به گزارش بازتاب آنلاین از تبریز، علی برنون کارگردان نمایش عروسکی «نخودی» در گفتگو با خبرنگاران گفت: این داستان از نوشته های صمد بهرنگی اقتباس شده و یک بار در سال 1384 روی صحنه رفت اما در آن زمان به صحنه رفت. به دلیل نو بودن و نبود اتاق برای نمایش بود. خوشایند نبود، بنابراین تصمیم گرفتیم پس از 14 سال به صحنه برگردیم.
وی درباره موضوع و محوریت نمایش نخودی گفت: مقاومت در برابر ظلم از قدیم الایام در فرهنگ ما وجود داشته است. این نمایش نمونه کوچکی از مقاومت را نیز نشان می دهد.
برنون از عدم وجود سالن مناسب و استاندارد، نبود عروسک ساز های حرفه ای، طراح صحنه و تیم حرفه ای نمایش در تبریز را از مشکلات این حوزه عنوان کرد و افزود: ما عوامل نمایش، صفر تا صد کارها را خودمان انجام می دهیم.
این فعال نمایش کودک و نوجوان گفت: برای اجرای نمایش ها حامی مالی شخصی داریم و کانون هیچ کمکی در اجرا و توسعه اهداف ما نمی کند. هر چند در ابتدای کار همراه ما بود.
وی با تاکید بر خستگی ناپذیر بودن در اجرای نمایش های کودک و نوجوان گفت: کار در تئاتر عروسکی کار بسیار سختی است و هرکسی که به این حرفه دست می زند باید صبور باشد و سختی ها را تحمل کند.
برنون در ادامه سخنان خود افزود: استقبال مردم شهرمان از نمایشگاه ها باعث دلگرمی ما شده و سعی می کنیم هر روز آن را بهتر و موفق تر کنیم.
نماینده انحصاری کشور در دوازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر عروسکی در ادامه توضیح داد: این کار به کودکان و نوجوانان انگیزه می دهد تا نمایش عروسکی را به عنوان یک ژانر فانتزی کشف کنند.
وی با بیان اینکه به دلیل کمبود این حوزه و احساس نیاز از سال 1384 شروع به کار کردیم، گفت: استاد منصور حمیدی در زمینه مبانی عروسکی با ما کار کردند اما بیشتر آموزش ها به صورت خودآموز بود.