روح الله سهرابی مدیرکل بازرسی نمایشگاه های فیلم سازمان سینمایی در یادداشت خود گفت: مدیران فعلی سینما با جان و دل به دنبال همدلی، تعامل و خدمت به سینما هستند و برای دعوا نیامده اند. ما تفاوت ایجاد می کنیم، اما مطلقا مخالف سیاه نمایی، رانت و سودجویی هستیم.
آنها ایستاده اند
تئوری بازی کامل شد حتی دبیرکل سازمان ملل که خواب را از خود سلب کرده تا کودک دیگری در سرزمین های فلسطینی جان خود را از دست بدهد، نگران افشای این طرح پیچیده، پوشش بسیاری از بازیگران غیرقانونی ایرانی است. تبدیل به مرحله جدیدی شده است که براندازان و دگراندیشان وارد باید یکی از بازیگران اصلی سینمای ایران باشند! در حالی که این روند عجیب توسط برخی از فعالان و مدیران سینمایی که دهه هاست در سطوح بالای سینما تصمیم گیرنده بوده اند آغاز شده است، بخش قابل توجهی از مشکلات و دردسرهای سینمای امروز ناشی از مدیریت غیر اصولی و حذفی آنهاست. و طبیعی است که افرادی که مانند آنها فکر می کنند ادامه دهند. این نمد را می توان برای این گروه فرصت طلب بافته! همه می دانیم که دشمنان مخفی سینمای عادلانه و سالم چه کسانی هستند و چه آرزوی دردناکی برای این دارند. کسانی که مقصر اصلی کاستی ها و ناکامی های سینما هستند کسانی هستند که در هر دوره ای از مرکز قدرت دور می شوند و برای گرفتن ماهی خود آب را گل آلود می کنند و برای فراموش نشدن با مسئولان می جنگند. و این را کنار گذاشت تا سینما به اوج و قدرتی که دیگران نمی توانستند برسند!
یک بار برای همیشه به من بگو از جان ناهیف از این سینما چه می خواهی؟ با رفتارهای ناشایست و خودخواهانه خود، معیشت بیش از 26 هزار نفر از خانواده بزرگ، اصیل و شریف سینما را در سراسر کشور به گروگان گرفته اید، چه باید کرد؟ آیا از قانون شکنی هایی که به عنوان مخالف شما معرفی می شوند حمایت می کنید؟ یعنی می گویید با دولت کاری ندارید؟ شما که امور مالی، اداری، حرفه ای و هنری در گرو همکاری شما با دولت است، آیا ادعاهایتان قانع کننده است؟! سود بزرگی که در این بحث و دعوا از آن دست برنداشته اید چیست؟ اگر می خواهید مدیران فعلی سینما را تضعیف و نابود کنید، به خوبی می دانید که قبل از این سینمای ایران، هیچ زمانی نبود که مدیران سینما بدون حتی یک لحظه آرامش و تلاش شبانه روزی کار کنند. موفقیت های سینما را دنبال کنید و باید بدون هیچ فکر و ترسی از سد موانع و مشکلاتی که بیشتر آنها ناشی از بی برنامگی و سوء مدیریت شما و دوستانتان است که مثلاً برابر است عبور کنید. نصف تعداد کل تعداد سینماهای ساخته شده در ایران در صد سال اخیر در همین دو سال است. شما سی چهل نفری که خود را پدران سینما می دانید که در تمام هیئت های مدیره، شوراها، مراکز تصمیم گیری حضور فعال داشته اید و هنوز وجود دارید و بیشترین رانت، خدمات، پروژه ها و حمایت ها را از بیت المال دریافت می کنید. فضای سینما را آرام، آباد، پر رونق و موفق می بینید، مدام دست به کار می شوید تا فضا را غبارآلود کنید تا افراد گرفتار خانه ای که به شعبه جعلی انجمن علوم سیاسی تبدیل کرده اید نتوانند حقوق خود را مطالبه کنند. زمینه های اشتغال، معیشت، بیمه و ایمنی کار را جدی بگیرید و پیگیری کنید! از سوی دیگر همانطور که از شواهد برمی آید آنچه برای مدیران فعلی سازمان سینمایی اهمیت دارد رضایت مردم است نه شعارها و مصاحبه ها و اظهارات پی در پی یک اقلیت سودجو و قدرت طلب. مخاطبی که متشکل از سینماگران، علاقه مندان به سینما و اهالی سینما است، طبق آمار نسبت به دوره های دیگر وضعیت بهتر و قابل دفاع تری دارد. مدیران کنونی سینما با جان و دل به دنبال همدلی، تعامل و خدمت به سینما هستند و برای دعوا یا تغییر نیامده اند، بلکه مطلقا مخالف سیاه نمایی، رانت و سودجویی این چند نفر هستند. چنین انتظاراتی
و آخرین نکته مهم؛ اکنون در اوج کشتار زنان و کودکان و مردم بی دفاع فلسطین، توجه دبیرکل سازمان ملل را از یک منطقه نه چندان مهم به یک منطقه بسیار حیاتی تبدیل کرده اید و به عنوان رئیس سازمان ملل نیز خدمت می کنید. دبیر کل. شما از نزدیک با مجموعههای هنری و سینمایی و نهادهای مختلف تصمیمگیری در ارتباط و تعامل بودهاید، اتفاقاً دستی هم در این امر دارید، بهجای جدلسازی با مصاحبهها و بیانیهها، جسورانه وارد عرصه شوید و شروع به تولید کنید. به این ترتیب، از آنچه انتقاد می کنید استفاده کنید و سپس آن را برای عموم منتشر کنید. میزان صداقت و تعهد شما نسبت به این سینما و اهالی آن به ویژه بازیگران کشف حجاب اینگونه ثابت می شود نه با شعار و مصاحبه و بیانیه!
خوشحالم که ما بهتر از شما قدر و منزلت اهالی سینما به خصوص بازیگران را می دانیم و به همین دلیل مدام سعی می کنیم مشکلات پیش آمده را حل کنیم اما شما این را بهتر از دیگران می دانید. سازمان سینمایی به تنهایی نمی تواند چنین گره کوری را حل کند، ما در جلسات متعدد در حال رایزنی هستیم تا بدون اتخاذ مواضع عوام فریبانه و توضیحات روشنفکرانه راه مناسبی برای حل این معضل بزرگ پیدا کنیم.