بسیاری از خانم هایی که به زیبایی و مد اهمیت زیادی می دهند نمی توانند کفش های پاشنه بلند را کنار بگذارند و عوارض آن را بپذیرند و باید به آنها گفت که چنین کفش هایی همیشه بد نیستند.
علاقه به زیبایی و میل به بهتر بودن، استفاده از کفش های پاشنه بلند را افزایش داده است. مصرفی که بسیاری از زنان میانسال را با درد و درد در ناحیه پا و ستون فقرات به همراه داشته است.
بیشتر بخوانید: در دوران بارداری بهتر است کفش پاشنه بلند نپوشید
اهمیت پوشیدن کفش پاشنه بلند
همانطور که بیشتر زنان در طول تاریخ آموخته اند، دوست داشتن مد اغلب کمی آرامش را از ما می گیرد. از لباس های خیلی تنگ و شلوار جین گرفته تا کفش های پاشنه بلند. زیبا دیدن خودمان گاهی برایمان هزینه زیادی دارد. کفش های پاشنه بلند انگشتان پا را به هم می کشند و به سمت پایین می کشند و گاهی باعث فرو رفتن ناخن در پا می شوند. با این حال، نیازی نیست که کفش های پاشنه بلند مورد علاقه خود را دور بیندازید و (امیدواریم) راه حل های زیر به حل مشکل شما کمک کند.
خانم هایی که کفش پاشنه بلند می پوشند تنها زمانی دچار مشکل می شوند که تصمیم به پوشیدن کفش های تخت داشته باشند. تاندون آشیل شما هنگام راه رفتن با کفش های صاف کشیده می شود و احساس ناخوشایندی در پای شما ایجاد می کند.
محققان پوشیدن کفش های پاشنه بلند را چندان مضر نمی دانند، اما توصیه می کنند دوستداران این نوع کفش ها برای جلوگیری از درد پا، حرکات کششی انجام دهند.
اجازه ندهید پاهایتان پینه شود
تحقیقات جدید نشان می دهد که 80 درصد زنان مشکلات پا دارند که 15 درصد آن مربوط به پینه است. تغییر شکل (دردناک) مفاصل در ناحیه شست پا معمولاً ژنتیکی است، اما می تواند با پوشیدن پاشنه های بسیار تنگ بدتر شود. زیرا فشار زیادی به اطراف انگشت وارد می کند. پس سعی کنید کفشی بپوشید که به اندازه پای شما باشد.
حتی اگر کفش ها عامل اصلی میخچه نباشند، می توانند به طور قابل توجهی مشکل را تشدید کنند. بنابراین اگر متوجه شدید که کفشهایتان به انگشتان پا فشار میآورد، از پوشیدن آنها دست بکشید و کفشهایی را انتخاب کنید که به راحتی انگشتان پا حرکت کنند. بهترین ارتفاع پاشنه برای حفظ راحتی حدود 4 سانتی متر است.
استفاده از کفش های پاشنه بلند “باز” را محدود کنید
برای ما خانم ها تجربه نشان داده که انواع کفش های پاشنه بلند عوارض و عوارض یکسانی ندارند. کفش های پاشنه بلندی که «پشت باز» هستند، یا در ناحیه مچ پا «بند» دارند، آسیب بیشتری به پا وارد می کنند و دلیل آن این است که در حین حرکت فشار بیشتری به انگشت پا وارد می کنند. بنابراین توصیه می کنیم کمتر از این نوع کفش ها استفاده کنید.
هنگام خرید کفش حضور یک نفر الزامی است.
هرگز کفشها، بهویژه کفشهای پاشنه بلند را بهصورت آنلاین یا بدون امتحان کردن آن در فروشگاه خریداری نکنید.
از کفش های پاشنه بلند با ارتفاع های مختلف استفاده کنید.
سعی کنید تمام روز و هر روز کفش پاشنه بلند نپوشید. به طور مرتب آن را تغییر دهید. مثلا یک روز کفش پاشنه بلند، روز بعد کفش پاشنه بلند و روز بعد کفش پاشنه بلند بپوشید. در این صورت علاوه بر کاهش عوارض کفش و درد پا، می توانید از مد پیروی کنید و ظاهر خود را متنوع کنید.
تمرینات کششی را در ناحیه پا انجام دهید.
این ورزش می تواند عوارض جانبی کفش پاشنه بلند (که باعث کوتاه شدن و درد عضلانی می شود) را کاهش دهد:
رو به دیوار بایستید و پاها را به اندازه عرض شانه از هم باز کنید. زانوهای خود را کمی خم کنید، یک پا جلو بروید و دستان خود را روی دیوار قرار دهید. پای جلوی خود را خم کنید و پای عقب خود را صاف نگه دارید. کف هر دو پا باید روی زمین باشد. به سمت دیوار خم شوید و کشش را در عضلات پا و پاشنه خود احساس کنید. وضعیت خود را برای مدتی نگه دارید و سپس به حالت اول برگردید.
سعی کنید این تمرین را هر روز انجام دهید، به خصوص بعد از یک روز پوشیدن کفش پاشنه بلند.
یک جفت کفش پاشنه صاف با خود بیاورید.
همه ما شرایط خروج از خانه را با کفش های مورد علاقه خود و احساس درد ساعت ها بعد تجربه کرده ایم. بنابراین همراه داشتن کفش های تخت (مخصوصا اگر قصد رفتن به جشن عروسی دارید) به شما این امکان را می دهد که در زمان پذیرایی و شام کمی به پاهای خود استراحت دهید. و به همین ترتیب وقتی با دوستان بیرون می روید، پوشیدن کفش های تخت به شما این امکان را می دهد که در طول سفر مقداری از فشار کفش های پاشنه بلند را از بین ببرید.