) قسم می‌خورم که نه جاده‌های آسفالت‌شده، نه نوسان قدرت و نه مشکلات با آن “آب شرب و کشاورزی. دوام نمی آورد.

ذوالنوری بیان کرد: علت بسیاری از مشکلات این است که مامور کار خود را انجام نمی دهد و کارهای دیگری انجام می دهد و ریشه بدبختی نیز همین است.

*نماینده مجلس می تواند در تصمیم گیری های کلان کشور موثر باشد

وی در ادامه افزود: به عنوان مثال در دوران تحریم، پتروشیمی ها به سراغ ما آمدند و در حالی که نفت و ترکیبات نفتی در تحریم بودند، تنها چند پالایشگاه در دنیا بودند که می توانستند از این نفت با این ترکیبات استفاده کنند و آمریکا هم یک دشمن، انجام داد.”

نماینده مردم قم در شورای اسلامی تصریح کرد: اگر آمریکا واردات را کنترل کند، می توان نفت ما را تحریم کرد، اما اگر نفت را به 5 فرآورده اصلی و سایر فرآورده ها تبدیل کنیم، به صورت خوشه ای ارزش افزوده ایجاد می شود و می توانیم حدودا تولید کنیم. 7000 نوع محصول برای تولید

وی گفت: در این صورت خریدار آنها هزاران نفر در دنیا خواهند بود که قابل نظارت و تحریم نیستند و ارزش افزوده خواهیم داشت. بدترین نوع اقدام در برخورد با نفت، سوزاندن و صادرات است.

ذوالنوری تصریح کرد: نمایندگان مجلس می توانند در اتخاذ این تصمیمات کلان اقتصادی و راهبردی برای حل مشکلات اقتصادی مردم موثر باشند.

وی خاطرنشان کرد: با اتفاقات زیادی که می افتد، نماینده باید در بعد نظارتی فعال باشد و ببیند بودجه کشور چقدر است و چگونه می توان مشکلات مردم را حل کرد.

* فحش دادن به مردم برای وام 5 میلیونی صندوق موسی بن جعفر کار درستی نیست

نایب رئیس دوم شورای اسلامی تصریح کرد: برخی چیزها در کشور استخوان شکن شده است، به گونه ای که در برخی از آنها قمار و سودجویی آسان، در برخی از آنها دزدی خرد و خویشاوندی و نتیجه آن است. فقر است.» و بدبختی که مردم از آن رنج می برند

وی گفت: باید از وظایف کلان مجلس و نمایندگی مردم دست برداریم و بگوییم من نماینده خوبی هستم که فردی را برای کمک 5 میلیون تومانی به صندوق موسی بن جعفر نیروگاه قرض الحسنه معرفی می کنم. یعنی به مردم التماس کنی و باورشان کنی که مثلاً 5 میلیون وام به تو دادم. این چیزها درست نیست.

حجت الاسلام ذوالنوری افزود: تمرکز ما باید روی مسائل اصلی باشد تا مشکلات کشور حل شود. به دلیل این بی توجهی، مسئولیت های اصلی باقی می ماند و پدر سرمایه گذار سلب می شود و فساد ناشی از آن در حال حاضر در برخی موارد آموزش و پرورش وجود دارد.

*وام 1500 میلیارد تومانی یکی از بانک ها به خانه ایرانی

وی گفت: در مقطعی روسای بانک های خصوصی قم را جمع کردیم و پرسیدیم چرا منابع قمی ها را جذب می کنید و از پول آنها برای پروژه های سودآور در شهرهای دیگر استفاده می کنید؟ در پایان با حضور آقای شاهچراغی، استاندار سابق، فشار آوردیم و به مدیرعامل یکی از بانک ها گفتیم: چرا امکان واگذاری شما به تولیدکنندگان قمی وجود ندارد؟ در پایان باید بگوید که من 1500 میلیارد تومان به فلان مغازه سرای ایرانی پرداختم. با این مقدار چند صنعت در قم احیا شد؟

وی تصریح کرد: چرا باید پول به سمتی برود که پول مانند جاروبرقی همه منابع را شخم بزند و بمکد و در نتیجه تولیدکنندگان خرد، صنعتگران و کارآفرینان را نابود کند؟ سپس پاسخ می دهند: نه! شما محصول را از قبل خریداری می کنید. آره. فرش را پیش خرید می کند و اگر امروز قرارداد ببندد، تا زمان تحویل برای خود ارزش افزوده ایجاد می کند، یعنی ثمره زحمات تولیدکننده را به یکباره می مکد. پس چرا این فرصت را به تهیه کننده نمی دهیم تا زنده شود و زندگی کند؟ متاسفانه این اتفاقات می افتد.

ذوالنوری تصریح کرد: نماینده باید روی این مشکلات جدی کشور تمرکز کند تا بتوانیم مشکلات را به صورت اساسی حل کنیم.

*توضیحاتی درباره مترو و مونوریل قم

وی در خصوص برخی از مشکلات قم نیز خاطرنشان کرد: متروی ما در قم هنوز به بهره برداری نرسیده است، در این راستا اوراق سهمیه 2500 میلیارد تومانی برای پروژه دریافت کرده ایم، بنابراین خط B به تازگی به بهره برداری می رسد.

نایب رئیس دوم شورای اسلامی در مورد مونوریل گفت: در جلسات متعددی با رئیس جمهور این موضوع را مطرح کردیم و تصمیم گرفتیم. چندین نظریه در این مورد وجود دارد. ابتدا باید مونوریل را رها کنیم، اگرچه این پروژه زمان و هزینه زیادی را صرف کرد.

وی افزود: تئوری دیگر تخریب مونوریل است که بیش از 4 هزار میلیارد هزینه دارد و باید 700 میلیارد تومان به کنسرسیوم مپنا پرداخت کنیم و تخمین زده می شود بیش از 1800 میلیارد تومان تخریب شود و خواهد شد. ماه ها طول بکشد

ذوالنوری گفت: در این شرایط مردم می گویند در جمجمه برخی از مسئولان که چنین تصمیماتی می گیرند چه می گذرد.

وی ادامه داد: گزینه دیگر این است که با مونوریل به میدان مطهری بروید. در این زمینه، دو سال پیش برآورد شده بود که بلیت مونوریل معادل 5000 تومان باشد که باید به صورت مستقل مدیریت می شد و فضایی پایدار ایجاد می شد. آنجا بود

نماینده مردم قم در شورای اسلامی گفت: استقرار مانوریل خیانت به مدیریت شهری بود چرا که در مسیری است که مسافران از آن استفاده نمی کنند و شهر هزینه های گزافی را متحمل شد.

وی تصریح کرد: مونوریل را روی هوا نخواهیم برد، اگر روی زمین ببریم هزینه آن کاهش می یابد، از طرفی باید خط مرکز شهر و خط پردیسان داشته باشیم و تجاری را هم در نظر بگیریم. ظرفیت برای آن

وی افزود: باید برای افزایش تعداد مسافران این خط و کاهش قیمت بلیت کاری انجام شود تا به صرفه شود.

وی خاطرنشان کرد: منوریل قم به آینه و فاجعه ای تبدیل شده که شهر را بدنام کرده است. وقتی مردم از سراسر دنیا به قم می آیند و می بینند که سنبل ناکارآمدی شده است، خیلی ناخوشایند است. ما به دنبال حل این مشکلات هستیم

نماینده مردم قم در شورای اسلامی همچنین درباره فرودگاه گفت: اگر بخواهیم گردشگری زیارتی قم را فعال کنیم باید فرودگاه را ایجاد کنیم. طرف قرارداد کار چینی نیز در حال مذاکره برای تبدیل شدن به یک فرودگاه است. طرف قرارداد

وی توضیح داد: معتقدیم پیمانکاران داخلی هم می توانند طرف قرارداد باشند اما تصمیم گیرندگان در این زمینه زیاد است و به هیچ عنوان نباید به فرودگاه قم تکلیف داده شود.

ذوالنوری همچنین بیان کرد: اخیرا با وزارت کشور 2500 میلیارد تومان توافق کردیم و مدارک ساخت خط B مترو را گرفتیم.

وی در پایان با گرامیداشت ایام فاطمیه گفت: حضرت زهرا یک انسان کامل و الگویی برای همه بشریت است. این که می گویند او فقط الگوی زنان جهان است درست نیست» و او را سربار همه دنیا می دانند.

۲۷۲۷

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *