به گزارش بازتاب آنلاین به نقل از ایسنا، عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه با اشاره به تصویب لایحه برنامه هفتم در شورای اسلامی در خصوص افزایش سن بازنشستگی گفت: در زمان تصویب با افزایش سن بازنشستگی مقرر شد بیمهکنندگانی که 28 تا 30 سال سابقه خدمت دارند به سنوات سنوات بازنشستگی اضافه نشوند. برای افرادی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه کار دارند به ازای هر سال باقی مانده تا بازنشستگی دو ماه و برای افرادی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه کار دارند سه ماه به سنوات اضافه می شود.
وی ادامه داد: همچنین بیمهکنندگانی که بین 10 تا 20 سال سابقه خدمت دارند به ازای هر سال چهار ماه تا زمان بازنشستگی و افراد تا 10 سال سابقه کار پنج ماه به سنوات شما اضافه میشود. از خدمت تا زمان بازنشستگی، سنوات شما اضافه می شود.
این عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه بیان کرد: بر اساس این مصوبه سن بازنشستگی برای زنان 55 سال و برای مردان 62 سال است یا اینکه زنان با 30 سال سن بازنشسته می شوند و مردان با سن بازنشستگی 35 سال خدمت. سرویس. بنابراین اگر خانمی از 18 سالگی، پس از 30 سال سابقه کار و با 30 سال سابقه بیمه کار کند، می تواند در 48 سالگی بازنشسته شود و نیازی به کار تا 55 سالگی ندارد. بنابراین برای بازنشستگی یک زن باید 30 سال تمام شده باشد یا آن زن باید به 55 سال تمام برسد. در مورد آقایان باید 35 ساله یا 62 ساله شوند. فراتر از این محدودیت سنی، کار مجاز نیست.
این عضو شورای اسلامی ادامه داد: این در حالی است که اگر خانمی در سن 40 سالگی کار کند می تواند تا 55 سالگی کار کند اما طبق قوانین جاری حقوق وی معادل 15 روز با 15 سال خواهد بود. خدمت می کند و باید در سن 55 سالگی مبلغی را دریافت کند. سن بازنشستگی.
قدری درباره وضعیت مردانی که 35 سال کار کرده اند، گفت: فردی که 35 سال کار کرده است حقوق کامل یعنی 30 روز حقوق می گیرد. آنها برای بازنشستگی 30 روز حقوق دریافت می کنند. برای این پنج سال کار، مزد و مزایای بیشتری در مدت اشتغال دریافت کرده اند. در نهایت محاسبه مستمری بر اساس دو سال آخر خدمت خواهد بود.
این عضو کمیسیون تلفیق در پایان گفت: این مصوبه شورای اسلامی دارای ابهاماتی است که امیدواریم شورای نگهبان به شورا بازگردد تا بتوانیم آن را اصلاح کنیم. پیشنهاد ما این است که به ازای هر سال باقی مانده تا بازنشستگی دو ماه برای مردان و 2.4 ماه برای زنان اضافه شود. این یک فرمول ساده است که نیازی به بندهای فعلی مصوب شورای اسلامی ندارد و قانون آسان و ساده می شود.