در قسمت نهم سریال «سرزمین مادری» بازی میترا حجار در نقش سوسن به پایان رسید. حجار که یکی از بازیگران شاخص سینمای دهه 70 و 80 بود، پس از چندین سال مهاجرت در اواخر دهه 80 به ایران بازگشت و با ایفای این نقش یکی از بهترین تصمیمات خود را گرفت. اگر سریال همزمان روی آنتن می رفت می توانست موفقیت دیگری در کارنامه این بازیگر باشد و جایگاه او را در عرصه بازیگری تثبیت کند. حجار در این سریال بسیار باورپذیر نقش دختری تنها و غمگین از طبقه فرودست جامعه را در میان خانواده سلطنتی بهادری ها بازی کرد.

به گزارش بازتاب آنلاین، در سریال «سرزمین مادری» با طیف های مختلفی از افراد جامعه دهه 20 و 30 مواجه هستیم. از خانواده سلطنتی گرفته تا توده مردم، مذهبی ها و مردم عادی کوچه و بازار. نمایش دقیق این شخصیت ها با ویژگی های ملموس شان یکی از تحولات مهم این سریال به حساب می آید.

سوسن با بازی میترا حجار یکی از شخصیت هایی است که با اصالتی متفاوت وارد خانواده سلطنتی بهادری ها شد. او از روی عشق از خانواده سنتی و مذهبی خود در طبقه فرودست جامعه دور شد و حتی نام خود را از رقیه به سوسن تغییر داد. او هر کاری می کند تا در این خانواده مورد توجه قرار بگیرد، اما شکست می خورد.

مدت حضور او در سریال زیاد نیست. ما این شخصیت را از لحظه ای می شناسیم که رهی خانواده اش را ترک می کند و به خانه اقدس الملوک پناه می برد. سوزان ابتدا به عنوان یک زن روان پریش معرفی می شود. زنی که مدام با شوهر و پسرش دعوا می کند، سیگار می کشد و تعادل روحی ندارد. او مدام از برخورد همسرش با زنان اشرافی شاکی است، در هنگام عصبانیت دخترش را می زند و دختر شدن را دلیل اصلی رها شدن خانواده از خود می داند. از طرفی شکاک و وسواسی است و هر لحظه مشاهده فرصتی است برای هجوم به کسی و تخلیه خشم. با وجود همه این ویژگی ها جای تاسف دارد. میترا حجار توانسته از تمامی این خصوصیات و رفتارها در بازی خود استفاده کند.

میترا حجار در نقش «سوسن» در نمایی از سریال «سرزمین مادری». عکس: زهرا مصفا

اجرای موفق او باعث می شود مخاطب در بخشی از سریال از او بدش بیاید و از رفتارش عصبی شود اما از لحظه ای دلشان برایش می سوزد. کم کم که با خیانت های همسرش روبرو می شویم و رفتار فروغ و جمیلا را در قبال او می بینیم، متوجه وضعیت مخمصه ای می شویم و می شنویم که نمی تواند تحمل کند یا به خانه پدری برگردد. حتی از رهی می شنویم که سوزان هم در شرایط ریهی قرار دارد و هیچکس او را دوست ندارد.

حجار با توجه به موقعیت های مختلفی که در آن قرار می گیرد، حالات چهره و رفتار سوزان را بسیار دقیق نشان می دهد و توانسته از روشی استفاده کند که ما را متوجه تضاد احساسات درونی و رفتار بیرونی او می کند. این مشکل در قسمت نهم با نمایش دستبند قطوری که از همسرش به عنوان حق سکوت و خندیدن از ته دل دریافت می کند نشان داده می شود.

در قسمت دهم وقتی سوزان خانه فروغ را ترک می کند، احتمالا نقش او در سریال به پایان می رسد. او در این مدت کوتاه توانسته است اثری از خود بر روی سریال بگذارد.

قسمت 9 و 10 سریال مادری به کارگردانی کمال تبریزی چهارشنبه هفدهم آبان در سکوی تلویزیون منتشر شد.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *