این روزها بازی شبهای مافیا، به یکی از رایجترین رئالیتیشوهای ایرانی تبدیل شده که تفاوت سریهای مختلف آن، در سناریوی بازی و چهرههایی است که با عنوان «پلیر» در بازی حضور دارند.
این روزها بازی شبهای مافیا، به یکی از رایجترین رئالیتیشوهای ایرانی تبدیل شده که تفاوت سریهای مختلف آن، در سناریوی بازی و چهرههایی است که با عنوان «پلیر» در بازی حضور دارند.
ماهرخ عباسپور: چهره های مختلفی از دنیای بازیگری، موسیقی و ورزش که با توجه به ماهیت این بازی، مخاطب را به شخصیت واقعی این ستاره ها نزدیک می کند. حمید عسکری آهنگساز و خواننده موسیقی پاپ که در سال 1386 با اولین آلبوم خود به نام کما عنوان پرفروش ترین آلبوم موسیقی ایران را از آن خود کرد، یکی از بازیگران سریال شبانه مافیایی زودیاک است. او در این بازی واقعیت متفاوتی را تجربه کرد که در این گفتگو درباره آن صحبت خواهیم کرد.
حمید عسکری که سال ها در عرصه موسیقی فعالیت می کند به ورود خود به عرصه تصویر اشاره کرد و تجربه بازیگری را سخت و چالش برانگیز دانست. وی درباره سختی های کار در این عرصه گفت: سال ها در عرصه موسیقی کار کردم و وقتی وارد عرصه سینما شدم دیدم کار چقدر خسته کننده است. وقتی فضای تصویر را از بیرون و به عنوان بیننده دنبال می کنید، شاید متوجه سختی ها و چالش های این عرصه نشوید، اما وقتی وارد این عرصه می شوید، متوجه سختی های پشت تولید یک اجرا می شوید. به خصوص اینکه ساعت کار در سینما بسیار طولانی است و برای ما نوازندگانی که عادت داریم تا ناهار استراحت کنیم، ساعت پنج شش صبح شروع به کار کنیم، بسیار سخت است.
این خواننده پاپ، به فعالیت خوانندهها در فضای بازیگری اشاره کرد و در این باره اظهار داشت: من درگذشته، تجربه بازی در فیلمهای سینمایی «شانس، عشق، تصادف» و «دو دوست» را داشتهام و فکر نمیکنم دیگر بازیگری را ادامه دهم. اما نگاه من به تجربیات جدید در زندگی اینطور است که ما یکبار به دنیا میآییم و یک روز هم از این دنیا میرویم. بنابراین هیچ تجربه بدی وجود ندارد. به قول حامد بهداد: این کار را کردم «حتی به غلط». من در این که خوانندهها کار بازیگری بکنند یا برعکس، ایرادی نمیبینم. به نظرم هر کسی آزاد است که کاری که دوست دارد را انجام دهد به شرطی که به کسی یا چیزی آسیب نرساند.
وی از مافیا به عنوان بازی مورد علاقه خود نام برد و درباره انجام این بازی در گروهش گفت: در هتل هایی که کنسرت می دادیم با بچه های ارکسترمان بازی مافیا را انجام می دادیم. من همیشه این بازی را دوست داشتم، اما بازیکن خوبی نبودم. میتوانم بگویم تنها برنامهای که از نمایش خانگی نگرفتم، شبهای مافیا بود. اما وقتی دیدم پسرم از این برنامه بسیار هیجان زده است، علاقه مند شدم در بازی زودیاک شرکت کنم. تجربه بازی مافیا با هنرمندان و ورزشکاران یک مزیت دیگر دارد. چیزی که هم برای مردم و هم برای شرکت کنندگان جالب و جذاب است.
بازیگر سریال زودیاک شب های مافیا تماشای فیلم و سریال را یکی از سرگرمی های جدی خود خواند و افزود: من به فیلم بسیار باز هستم و هر چند وقت یکبار موسیقی گوش می دهم فیلم و سریال می بینم. برای سینما آسان نیست، ترجیح میدهم اکرانهای آنلاین را در پلتفرمهای سینمای خانگی تماشا کنم و باید بگویم که یک مخاطب سرسخت سینمای خانگی هستم. من از زمانی که پلتفرم ها در کشور شروع به کار کردند مخاطب آنها بودم. آن زمان خیلی ها این فضا را نمی شناختند اما الان می بینم اکثریت مردم مخاطب محتوای آن هستند
وی افزود: با توجه به شرایط اقتصادی کشور ممکن است سینما رفتن برای خانواده ها سخت باشد. علاوه بر خرید بلیط سینما، هزینه های دیگری نیز وجود دارد. اما با پرداخت یک بار هزینه می توانند مشترک پلتفرم های خانگی شوند و از تعداد زیادی فیلم، سریال و برنامه ایرانی و خارجی لذت ببرند. تنوع برنامه های نمایش خانگی نقطه قوت این حوزه است و به همه افراد با سلیقه های مختلف اجازه می دهد تا برنامه مورد علاقه خود را روی سکوها پیدا کنند.
عسگری از تنوع محصولات کودک در نمایش خانگی به عنوان یک ویژگی مثبت یاد کرد و افزود: پسر هفت ساله من مخاطب برنامه های کودک است و این فضا انواع برنامه های سرگرم کننده کودک و انیمیشن های به روز را در اختیار کودکان قرار می دهد.
وی در پایان گفت: اخیرا شنیده ام که می خواهند برای فضای او محدودیت هایی اعمال کنند، امیدوارم این اتفاق نیفتد زیرا مردم این پلتفرم ها را همان طور که هستند دوست دارند. اگر به این پلتفرم ها طعم بدهید، فکر می کنم کم کم مخاطبان خود را از دست می دهند و نمی توانند زنده بمانند. در پایان همانند تلویزیون تکرار می شود که این برای فضای فرهنگی کشور خوب نیست زیرا همه می دانیم که اگر محتوای مناسبی برای مردم خود تولید نکنیم شبکه های ماهواره ای در این خلأ شلوغ می شوند.