هوس غذایی فقط برای زنان باردار اتفاق نمی افتد، در برخی موارد، هوس غذایی می تواند نشانه بیماری باشد که ما کاملا از آن بی اطلاعیم.
میل به غذا در افراد مختلف متفاوت است. یک لحظه ممکن است بخواهید غذاهای ناسالم بخورید، لحظه ای دیگر ممکن است بخواهید میوه و سبزیجات بخورید. این بستگی به شرایط و روحیه شما دارد اما به طور کلی میل به غذا در برخی افراد نشان دهنده ابتلای آنها به بیماری آلزایمر است که در این قسمت بیشتر توضیح خواهیم داد.
تکراری بودن هوس غذایی علامت خوبی نیست
تمایل به خوردن یک غذا برای مدت طولانی ممکن است یکی از علائم اولیه آلزایمر باشد. مطالعه ای که در سال 2015 انجام شد نشان می دهد که تغییراتی در عادات غذایی بیماران آلزایمر وجود دارد. به دلیل تغییرات مغزی و ذهنی ممکن است برای مدت طولانی هوس یک غذای واحد را داشته باشند، این امر بر لوب پیشانی واقع در پیشانی و پشت گوش تاثیر می گذارد و عملکرد آن تغییر می کند، ممکن است رفتارهای عجیبی رخ دهد. یک غریبه به ملاقات یک نفر می رود. همچنین ممکن است تغییراتی در اشتها در بیماران آلزایمر رخ دهد و ترجیحات غذایی ممکن است تغییر کند.
همه چیز به چیزی که می خورید نیست. با این حال، مقدار غذایی که مصرف می کنید نیز بسیار مهم است. بسیاری از افراد مبتلا به آلزایمر تغییرات ناگهانی در اشتهای خود دارند و ممکن است اشتهای بسیار کم یا بسیار زیاد داشته باشند که می تواند یکی از علائم اولیه بیماری آلزایمر باشد که اغلب شبیه علائم افسردگی است.
تغییر در ترکیبات غذایی هم اهمیت بسیار زیادی دارد
اگر متوجه شدید که ناگهان هوس خوردن غذاهایی می کنید که قبلاً دوست نداشتید، اما امروز دوست دارید بیشتر و بیشتر از آنها استفاده کنید، بدانید که از آلزایمر رنج می برید. به خصوص غذاهای شیرین و شکلاتی و غذاهایی که طعم بسیار قوی دارند و حاوی مواد زیادی مانند سس هستند، این خطر را بیش از دیگران به شما نشان می دهند.
با پیشرفت آلزایمر علائم بیماری تشدید می شود و این مشکل در بیماران آلزایمر نیز دیده می شود. مشکلات بلع نیز ممکن است یکی از مشکلاتی باشد که فرد مبتلا به بیماری آلزایمر تجربه می کند.
منبع: نمناک